213

Иво

преди 2 години

Самият ЕС всеки ден заявява как ще се отказва от руските ресурси а сега било шантаж, било незнам си кво... Тйя верно не са в час. Либерал ска пропаганда. Само говорене

212

хахахаааааа....

преди 2 години

Крадци, откраднаха 300 млрд. евро от Русия и искат газ без пари?

211

Анонимен

преди 2 години

Че кво ги бърка, нали рублата е тоалетна хартия?! Няколко камиона с емека или милде ще решат енергия въпрос..

210

ГОЧО

преди 2 години

Тия европейски политица са свикнали да се отнасят с поданиците си като с !***, защото те всъщноаст са си точно такива! Само, че за БГто не са познали! Вчрно е че около 30% от населението са вече еропейски поклонници с изсмукани мозъци, но по-голямата част от нас ще си останем българи, които знаят какво е истина и какво лъжа! Наш Киро си е въобразил, точно като Зеленски, че всички го подкрепят, ама накрая ще пуши и той 1махорка и ще 1смърка 1магистралки в някой бункер! Много е *** и продажен!

209

Майдан До ддд

преди 2 години

Питай унгарците дали и колко са прецакани и дали било малодушие това да си защитаваш националния интерес. Питай ги и защо забраниха дори да се доставя оръжие през тяхна територия. Запазването на неутралитет всъщност може да се използва като аргумент в бъдещи преговори с Щатите за самолети, енергия и пр.

208

Анонимен

преди 2 години

Управленци от Русия твърдят,че им крадяли с блокиране 300 млрд.основна валута за разплащане ?,$,£,¥,др.приети финансови средства за банки по сметки принадлежащи на техни външнотърговски фирми по целия свят за търговски сделки от сключени договори на правна основа и насрещни съответни фирми на тях от дадени държави и не им ги връщат,и нямат право запорираните суми да сменят на др.валути чрез операции с не/приятели по блоково участие-западни,източни дейци,че не да изчезва валута в небитието сиво.

207

Язе

преди 2 години

Скоро Еуропата като остане без газ и няма от къде да го достави, друго ще запее. Няма да е само BG и PL, скоро и GR, AT, DE....И после духайкен супен

206

Анонимен

преди 2 години

Ами Симсон да си кара симсон на друго гориво

205

Анонимен

преди 2 години

До Миризливец И с Путин, и без Путин ти си си мири зли вец, братле. Това е положението....

204

ддд

преди 2 години

До До БългаринУран-а ли имаш предвид? Първо ние имаме достатъчно до 2024. Второ, Уран има и на много други места, най-близо същия можем да получим от Нигерия.

203

Споко

преди 2 години

Споко Кадри, Антъни Блинкен каза, че Русия губи, а Украйна печели. Украинската армия вече е в подстъпите на Москва и до дни, даже до часове ще влезе и касапина Путин - дъ бутча ъв Буча - ще бъде изправен пред трибунала в Хага. Тогава ще си туриме некой нов надежден Елцин да ни доставя надеждно газ и нефт по 20$, и всичко ще се върне както си беше преди, ето така, лайф!

202

ддд

преди 2 години

До МайданДа събуем *** и да се на Путин, не е неутралитет!!!!! Това е позор! И ще ни таковат и от двете страни!

201

Шаши

преди 2 години

Много хора още бъркат газта с пропан-бутан. Това са две различни неща. Не ги бъркайте, защото има един такъв пост. Та, да му обясним на човека.

200

dada

преди 2 години

До АнонименДа да, само дето от находищата на запад няма тръби на изток. Та първо, това въобще не е вярно че Китай нараства вноса си на газ от Русия. Китай напротив, точно в момента отказва количества газ, защото е в локдаун заради КОВИД. Всичкия втечнен газ се пренасочва към Европа.Второ, ако Русия спре газа за Европа ще трябва да го гори в атмосферата, защото не може да спре находищата. Всъщност може да ги спре, но после ще са нужни години за да ги отвори наново, ако въобще е възможно

199

Българин

преди 2 години

Кадри, предлагам да изключим Русия от некъде или от нещо.

198

Анонимен

преди 2 години

Пyтин лягa на операционната маса, в случай че се обърка нещо е посочил Николай Патрушев.

197

До Българин

преди 2 години

А случайно да ти минава през капацината,че 40% от тока който се произвежда тук е отново свързан с руски суровини?

196

руски престъпник!

преди 2 години

Пособник на руските военни престъпници! ***/SolovievLive/104231

195

Бъларин

преди 2 години

Предпочитам да плащам 20 лева за бензин, отколкото да бъда роб на Путин. ЕС се отказва от руски нефт!

194

Споко

преди 2 години

Споко Кадри. Изчайай да свърши военната операция, и тогава Русия сама може да ви освободи от ненадежността си и да останете само на надеждна шистова газ от САЩ.