76

Анонимен

преди 2 години

Кире, Кире - много хора отдавна те изпревариха - който е искал да дарява индивидуално, вече го е направил и не е чакал ти да му кажеш. Това няма да компенсира мижавата ти правителствена позиция. Ти си шефът на държавата в момента и си просто много некадърен.

75

Българ

преди 2 години

Предлагм преди да назначим такива "говед.,а" да минават първо по един икономически и национален изпит след което и психоизпит!Малко е нагло за една книжка да ни проверявват а за управление на цял народ и държава да разчитаме на шанса!

74

Анонимен

преди 2 години

Този човек всяка втора дума му е я за македонци, я за украинци. Той премиер на България ли е или е премиер на Украйна?

73

8989

преди 2 години

2008 петрола достигна 140 долара а бензина 2,50 лв. Сега петрола е 105 долара бензина към 3 лева. Как точно Русия е виновна, че не вдявам?

72

Просто Лена

преди 2 години

Когато Лена Бориславова дари заплатата си от 14 000 лв на месец за Украйна тогава и аз ще даря!

71

Алко Балко

преди 2 години

Киреее,един селски бакалин ще се ориентира по-добре и ще е по-полезен за държавата.Това Харварда,Оксфорда можем да ги приравним с килийни училища.

70

Анонимен

преди 2 години

Хора, като са завършили в Харвард защо си мислите, че са умни. Тука 2х2=4, там също 2х2=4. Просто много ги надценявате завъшилите в чужбина.

69

Анонимен

преди 2 години

Aз бих пребил Зеленски абсолютно безплатно. На практика заради този циркаджия половината свят му праща по нещо и като победи какво? Ще му събираме няколко трилиона, че да възстановява всичко от победата ли? Не разбра ли, че единственото което може да постигне е да върне Украйна 30-40 години назад. Просто гордия му национализъм ще го плащат най-много бедните държави в Европа.

68

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че Кирил Петков трябва да премине на украинска бюджетна издръжка, а не на българска бюджетна издръжка, т.е. ако няма как да влезе под някакъв повод в украинската власт, може да бъде пратен посланик там и толкоз. Вижда се, че Украйна му е по на сърце на канадеца, чак плаче дайте си заплатите на Украйна.

67

сина

преди 2 години

аз искам да помогна на Русия, защото заради продажното зеленско човече целият руски народ страда! Цяла европа страда, цяла България страда заради това продажно зеленско еврейско човече! Коя е сметката за Русия да внеса едни пари там ?

66

просто БЪЛГАРИН

преди 2 години

Докато някой се перчи с разни идейки, доста българи са под прага на социалния минимум... Украинки с автомобили за десетки хиляди евро се нареждат за помощи и след като ги получат в открития център в Морска гара Бургас безплатно, влизат най- спокойно в безмитния магазин и излизат с торби водка.....! Някой да ми обясни защо да си дарявам заплатата........

65

Има ли Още България

преди 2 години

които могат да му гледат на тоя Наглец физиономията?!

64

Анонимен

преди 2 години

Кирил ако си попълни правилно декларацията пред НАП, ще има много повече да дава от 1 заплата, но този път на държавата.

63

Qanon

преди 2 години

Докато има американско посолство в България, все така ще сме!!

62

Димитър Пешев

преди 2 години

Който не полуава заплата да тегли един БЪРЗ КРЕДИТ от 2500 лв и готовооо. Решение има, желание нема:)))))))

61

Харис

преди 2 години

Докато има проглобалисти на ръководни позиции, България ще помага на всички други, но не и на себе си.

60

Анонимен

преди 2 години

KIRE, НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. СЪД И ПРИСЪДА ЗА ТАЗИ ЗАПАДНА ***

59

Анонимен

преди 2 години

Херо се пробва чрез Киро, до кога ще ни издържат нервите.

58

България

преди 2 години

няма място в тази война!! нато също!!

57

Глас от изток

преди 2 години

При тая инфлация между 30 и 200% трябва да вдигнат заплатите и пенсиите с минимум 30%. Народа обедня ужасно, не се издържа вече.