107

до 112 от славянин

преди 2 години

Ха-ха-ха, собствена територия на хиляди километри от метрополията! Една бомба не е паднала на континента северна америка през ВСВ бе, тарикат, един прозорец не е счупен там!

106

Аз

преди 2 години

Защо все още тоя ревлив Соломончо и крадлата Еленка се въртят и се месят в неща които не са им ясни..... горката ни бедна бедна Българийка толкова продажни хора те тикат в блатото и все още геройски отстояваш....НЕ ИСКАМЕ война и не искаме акъл от продажници.Слепи ли сте и не виждате ли тази зелена гъсеница как се мъчи всички да ни въвлече в конфликта.

105

Чичо Джо

преди 2 години

или за по-незапонзатите, Иосеб Джугашвили.Този ми Путин, започва да мисли и причлича все повече на мен. С тази разлика, че Аз бързо разбрах, коя е правилната страна във войната. Война срещу Великобритания и САЩ, не може да бъде спечелена. Поне, световната история не помни такава.

104

Анонимен

преди 2 години

Лондон ВИНАГИ са лъгали. Отделно, че ВИНАГИ са били срещу България.

103

до 105 от славянин

преди 2 години

Ха-ха-ха, ингилистанците не били искали помощ от сащ срещу Хитлер!!!??? Защо ни мислиш че живеем в гора и пасем трева!? А и Хитлер не е стъпвал на острова със сухопътна армия за разлика от източния фронт, къде ще сравняваш детската игра на хитлеристите с ингилистан и колосалната битка със СССР!?

102

Solar Power

преди 2 години

До Димитър: Напълно си прав ! САЩ 2 пъти спасиха Европа от самоунищожение !

101

Сата НАТО

преди 2 години

България трябва да изпрати артилерия и ПВО на Украйна и да се приключва с руските напъни. България, под командването на руските прости тутки Радев, Янев и Борисов, отново върви срещу себе си.

100

Solar Power

преди 2 години

До до 99 от славянин: Шмекер си ти :) САЩ бяха нападнати на собствена територия от Япония и почти половината им флот беше унищожен. Шмекер я кажи кого нападна Украйна ? Тези опорки в ду пето на онзи мал оумник от възраждане.

99

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Колко да е силна русия ? Видяхме я през 80-те в Афганистан. За няколко години над 25 хиляди жертви. Сега ги даде за 2 месеца. Ти защо мислиш,че фалира великия соц строй ? Фалира заради войната в Афганистан, совалката Буран (1 трилион долара) и срив на цените на петрол в добавка забрана на износа на помпи за русия.Сега защо си мислиш,че е нещо по различно ?!?!? Агресорите винаги губят !

98

до 99 от славянин

преди 2 години

Абе, шмекер-тарикат, онези зад океана не са водили война на своя територия от гражданската 1861-1865-та затова и винаги са имали всички идеални условия да разработват каквото и да е и да се развиват! Те и затова правят войните навсякъде другаде по света, за да спъват развитието на целия свят!

97

До 101

преди 2 години

Първо ядреното оръжие е създадено доста преди края на втората световна война и второ германците никога не са можели да го измислят, тъй като тръгват по друг път за създаването от правилния.

96

Сата НАТО

преди 2 години

Просията вече е с избити предни зъби, сега тече процес на екстрахиране на дъвкателните. После ще наподобява Валентин Вацев - фасон на алкоголик от Подмосковието.

95

Димитър

преди 2 години

Да друже,, ползвали са. Но Великобритания през 1940 г. е единствената държава, водила реална война срещу Хитлер и то на два фронта. И нещо повече, не са ревали, че искат по,ощ от САЩ и други ддържави.А всички помним Сталин, или чичо Джо, както го нариаха американците, как урева земята, като Саранска мечка, за помощ, провизии, оръжия, втори фронт и прочее. Но това са руснаците, с къса памет и много неблагодарни.

94

Анонимен

преди 2 години

Сега руснаците трябва просто да цедят силите на Украйна . Да засилят въздушните удари и артилерийски обстрели. Ще е доста кърваво но това са укри от западна Украйна а тях и без тва ЕС ще ги унищожи както унищожава нас . Така че няма да има щети . Украинците от южна Украйна няма да се бият след 8 години западни ,,ценности,, Трябва първо да ги изцедят и тогава да ударят .Русия не е силна в близ крига а в изцеждане и смазване. Може да отнеме цяла година щото и бизнесите са сезонни .

93

Анонимен

преди 2 години

В Калининград има руско ядрено оръжие, което държи на прицел половин Европа, а иначе до границите на Русия не може да има. Големи лицемери са тия проклети Руснаци.

92

Даже не се перчи

преди 2 години

Лавров и цялата виагра на света да изгълта пак ще си остане npoвиснал и няма да има с какво да се перчи

91

Анонимен

преди 2 години

98 защо трябва да се съобразяваме с желанието на русия това засяга суверени държави ти да не искаш да станем руска губерния Това засягаше и нас раша реши да си върне империята

90

Димитър

преди 2 години

Чета тук, някакви "дечица" пишат, ту Сармат, ту Искандер, то нещо друго. Абе недоуки тролчета, ако не бяха шпионите семейство Розенберг(американци), предали ядрените тайни на САЩ в посока СССР, пияните мужици, щяха да се напълно аут от играта. Да не говорим, че Рузвелт им спаси кожите през ВСВ, но ети на, неблагодарници...

89

Анонимен

преди 2 години

Руски пляски пиян казачок дървени Матрьошки вредни и непотребни

88

Анонимен

преди 2 години

Още декември месец Русия предложи мирно да се реши въпросът с Украйна и източна Европа като НАТО се изтегли до границите от 1997г. САЩ отказаха мирните предложения на Русия.