106

Човече

преди 2 години

Абе днес много сте налазили бе ***, шистов газ, 10 процента са нищо.... Платени нещастници.

105

Асен Халачев Иванов

преди 2 години

Важното е всички да разберат , че сега е идеалния момент да се отървем от руската зависимост завинаги. Да се види , че и без руска газ държавата ни няма да фалира и по най-бързия начин ще преминем на други доставчици , а и ще извлече позитива цивилизования свят да ни признае , а не да ни смята все за Задунайската им губерния на рашистите мръъъсни!!!

104

Анонимен

преди 2 години

"МилиЯрдерите", ще погубят БГ, край, без Монголия и техния газ, дето се използва минимално в България, сме свършени.........хахахахаха :)))

103

ХХХ

преди 2 години

При комунизма айде там са заплашвани с арести , лагери какво ли не .....ами сега ? Друго яче ...няма смисъл от заплашване , Просто Претъпяване !

102

101

преди 2 години

До Анонимен 105Ми вземи намери пич, без майтап... :) Цяла България ще ти е благодарна... При ресурсите не е кадо да си купиш бира от някой склад.

101

Ампърцуцян

преди 2 години

Руския мужик ще ни дойде на крака да му купуваме газа, точно както Ердоган едно време отиде да цалува ръка на кремълския миджет.

100

ХХХ

преди 2 години

Използват войната в Украйна за да ни е**т маммта ....Олиото вдигнаха заради войната :) Вдигнете лимоните там към 10 лв килото ....че нали от Украйна ги внасяме ....то война ....ще ви разберем ! Ама тия натовски самолети наистина пръскат с бром , алуминий и какво ли не ....българина с готините става по смирен , кротък , премирил се със съдбата си просто казва "ами каквото такова , ще плащаме" ...от години се чувства една липса на борбеност , на дух , на мерак за своето !

99

Анонимен

преди 2 години

Едно време, преди 7-8 години искаха да сондират за шистов газ, но като на дигнаха глас магарешки, русофилчетата преоблечени като екоактивисти, работата се разсъхна!

98

Делиорманов

преди 2 години

Тавариши, армията на Путин е сбирщайн от заплатаджии, които хич не искат да се бият, те са се надявали че ше карат на държавна заплатка клатейки си крата, а сега изведнъж някой иска да убие на всяка цена. Нема да потръгнат работите ми се струва и по зле може да стане. Разходния матрял взе да се дърпа и все по трудно се намират "родолюбци" на които им се умира за Путину и за родину.

97

Алекс

преди 2 години

Свободата и достойнството са по-ценни от 10%.

96

Анонимен

преди 2 години

До ПпИскаш да кажеш милиардери а не милярдери, некакви ........хахахахаха :)))

95

Киро на Кирия

преди 2 години

Ние обещаваме че газ ще има ! Дали ще е със 100% нагоре ....българина има пари ....щом дори и златото си неще ! Важно е да угодим на САЩ !

94

Пп

преди 2 години

Е някой ще станат милярдери докато бьлгарите плащат по скьпо за всичко с по скьпия не руски газПродьлжаваме поскьпването

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101Може да намериш газ ако го ползваш на по ниска цена, стига да искаш, все пак рашките ни продават по скъпо отколкото в Европа, нали сме им вечния задължен донор :))) Добре че се засегна тази тема, че да се видят русофилчетата какво представляват и какви слуги са на блатная :)))

92

Анонимен

преди 2 години

Много е проЗст, горкият! Да е завършил Международни икономически отношения - не е, а пък и езикът му е селски - издава го.Външна търговия също не завършил, енергетика също е минал покрай нея.А тези цербери от Булгаргаз и онзи от конкуренцията в столицата по подаване на газ също е руски възпитаник и се познават с играчите от Газпром. Сашо, къде си тръгнал да се бориш с тези хиени и да провокираш рашъните? Да знаеш, те ще ви съборят кабинета и то заради твоята и на премиера простотия и невежество!

91

Анонимен

преди 2 години

Една от лпорките на ушанофилите, ще рухне, защото ще се докаже, че можем и без руска газ и държавата яма да фалира.

90

Анонимен

преди 2 години

Всъщност решението да не се плаща по схемата на газпром е политическо. Не сме чъвали да е имало търг, който да е спечелен от т.н. фирма Мед, така че как е избрана е едомо на тесен кръг схемаджии. Отделно по схемата на газпром цената е същата в евро каквато е била и преди. Т.е къпят ни, че КЕВР не може да направи сравнение. И изобщо лъжат и мажат.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93Това, че ти не си в час къде се използва и как не означава нищо... 10% от воле не е никак малко за едно производство. 10% ако е само при закупката, по веригата става цифра.Ако са 2-3 производства на газ с краен продукт, 10% ли става или всяко от тях по-скъпо с 10%?

88

Анонимен

преди 2 години

"Трябва ли заради историята на един човек, да се изключват компании, или да не се избират хора, които са работили в сферата и са компетентни, попита Николов." Трябва, ако има конфликт на интереси.

87

Никой

преди 2 години

До Анонимен 95 още един яничар