77

Анонимен

преди 2 години

Соца си имаше предимства, обаче бехме изолирани като "самодостатъчни", но минусите са прекалено много, все пак требваше да храним блатная, чекахме на опашка за елементарни стоки, бананите, портокалите и т.н....беха деликатес за нас, което е смешно..... :) Няма строй който да е перфектен, както няма човек който да е съвършен, но колкото се може по далече от първобитните рашки :)))

76

Мунчо

преди 2 години

А ве ко стана, ве? Украйна превзе ли Русия ?

75

Румен от Слатина

преди 2 години

До73. Много ти пълната главата с глупости от тая телевизия. А истината е : Путин каза - Русия ще е държава на два континента Империя на Русия, както бе СССР. А неговите придворни, генерали, номенклатура , апаратчици са с подредени места в империята. Там теб няма да те има

74

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя Путин, че вече ми писна. Язък за тоя свят ако само с него се занимава. Нещата са или-или. Нещата са, или цивилизация или "руска цивилизация. Това е пред света.

73

ПУТИН Е МЪРТЪВ

преди 2 години

От 2007.......Гледайте тв.... Всеки ден е различен-един ден е бузест, подпухнал...на другия ден е слаб, изпит.......много удобно за руските главорези-..... .

72

Анонимен

преди 2 години

путника изглежда все по-зле! Гримьорите не смогват да го боядисват вече.

71

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че западът е на добрата страна, Украйна е добрата, а Русия е на страната на злото. И както всички знаем, доброто винаги побеждава злото. Но ето какъв въпрос ме вълнува - какво ще стане ако Русия победи в Украйна. Не бе, не бе, Русия няма да победи, армията на Русия е почти унищожена, руските войници масово дезертират, украинската армия вече е в подстъпите на Москва и до дни, даже до часове ще влезе и Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, споко, доброто вече победи.

70

Анонимен

преди 2 години

68-ми, принципно си прав, но все пак има едно нещо, в което Америка (тъй като НАТО е Америка, другите са само пълнеж) ни дава сигурност - Договорът за НАТО не позволява на Турция да ни нападне. Въпреки че ако им е изгодно, американците ще намерят начин да го извъртят и направят възможно. Вероятно най-кръвожадната нация (имам предвид върхушката, не обикновените американци) е доказала способностите си в това отношение.

69

Бодряк

преди 2 години

Здравейте бодряци, няма ли некое ново бодряшко изказване на Урсулата или Жозето или може нещо Блинкен такова да кажат как Русия губи а Украйна печели и как санкциите действат и Русия фалира, да се ободря малко така.

68

Румен от Слатина

преди 2 години

Оправете това разбиране за десни и ляво Десно не е национализъм , а развит свободен пазар . Свободно движение на хора , стоки услуги Ляво е само Централна власт, тоталитаризън, диктатураПри Хитлер е националСоциализм за крупен частен капиталПри Сталин диктатура на лява централизирана власт та до военен комунизъмПри Путин тоталитаризъм с олигархично управление на Централна власт

67

ЕС

преди 2 години

Путин е велик стратег. Сплоти руския народ. Не допусна войната да се води на руска територия. Анексира Крим и Донбас. Стабилизира производството в Русия. Стабилизира финансовата система - от 120 рубли за долар, сега е 75 рубли за долар. Целта му е завземането на цяла южна Украйна да Молдова и отрязването на Украйна от Черно море с оглед недопускане на американски бази. Вчера по Канал 1 на руската телевизия каза:" Русия ще изпълни набелязаните цели" - каквото и да означава това.......

66

Мислител

преди 2 години

Променя го, разбира се. Лъсват все повече и повече вмирисаните *** на щатите и техните подопечни укрита.

65

Анонимен

преди 2 години

В началото осъдих Русия и уж агресията и към Украйна. Искам да ви кажа, че ми бяха нужни няколко дни да прочета какви мизерии са дробили Украинците и се отказах тотално от тях. Да, ако ще се делим пак, този път на РУСОФИЛИ и РУСОФОБИ, аз съм РУСОФИЛ.

64

Анонимен

преди 2 години

59 кой е отказал превалутиране бре? Австрия го ползва, преди 30 мин Италия обяви, че е съгласна. Това е най-обикновена банкова операция. Ако бачкаш в Канада да речем и ти плащат в местна валута и пратиш пари на мама в БГ, парите ти от Канада отиват в банка, която работи и с Канада и с България. Там се превалутират и се пращат в левовата сметка на ***, в левове. Всеки гастербайтер прави това всеки месец. Някой да е пропищял?

63

Анонимен

преди 2 години

Каква сигурност ти дава Америка? Заболяме корема от смях. Тези с усмивка, ти бъркат в джоба и дирника, като те потупват по рамото. Америка няма приятели, те имат бизнес интереси. Но важното е да ти се усмихват.

62

ЧАПАЕВ

преди 2 години

АЗ ПЪК, СЕ ВЪЗХИЩАВАМ НА КИМ ЧЕН УН, КАК КАРА ДА ПЛАЧАТ ЦЕЛИЯ НАРОД, ДАЖЕ И ЖИВОТНИТЕ ЗА БАЩА МУ? И ПУТИН ГИ РАЗПЛАКВА РАШКИТЕ, АМА ТЕ ПИЯТ ТА ДА ИМ Е ПО-ЛЕКО.

61

Анонимен

преди 2 години

Десни, десни, колко да са десни, като всичките мъже са с лява резба.

60

Анонимен

преди 2 години

Всичко се опира до умерени или улттаглобалусти. На ултраглобалистите им свърши времето и сега ядът яко шамари. Вече няма държави. Има само мултикорпорации. А овцете още блеят по героичното минало.

59

до 64

преди 2 години

аве ***, марш в панелката!

58

Бивш западник

преди 2 години

Мисля, че ще го промени. Щом аз, който никога не съм бил русофил (но не съм бил и русофоб), започнах да се възхищавам на Русия и Путин за смелостта да вземат единствено правилното решение и да го отстояват... А воят на умряло от клозетните медии е като музика за ушите ми.