92

До 117

преди 2 години

Браво изброи всички бивши руски територий. А сега какво? Когато излезоха от СССР без цент външен дълг беше добре подпидано, че няма да встъпват в нато, защо не държът на това което са подписали? Като бивши членове на СССР? Ето това е въпросът, и отговорът е това, че имаше 8 години АТО в Домбас с 14 000 убити, а сега има дезинфекция. Като ти гнояса пръста трябва да го отрежеш та да спасиш кракът. А ако влезне в кракът, може би ще загубиш живота.... В този ред на мисли.

91

Асан

преди 2 години

Урсула ше им праща атлантическа скумрия :)))

90

Още един рашист

преди 2 години

Аман от ***. Този се води за натовски генерал. Срам. Съветски по-скоро е.

89

Анонимен

преди 2 години

Да нека признаем Източна Украйна за Руска. Те там ще спрат. Това къде съм го чувал преди? Да признаем Чечня за Руска, там ще спрат. Да признаем Северна Осетя за Руска, там ще спрат. Да признаем Абхазия за Руска, те там ще спрат. Да признаем Южна Осетя за Руска, там ще спрат. Да признаем Крим за Руски, е там вече ще спрат. Списъка с територии, които Русия заграби вече става доста дълъг не мислите ли? До кога все ще признаваме в името на мира и ще се надяваме да спрат? Докато стигнат Дунава?

88

Анонимен

преди 2 години

Този сигурно Волгин го е поканил в радиото.Той само такива кани

87

Me

преди 2 години

Поредния любител на "мира"! Къде се излюпихте такива, останаха ли копейки за вас?

86

Ямболия

преди 2 години

Скоро Русия ще изчезне от картата. А такива червени руски роби и страхливци са срам за България. Украйна ще си възвърне всичко. А Русия ще бъде разфасована от Китай и Япония.

85

Анонимен

преди 2 години

Войната е между САЩ и Русия. Но защо да се пролива американска кръв , когато може украинска.

84

Анонимен

преди 2 години

гемандов, ти си срам за България!!!!!

83

Анонимен

преди 2 години

Като говори за дипломаия да качва влакчето и за Москва.После за Киев. Останалото казано от него си е болшевишко от КПСС и БКП.

82

Още един

преди 2 години

Верен български син.

81

Зеленски

преди 2 години

Май че ще се увеличат с още един убитите генерали.

80

Анонимен

преди 2 години

Поредният рашистки генерал, слуга на Путин

79

крум

преди 2 години

Ген. Самандов карал ли е академия в СССР и какви са му отношенията със " курките "

78

Натовеца

преди 2 години

Много вярно и обективно ген .Самандов истински войн ,който знае как работи реалността!За разлика от западните пропагандисти!

77

Анархист

преди 2 години

Аман от прошляци и предатели от БКП

76

sofeto

преди 2 години

Това селско БКП-БНА незабавно до стената!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Пу_тлеропитеко, фашизъм е имало само в Италия при Мусолини и в Испания при Франко. В Германия има национал-социализъм. Да, Хитлер е социалист - той първи въвежда задължителната годишна отпуска за работниците. И тъй като и любимите ти руснаци са социалисти, лепват на Германия епитета "фашистка", което е напълно празно откъм съдържание. А най ми е любимо, когато вие рашистите забравяте, че Хитлер и Сталин са съюзници и СССР нахлува в Полша 9 дни след Германия. Както и помощта на САЩ за СССР.

74

Анонимен

преди 2 години

Украйна е спорна тритория със СССР след ПСВ. Хрушчов им подари черно море но ако са с Русия. Сега те искат НАТО което срещу Русия и няма как.

73

Анонимен

преди 2 години

според определени хора, който не е на страната на украинските нацисти е путинска пионка. Аз пък да ви кажа, безплатно ви мразя и двата лагера, и путинолозите и нацистите, и двата лагера не ви пука за България.