141

Анонимен

преди 2 години

Русия го говорят това от 1 месец. Цяла Европа ги чу и се съобрази, само нашите *** по цял ден ни разправяха сълзливи сериали от украйна и си мислеха, че ще минем между капките. Пълна некомпетентност и престъпно бездействие

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158Обясни ми как Западна Европа и САЩ са оцелели без руски газ и петрол, когато имаше желязна завеса, обясни русофилче :)))) Дадоха им шанс на рашките, сключиха договори с тех, ама отде да знаят, че Путин е един комплексиран жужак :)))

139

Анонимен

преди 2 години

Русия по бързо да спира каквото ще спира за да се нагодим към новата ситуация ,а тя ще е без руски газ и петрол.Докато и руснака огладнее.

138

Споко бе хора

преди 2 години

Украйна ще ни даде газ без пари. ЕС ще ни даде много евра без да ги връщаме. Америка ще ни даде нафта за 1. 80 лева при тях е толкова. Турция ще ни храни без пари. Ако положението стане нетърпимо Македония ще ни прати някой наследник на техния цар Самуил и той ще ни оправи.

137

Анонимен

преди 2 години

парното в софия е на газ . Спряло е сега а зимата , те произвеждат и ток от газ , които задължително се изкупува . Токът от май поскъпва , да не го усетим след отоплителния сезон . Плоски действия

136

Анонимен

преди 2 години

Ами честито за 12 год герп, освен че сте с 1 млн души по-малко след геноцида, сега ще умрете от студ и от глад. На тоя етап не Киро ами и Тръмп не може да ви оправи.

135

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше приемлива алтернатива на руския газ и петрол, Европа отдавна да се е възползвала.------------То има, но доста народ се върза на баснята за спазващите договорите руснаци. А и я се замисли къде отиде Шрьодер, веднага след като не беше вече канцлер ;)

134

Анонимен

преди 2 години

Трябва да приемем рублата за валута на България

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159Топлата вода идва от бойлера, той работи с електричество русофилче, сигурно ти е извесно, че 50% от електроенергията в БГ идва от въглища, даже изнасяме ток за съседни страни :)) Това ли ти беше само опорката, дай нещо по свежо, старите номера се изтъркаха :))

132

Тъп геймър

преди 2 години

Аз имам климатик и не ми пука. Защото съм *** геймър, който не е учил инженерни науки и не знае, че когато всички си пуснат климатиците и бойлерите и просто мрежата няма да издържи. Аз живея единствено във виртуалния свят и чак, когато ми спрат тока ще осъзная реалния. До тогава мозъкът ми няма да разбира причинно-следствените връзки и няма да ми пука.

131

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО ДА ПОДНОВИ ДОГОВОРА С ТАНАП ! А КОМУНДЕЛИСТАН ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ДА ПЛАТИ ВСИЧКИ НАНЕСЕНИ ЩЕТИ НА БЪЛГАРИЯ В РАЗМЕР НА 100 МИЛИАРДА ЛЕВА! И КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО НА КОМУНДЕЛИСТАН НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ!

130

Анонимен

преди 2 години

Хахаха Нашите добри преатели ни спират газа, така се отблагодаряват, че не пращаме оружие за Украйна

129

Анонимен

преди 2 години

Кириле какво търсиш в Украйна ,не се спря,Украйна ,Македония ,кога ще мислиш за България и българите ...пардон ти не можеш са мислиш.

128

???

преди 2 години

Това означава ли, че всички са платили в рубли и само ние и Полша не сме?

127

Анонимен

преди 2 години

До тия дето си мислят, че лятото може и без газ - да ви питам, топлата вода от къде мислите, че идва? Като ви спретнат сега тримесечна профилактика топлофикациите щото газ няма, ще оревете света... За другите неща - няма смисъл дори да говорим, ако досега бяхме в сферата на инфлацията, сега стремглаво се насочваме към висока инфлация и после хиперинфлация. И не, парите вложени в имоти няма да ви спасят нито спестяванията, нито вас...

126

Анонимен

преди 2 години

Ние немаме нужда от много газ, може да си набавим минималното количество което ползваме от Азербайджан например :) Въпроса е какво ще правят рашките, ако им резнем тръбата и нема да има паток към Сърбия и Унгария, мейби ще се опитват отново да ни сплашат, само дето сме в НАТО, не могат да ни нападнат :)))

125

Анонимен

преди 2 години

Това е съдбата на магистралната жрица на любовта.От едната страна я бият,а от другата...

124

хаха

преди 2 години

Не пишете глупости. Ако имаше приемлива алтернатива на руския газ и петрол, Европа отдавна да се е възползвала.

123

Анонимен

преди 2 години

Алтернативата е всяка пръдня в буркан! Да напълним хранилището заедно с нашите евросерски и саш партньори.

122

Анонимен

преди 2 години

Големи политици си избрахме, евала! Оказа се че всеки си мисли за собствения интерес. Дори американците си плащат в рубли. Полша и българия се оказаха най големите ***, но за сметка на народа! Браво, да живее Украйна и Бандера!