47

Анонимен

преди 2 години

АБЕ АРЕ СТИГА С ТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

46

Хаха

преди 2 години

Ами добре, стойте си отвън !

45

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се прекъснат всякакви преговори с тези фалшификатори! Веднага! Един файтон хора, а се гаврят с нас.

44

Анонимен

преди 2 години

Кирчо- Кокорпо- ще им изкомандват и ще клекнат и за макета! Може и проводници от София до Скопие да пуснат.

43

Анонимен

преди 2 години

Ветото не трябва да отпада докато не се свърши реална работа. Нито обещания нито договори с тези струват нещо, защото те само казват и обещават а реално нищо не изпълняват.

42

Анонимен

преди 2 години

няма такава държава,има българска гръцка и сръбска територия

41

Анонимен

преди 2 години

Щом не дават да се запише българско малцинство, явно няма малцинство а има мнозинство. Тогава трябва да настояваме да се признае българска общност в Северна Македония. Хем казват че не са българи и няма такава общност хем искат да крадат българска история е няма как да стане.

40

Анонимен

преди 2 години

С отказа си те ни казват , че македонците в Македония са БЪЛГАРИ ПОД ПРИКРИТИЕ .

39

Айде стига вече

преди 2 години

Тия продължават да си мислят че България е кандидат за член на ЕС.Като не искате стойте и си чакайте, ние вече сме там и няма за къде да бързаме.Айде, че вече ми писна с тази Македония, имаме си много по големи проблеми с инфлацията.

38

Анонимен

преди 2 години

Ами що да не са твърди след като видяха, че нашите са меки китки?

37

Анонимен

преди 2 години

Киро нали е неграмотен и продажен и не разбира че Македония е с Сърбия а Сърбия е с Русия..Петков се .....на и ходи като некъв смахнат тип в Македония Безродник

36

Анонимен

преди 2 години

Макетата са твърди, българите и те твърди, само дето всички забравят, че са твърди и Радев, и Заев, и Груевски каквото им кажат руснаците. Няма да се разберем докато руснаците не отпуснат хватката си.

35

Анонимен

преди 2 години

А след началото на преговорите вече няма да има защо да променя Конституцията...

34

ЬЬЬ

преди 2 години

Отпадане на ветото за рсм срещу неубедителни "обещания"за българите в бъдеще време при този език на омразата към България и всичко българско в тази държавица е равносилно на предателство.Нека "твърдостта",която заявяват да ги остави там където заслужават,а отговорните фактори в ЕС по разширяването да упражняват натиск не към България,а към тях,защото зачитането на правата на всички в ЕС е основно условие за членство СЕГА,а не в бъдеще неясно време.

33

Анонимен

преди 2 години

В македонската конституция вече е споменат почти целият цвят, но за българите забележете няма място.Това е един дребен пример за това че това нещо наречено Северна македония съществува единственно върху един принцип. Това е доктрината да се мрази всичко българско и свързано с България.Тази доктрина е изцяло сръбска.Въведена е с цел тези хора да бъдат всичко друго, но не и българи.Целият политически елит на тази държава е свързан с тази доктрина и са агенти на Сърбия. Тези хора нямат място в ЕС!

32

гфд

преди 2 години

Тези още си мислят, че България кандидатства за членство в ЕС! Киро да си наляга парцала и да не върши глупости, а тези да отлежат някоя и друга година и тогава да се обадят!

31

Зозо

преди 2 години

Докато в Скопие има сърбомани от коминтерна, ще гледат ЕС само по ТВ :))))))))))))))))))

30

Анонимен

преди 2 години

Човешките права не са нещо с което може да се търгува. Това въобще не трябва да е част от условията за вдигане на ветото. Македония трябва да включи българите по дефолт в конституцията си, без въобще ние да го искаме. Само по себе си трябва да го направят.

29

Владислав Милев

преди 2 години

Разговорите с България приключиха. Ако Кирчо разговаря то то не е обосновано правово. При тези ясни сигнали да се присъединят към афро-египетката ложа.

28

До 24

преди 2 години

Не, сега разбираме как една измислена и изкуствено създадена държава, която малтретира етническото население на съседката си, прави каквото си иска под протекциите на запада!!!