356

истината

преди 2 години

Асен Мошеника и Киро Харварда ни докараха до катестрофа .....,те работят за Америка и Англия, но не и за българите

355

Анонимен

преди 2 години

Тези питаха ли народа дали народът одобрява санкциите? Защото накрая народът ще ги плаща от джоба си! А повечето хора са против да защитаваме така настървено англо-американски интереси. А на КироТъпото полуканадските деца след година може да са си в Канада!

354

спокойно

преди 2 години

Киро Брейка каза газ ще има

353

Анонимен

преди 2 години

Тия да осигурят ЕС да покрие разликата в цената иначе в Наказателния кодекс има достатъчно годинки зад решетките за нанасяне на щети в достатъчно големи размери.България няма нищо общо с определянето на резервната валута в света. Май наизпроводяк искат да гушнат комисионни от новия доставчик.

352

Анонимен

преди 2 години

Ще трябва пак да направим Народен съд за десните фашисти, ако ни замесят във войната и ни причини война на българска територия или загуба на български интереси. Пак ще се оплакват, че били репресирани. А САЩ и Европейския съюз репресират богатите, кулаците, децата на кулаците, роднините и приятелите на богаташите, отнемат неприкосновена частна собственост без съд и присъда. Ще следваме европейския и американския пример за нашите десни фашисти, ако ни навредят на националните интереси.

351

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз ни казва "Браво". Ще ни каже още "Браво", когато нашите десни фашисти в парламента гласуват държавата да прати оръжие на Украйна и да ни замесят в поредната си война, както през декември 1941 година. Пращаме оръжие на Украйна чрез Полша, Германия, Великобритания, САЩ, но десните фашисти в парламента искат да пращаме директно на Украйна същото оръжие, но безплатно. А Путин гледа СНН и чака такива глуппацци от малките държави да му дадат повод за заплахи и да ги удари.

350

Анонимен

преди 2 години

кои държави приемат български бежанци? хибридната война на нато, ЕСССР и джуЕсЕй няма да спре докато не ни затрият тотално....

349

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че газа ще бъде последния проблем на фона на това, което се задава. Все повече се увеличава риска от ядрена бомба.

348

Анонимен

преди 2 години

Коалиционните "партньори" са много тихи. Корнела и дългия съгласни ли са народа да плаща за решенията на харвардските марионетки?

347

Готин

преди 2 години

Ако продължи това чудо с търговията в рубли, до шест месеца курса ще е една рубла за едно евро. Дали съм полудял!? Ще видим!

346

Анонимен

преди 2 години

И сега какво, да се радваме, че е 20 % по скъпо ли. Ми мен не ме устройва.

345

Специално

преди 2 години

...за русоробите: "Свободата, Санчо, е на върха на Копието...". /

344

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 394: И какво ако е купил? Каква връзка има това с темата.

343

Анонимен

преди 2 години

Който е адвокат на Русия да потърси информация за частното английско училище в Англия на дъщерята на Лавров, и за апартамента, който й е купил в Лондон за 5 милиона паунда. Големия критик на Запада.

342

Анонимен

преди 2 години

Това правителство не е българско, стана ли ви ясно, овце?

341

11

преди 2 години

Ам кат сме прости ша купуваме не с 20%, ам с 200% по-скъпо, кат ни е толкоз акъла.

340

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова им пречи да обърнат еврото в рубли и да плащат с рубли на Русия за газа, вместо да купуваме от някъде си 20% по скъпо.

339

123

преди 2 години

Вие си го плащайте от личния джоб , ако щете и със 200% по-скъпо! Ние идваме да се настаним в хотелите на пълна държавна издръжка!!! Украинците да си хващат парцалите и да се връщат от където са дошли!

338

Какво следва

преди 2 години

До Анонимен 383: Загрижил си се за Русия? Да гледаме себе си. 20% по висока цена на газта ще се отрази и на топлофикациите и на доста производства, а ние ще плащаме сметката.

337

В името на какво?

преди 2 години

Защо трябва да плащаме с 20% по скъп газ. Само защото Русия иска да получава заплащането в сметка на Газпром, която тарикатите от ЕС не могат да блокират, за това ли? Струваше ли си за да се представим като русофоби първо качество да се бърка в отънелият от инфлацията джоб на българският народ.