107

Анонимен

преди 2 години

Кой не те е пускал да ходиш в София? Абе вие нещо, съвсем изтрещяхте. Като че ли сме живели в затвор! Хахах Вие тотално, сте изплискали легена.

106

Анонимен

преди 2 години

Разликата между Германския и Руския фашизъм е много интересна. Навремето се фашизираха младите хора и настана ВСВ, а сега се фашизират само дъртаците русофили. Световна война няма да има, дъртия русофил с катетъра, той ли ще воюва хахахахаха?

105

До 123

преди 2 години

Стига с тези пушки б.е!!!! Акъл трябва!!! Шумкарството умре отдавна!!!

104

Анонимен

преди 2 години

До До 116, а жителите на Полски Тръмбеж можеха ли дори до София да отидат без да искат разрешение? Те не пускаха хората в собствената им столица вие ми говорите някакви простотии, ако комунизма е бил добър нямаше да се разпадне!

103

До 116

преди 2 години

Лично, аз съм обиколил западна Европа, преди 89година.Имаше екскурзии. Орбита ги организираше.

102

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, че до българския казан в ада, няма дяволи, защото сами се дърпам за краката.

101

До 105

преди 2 години

И защо ни задължаваха да живеем в прекрасната ти "к.о.ч.и.н.а". Защо не ни пускаха да пътуваме или да емигрираме в друга страна а.? Защото бяха злобни и безсилни каквито са и сега...че има по хубаво и че хората гърсят по-хубавото. Тогава бяхме притискани да харесваме нещо което не искаме раша и целия й провал!

100

До 112 Той борисов

преди 2 години

До 112Той борисов преди 9 години ти каза, че си про'стак неграмотен. И след още 90 няма да си способен да го вденеш.

99

Анонимен

преди 2 години

Запомнете, никога няма да сме добре, щом не можем да сме единни. Преждепишештите го доказват. Обиди, неглижиране на чуждия труд. Когато някой сектор се надигане да протестира, веднага започва, масов хейт. Просто сме си лоши българите, това е.

98

Христо Христов

преди 2 години

Желая на Русия да изчисти до крак украйна от натовските лицемери!

97

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов, кви новоизлюпени е дъртак русофилен. Родените след 90-та са вече на по 30 години и съвсем скоро ще имаме първото нормално поколение в България! Русофилията загива и няма връщане назад!

96

Христо Христов

преди 2 години

До 105"50 % от руснаците нямат канализация" - пак лъжливи натовски опорки... защото лъжата е евроатлантичесща ценност и некадърниците в брюксел нямат нищо друго освен нея.

95

Така е

преди 2 години

Защото в Хърватия НЯМА ***!!! Така ще е и в България като ги разчистим. !!!!!!!

94

Христо Христов

преди 2 години

До 104Точно щот новоизлюпените неграмотни оли'гофрени мислели като "западняците", и България и ес ще бъдат затрити. Аман от нагли про'стаци!

93

Анонимен

преди 2 години

След като България се управлява по руски модел и чрез руски диктат години напед, какво очаквате? 50 % от руснаците нямат канализация, но олигарси имат колкото искаш. Да се сравним с Хърватия - след нас влезнаха в ЕС, по малки са от нас, и с агресивни сърби се занимаваха, а вече са светлинни години преди нас.Докато не си направим дерусификация, така ще е.

92

Анонимен

преди 2 години

Да имаше заводи, текстилната промишленост, всичко се изнасяше по второ направление.

91

Анонимен

преди 2 години

До До99, аз съм лицензиран оценител. Проблем?! По въпроса за ръба на бедността, тогава всички бяхме под ръба. Шепа столичани не са били, но повечето хора всъщност бяха.

90

До99

преди 2 години

Ти кой си, да даваш оценки на хората? Явно си много, злобно човече. И жилищата си бяха наша собственост, магазините имаше храна, чул, не дочул се прави на отворко. Кой тогава беше, на ръба на бедността?

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102, възпитание байчо. Комунизма учи на унижение и то се предава през поколенията. Но виждам млади хора из големите градове вече мислят като западняците. Българския Западняк се роди и до няколко години ще управлява, а дъртите русофили ще продължават да си реват на умрело без да разбират, че те внасят културата на унижаване в България! Квото повикало такова се обадило, дядки!

88

Анонимен

преди 2 години

30, че и 40 години по-назад беше хиляда пъти по-лошо. Не знам какви са тия глупавви опорки, че вече 30 години не сме можели да се оправим. Да се оправим от какво, все едно някога е било добре в България. Да, било е добре при Симеон през 9 век, оттогава насам не е добре и това е факт. Друг факт е, че се развиваме, бавно но плавно, българина никога не е живял по-добре отколкото през последните 5 години като можем да зачеркнем 2те години Ковид разбира се.