236

Бай Петко

преди 2 години

Щом не се предават значи са добре

235

Анонимен

преди 2 години

Проклет да е Путин.

234

мдаа

преди 2 години

Ключът от палатката е защо не позволиха на цивилните да се евакуират от градовете, където се водят бойни действия. Защо бойните действия не се водят на полето-полета в Украйна бол. Има отговор на това-Азовските бандеровци се крият зад цивилни и като стане напечено, хвълят кирливите униформи и се преобличат като жени. И така дегизирани пристигат у нас и Европа. За тези истории вече се носят легенди. Докога ще си затваряме очите и ще ги величаем тези воини от батальона Азов, а? И то на правителств

233

Анонимен

преди 2 години

ИЗЛЯЗТЕ нарцисти !!!!!!!!!!!

232

Мдаааа

преди 2 години

първом от дупката требва да излезнат едни плъхочовечета, които трябва малко да поприказват с едни чичковци, да разкажат едни тайни работи, после да ги покажат по телевизора и да разбере целият свят какви са ги вършили и кои са им началниците... пък после... после ясно мир и вечна дружба!!!!

231

Анонимен

преди 2 години

там няма хора. Само фашисти, които ги е страх да си покажат навън муцуните, щото нищо добро не ги чака. А, че са в агония няма съмнение.

230

Ж.Желев

преди 2 години

Руснаците т.е. някой горе във власта проявява слабост.А плащат долу войниците му.Отделно всеки ден забава е риск.Това е война.Всеки си прави избора.Дано не се изправим и ние пред такъв избор.Избора на Украйна е лош.Срината държава.Избит или мигрирал народ.Не желанието а резултата е важен.А той резултата е радост за САЩ.Скръб в Русия,скръб в Украйна.Опичайте си акъла.И бой по войнолюбците още утре.Само с опичане на акъла няма стане нашта.ужен е кютек.

229

Анонимен

преди 2 години

Една женска видях цялата в татуси отпред на деколтето отзад от врата към гърба цялата ръка и целия крак асиметрично нарочно. Къса боядисана червена коса и кожов елек отдолу потник безръкавен и къса кожова пола ли беше не можах да разбера.

228

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо военните да излезели с оръжието. Да ама не е коцерт по желание.

227

Анонимен

преди 2 години

До късата памет, тези хора защитават американските интереси в източна Европа

226

Анонимен

преди 2 години

Моля някой политкоректно да ми обясни какво правят цивилните служители хоравътре и защо не ги пуснат да излязат. Отговорността е на ръководството изцяло

225

Анонимен

преди 2 години

Ейй,да ги ожалиш горките Азовци,гниели вътре милите,пускам сълза от това изразително описание на ситуацията.И защо така става,не излизате от подземията защото не ви разрешават,но така или иначе ще се разбере какви сте се събрали там и какви сте ги натоварили.Дадоха ви се 1000 коридора и шансове,ми ако щете,ама няма да ревете сега.

224

Пешо

преди 2 години

Звучи като холивудски сценарий.

223

И. Петров

преди 2 години

Пряко показаха разговора на Путин с Гутиереш: Путин предложи да се отворят два коридора за напускане на цивилните, в посока запад и в посока изток, по желание, при наблюдение от страна на червения кръст и ООН. Това не се отнася до военните, те трябва да се предадат. Украйна поставя условие военните също да напуснат с оръжието си. Очевидно това няма как да стане, по разбираеми причини. Кой носи отговорност за съдбата на цивилните?

222

късата памет

преди 2 години

Елементарната човечност изисква да се отнасяш с уважение към врага. Като чета коментарите се убеждавам, че освен руските окупатори и много от коментиращите са забравили какво е човечност. Иначе се бием в гърдите че, сме православни христяни. Срам. Мразите едни хора които не познавате само защото някой по РТ ви е казал че били фашисти. Това са хора като всички нас, имат семейства и мечти. Единствената им "грешка" е че защитават страната и семействата си.

221

Анонимен

преди 2 години

Фейк.... Тази от каде взима информация да не сиди там в катокомбите????? Поне пиши истина, тапа овц........

220

Вечна

преди 2 години

Слава на героите !! ВЪН *** окупатори !!!

219

Анонимен

преди 2 години

Тия цивилните са семействата на азовците! Жени, деца, майки, бащи и подобни. Пресилено е да се каже, че са съвсем виновни за делата на бойците, но все пак са ги подкрепяли. Те затова не искат да излязат да се евакуират. Съдба. Ами нашата съдба тук, като цените в близко време ще скочат двойно заради нашите подкрепящи политики на двамата "умници". "Е-е-ех Канада ..................."

218

Анонимен

преди 2 години

Кой ги държи цивилните в капан? Кой има нужда от тях? Да са там където са? Който се крие зад гърба им. А "бойците" като са в толкова тежко положение да се предадат. А ако не искат да се предават - да не хленчат. Или се биеш и понасяш и ако те бият. Или се предаваш, трети вариант няма.

217

Анонимен

преди 2 години

Който не иска да умре от глад да се предаде. Не се предават - значи има какво да ядат все още. Ранените да вземат да се извлекат от някоя дупка и за се предадат, ама и те не искат! Значи не са много ранени. Може би малко ги мъчат мръсотията и въшките и малко мирише на изпражнения в тия подземия. Но, щом не се предават вонята сигурно е поносима. Като язовци из дупка руснаците ще ги измъкнат в близко време.