80

Гражданин

преди 2 години

Предлагам всички ония,които толкова много обичат Путин и Русия да заминат за там - ще бъдат посрещнати както подобава :)))

79

Анонимен

преди 2 години

Не знам какви са плановете на Путин, ама нашите са Киро да си ходи.

78

фелдшер

преди 2 години

Стртатегията на Путин е повече от ясна : Да завладее колкото се може повече държави,да извърши тотални разрушения в Европа,да унищожи част от населението,да разруши дости женияпта на народите и да се радва на масови убийства ! Какво сте ми го запрехвалили тоя самозабравил се руски диктатор,който иска да премине в световен диктатор - Хитлер второ и преработено издание !!!

77

Анонимен

преди 2 години

Маргарита Симонян има три деца от партньора си, не бяха женени и наскоро след като и наложиха поредните санкции сключиха брак - като шеговит отговор на санкциите. Не е никаква любовница на Путин. В предаването на Соловьов никога не е казвала че ядрената война е неизбежна, може да се намери видеото в нета.

76

Въпрос

преди 2 години

Защо НАТО не се разпусна заедно с Варшавсият договор? Защо САЩ оградиха Русия с американски бази и биолаборатории? Нали НАТО е МИРООПАЗВАЩ, а се разшири поне три пъти и бомбардира десетки страни, причини смъртта на милиони мирни граждани за да се възползва от техните ресурси?

75

Анонимен

преди 2 години

Каквато и да му е стратегията всички видяха в какво жалко положение е руската армия. И преди да ми се пените има достатъчно материали, които открито показват, че в нея пари не са влизали от 30 години.

74

Анонимен

преди 2 години

Маргарита Симонян е главен редактор на RT. 90те години като тийнейджърка заминава за САЩ - тогава САЩ издирвят в Русия "алфа" деца с лидерски качества и ги изпращат в САЩ да обучения. Приемното семейство така се привързва към нея, че предлага на родителите и в Русия да я осинови и тя да получи американско гражданство. Родителите на Маргарите се съгласяват, но тя отказва. Накрая когато трябва да пишат в университета дипломна работа какво ви научи престоя в САЩ тя написва само едно изречение - "В САЩ научих колко много обичам моята родина Русия".

73

xoxo

преди 2 години

Мисля че тази статия може да бъде препечатена като заменим Русия с Америка,защото политиката не се различава освен името на държаваята.

72

Анонимен

преди 2 години

Някъде четох, че Русия е била империя с корона, а сега иска пак да бъде империя, но с каскет. И е прав човека казал това!

71

Анонимен

преди 2 години

Коми кочини като СК, Русия и Китай имат нужда от вечен враг за да може системата им да съществува. Кажете ми кой е този който ще нападне Русия? Няма такъв. НАТО я били обкражили... те май карта скоро не са отваряли. Как точно се обгражда Русия?

70

Анонимен

преди 2 години

До: номер 70 Зарежи ги кадрите! Тук няма място за спор! По време на пандемията ген. Мутафчийски като ни плашеше с трупове в чували защо нямаше такива снимки? А сега ги видяхме! Друг е проблемът - в главата ти! Една от приближените на Путин (не знам любовница ли му беше), каза че е ужасена, защото смята ядрената война за неизбежна! Вика ако загубим в Украйна не можем да седим със скръстени ръце! Питат я, ами ако умреш? А тя - ми ще попадна в Рая! Това ли искаш питам?

69

до 76

преди 2 години

Не лъжи става ше въпрос за Мароко и западна сахара не ти се одава тролстването

68

Анонимен

преди 2 години

71 не знам дали Русия е 100 год на зад, но знам, че Германия не са се топлила с печки на свещи и одиала върху прозорците от поне 200 години. Но от 20 дни по немските тв само съвети как да пестиш енергия дават. Шоутата с готвачи, обработващи продукти за стотици евро секнаха. Сега домакини учат жените как от тениска да направят раница за училище на децата и как да продължат живота на старите скъсани дрехи. Факти човек, само факти.

67

Анонимен

преди 2 години

Китай потвърди подкрепата си за Русия.

66

Анонимен

преди 2 години

Алжир предупреди Испания, че може да спре доставките на газ за Иберийското кралство, ако Мадрид се опита да използва газопровода Магреб-Европа в реверсен режим.

65

Анонимен

преди 2 години

ИЗБАВИТЬ МИР ОТ ЛИБЕРАЛЬНОГО ИГА. Вернуть странам - суверенность, культуре - здравый смысл, истории - историчность, детям - их пол, Сербии - Косово, России - вс.

64

от мен

преди 2 години

Един средден пръстт за медиатора

63

Анонимен

преди 2 години

Мен много ме радва, че Пуин върна Русия 100 години назад. Всеки който си мисли, че Русия ще излезе като победител от цялата работа живее в алтернативна реалност... като Путин общо взето.

62

Анонимен

преди 2 години

64 не се прави на умен, толкова са ви промили мозъка на западните роби, че плащате безумни сметки, гледате в нета как живи хора се правят на трупове и укри ги снимат от страни и пак твърдите, че Русия правила манипулации. Има истински кадри в нета, неподправени. Това също си личи и освен това може да се провери дали е обработвано, ако си малко технически грамотен. Истината и демокрацията гледа събитията от всички страни.Достатъчно е само това да направиш и ще разбереш кой е истинския манипулатор

61

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите за Зеленски, Путин и Байдън ми става забавно, че хората все още придават значение на пионките. Който се интересува за предстоящите събития много лесно може да намери и да прочетете писмата на Алберт Пайк (доайен на илюминатите), до Джузепе Мацини (глава на Сицилианската мафия) изпратени му около 1860та. Да видите как прецизно описва ПСВ, ВСВ. Епицентъра на ТСВ ще е Израел, а Украйна е едно нищо, просто отклоняване на вниманието докато основното блюдо се готви. ;}