284

Анонимен

преди 2 години

Психиатрите отдавна трябваше да приберат в клиника това дяволско изчадие -руският КАВАЛ Му.нчо Решетников ,МАДУРОВ, Кримски ,ГРИПЕНОВ, Метежников ..Коремнопретъркалящия се абсолютен *** и некадърник..

283

Анонимен

преди 2 години

Голям срам е тоя човек няма дори да му изричам името иска да създава смут и раздори в държавата Много съм ядосан и възмутен

282

Анонимен

преди 2 години

Поредното погребално слово чухме от щатната опла_квачка! ми радев, нали си гъст с путин, пиши му дето сме многУ зле без газ! Да спре войната! Нали не обичаш войната!

281

ОБЕКТИВЕН

преди 2 години

Господин Президент имахте уникалния алко за вашето 13шанс да изберете цивилизования свят.Жалко за вашето 13 място в академията

280

Анонимен

преди 2 години

Абе имали закони в тая България за хора който продават националните интереси че май има опашка вече наредена

279

Анонимен

преди 2 години

Радев трябва да бъде прогонен от България

278

Анонимен

преди 2 години

Радев ще паднеш преди путин бре що избра грешната страна вбеси народа сега чакай импийчмънт тоя мачкан народ от руския ботуш няма толкова лесно до го уплашиш по скоро излитащи

277

Още още....

преди 2 години

Нинова се отказа да напуска властта, за да продължи мисията на БСП. От Кърджали Корнелия Нинова - Ние искаме хляб за българите. Ние искаме мир. Ние искаме работа за българските заводи. Затова нашият път ще продължи. Ние ще продължим в правителството да отстояваме нова увеличена минимална работна заплата, преизчисляване на всички пенсии, подкрепа за българските заводи и фабрики - да могат да си плащат тока и новите цени на газа", увери лидерът на червените.

276

Анонимен

преди 2 години

ОТВРАТИТЕЛНО КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗПРАЖНЕНИЕ !

275

Анонимен

преди 2 години

341 не знам това е изненада на матрьошкита то ние отворихме доста така че ако няма още някоя да излезе да ги бройм

274

Анонимен

преди 2 години

В сравнение с тоя, Кирчо е гений! Ученикът надмина учителя си!

273

Заместникът на Путя

преди 2 години

Николай Платонович Патрушев (роден на 11 юли 1951 г., Ленинград, СССР) е руски държавник. Директор на ФСБ на Русия (1999-2008), секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация от 12 май 2008 г. Генерал от армията (2001). Герой на Руската федерация (2000 г.).

272

Анонимен

преди 2 години

Радев кога ще го оперираме нищо че е здрав мисля че не е достоен да бъде президент

271

Края дойде

преди 2 години

Президентът на Руската федерация Владимир Путин трябва да се откаже от контрола над войната в Украйна за няколко дни, тъй като е с насрочена операция за онкологично заболяване, предаде Дейли мейл, цитирайки вътрешен човек от Кремъл.Твърди се, че руският диктатор ще номинира за свой временен заместник Николай Патрушев, който в момента е секретар на Съвета за сигурност. Бившият директор на ФСБ се смята за архитект на военната стратегия на руската армия в Украйна. Той е и човекът, убедил Путин, че в Киев е пълно с неонацисти.

270

Анонимен

преди 2 години

Пак ли ще се снишаваме другари? За пореден път сме мишиците на Европа. Ама ние сме си свикнали от време оно.

269

Анонимен

преди 2 години

Операцията на Путин ще го убие

268

Щампата

преди 2 години

Шефът на германското външно министерство обяви условието за премахване на санкциите срещу Русия. Германският външен министър Аналена Бербок смята изтеглянето на всички руски войници от Украйна като предпоставка за премахване на санкциите срещу Руската федерация. За това тя говори в интервю за Bild am Sonntag.

267

Анонимен

преди 2 години

Оф хора закъсахме с толкова Матрьошки отвори една излиза друга така са се наместили че трябва да ги изринем тия ще ни затрият

266

Ако Радев

преди 2 години

отиде на посещение в Полша, трябва голяма охрана да му осигуряват!

265

Анонимен

преди 2 години

Операция на Путин е била насрочена за втората половина на април, но е била отложена. Източникът твърди, че руският президент има рак на стомаха, а освен това страда и от Паркинсон. Кремъл винаги категорично е отричал, че Путин има медицински проблеми, и го представя пред обществото като мачо в перфектно здраве. На кадри, заснети наскоро обаче, се вижда как ръката му трепери, което поставя под въпрос колко е годен за тази длъжност.