60

Анонимен

преди 2 години

Нормално да няма парад.Няма какво да покажем.Нали имало 3 самолета.Само ще се изложим,а шпионите ще си записват какво имаме и какво нямаме.

59

рибока

преди 2 години

заради руския петрол ли няма няколко танка да минат няколко километра,че и да литне някой аероплан като гларус самотен

58

Анонимен

преди 2 години

По добре шкембе войвода поне е патриот. А парад няма щото оръжието заминава за Украйана. След толкова далновидно управление над София може да прелетят чертежи на американски самолети който ще се забавят с 2 години. Ако и с газта е така, страх ме е.

57

Смях

преди 2 години

Жалко. Щях хубаво да се посмея като гледам отново как дрънкаме оръжие. И то оръжия от времето на Соца :) И отново в небето щяха да летят онези витловите самолети с перките. Дето уж са транспортни.

56

Анонимен

преди 2 години

Няма да има парад, защото оръжието ни вече е изнесено, нищо че Нинова лъже. Но пък тя и Кире са си известни с това им качество.

55

Анонимен

преди 2 години

57 защо тогава така ги искат тия овехтяли оръжия? Не разбирам как помагаш на някого с оръжие, което не работи? Това не е ли всъщност желание да го закопаеш, да му избият войниците? Хем оръжието е скапано, хем да го дадем на всяка цена. Не разбирам.

54

Анонимен

преди 2 години

няма армия-няма парад!!!

53

Бай Геле

преди 2 години

До Шойгу: Ти ли ще го водиш? Просто така си питам, щото аз чух, че Зеленски ще го приема.

52

Браво

преди 2 години

да няма по добре. Какво показват тази овехтяла техника. Нали виждаме какво става с руските невероятни оръжия в Украйна. Поне пари да се спестят а и да не се изалагаме

51

хахаха

преди 2 години

Такива паради ,освен Китай,Русия,Беларус и Северна Корея,някой друг прави ли?

50

При Пълна Окупация

преди 2 години

на Родината ни - така е, все пак тука вече има Италиански, Холандски, Американски и какви ли още не войски, в 100ци, това не е Свободна и Суверена Държава!

49

Анонимен

преди 2 години

Няма го Шкембе войводата и баш патриот агент Иван, няма и парад.

48

Наполеончик

преди 2 години

Демек, няма да дуем пилешки мускули. Поне да закачат из столицата няколко картинки на "новите" F16.

47

Анонимен

преди 2 години

Дрънкайте с лъжици, не с оръжия!

46

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, няма какво да покажат защото са пратили техниката на Украйна!

45

Анонимен

преди 2 години

Какъв парад като няма никаква армия вече. Всичко е ръждясало и плесенясало само банковите сметки на генералите са ок.

44

Разочарован

преди 2 години

Какъв парад да има, като нищо не остана от армията вече... Щели само да освещават знамената - ами то само знамената и администрацията останаха, войниците и техниката са символични като наличност и капацитет вече. Koкорчо пък щял да отблъсква врага... С какво бе, пумпал марионетен, с шкембето си ли ще ги отблъскваш?!? Нас, ако нападнат ще успеят да ни превземат и разрушат с бракувана техника и голобради наборници. Трябват спешни реформи първо в отбраната, здравеопазването и образованието!

43

Брадат чесъноядец

преди 2 години

Ще манифестират тая година ловните дружинки . И отбора по хвърляне на копие.

42

българин

преди 2 години

Всъщност, и да няма парад не е краят на света. Държавата с най-силната армия, САЩ никога не е имала военни паради! По едно време Доналд Тръмп се изтъпани с такива налудничави идеи, но бързо го отсвириха, щото само военен парад пред Белия Дом им липсва! Просто столицата не е пригодена за танкове, артилерия и подобни.А ние тук по времето на НРБ си къртехме редовно жълтите павета пред Народното Събрание и мавзолея на Георги Димитров.

41

Анонимен

преди 2 години

На гол тумбак чифте лъжици.