77

Какъв кмет, какви

преди 2 години

пет лева. Този град е под руска власт месец вече. Тоя кмет на какво е, кой го е сложил там, Стига като *** *** сте приемали всяка дума за истина.

76

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното (и тъжно) в коментарите е, че по този начин явно ще им се получи - що народ се е вързал на кукичката и пламенно зове да им даваме оръжие, да пращаме войници и прочие...

75

Руското оръжие

преди 2 години

От 2009 г. по силата на лицензионно споразумение с французите тези термовизори се сглобяват в Русия в Волжския оптико-механичен завод. Тези мерници позволяват на стрелеца да види врага от няколко километра, дори през нощта.Танкове с френска техника бяха използвани по време на нахлуването в Донбас през 2014 г. Това се доказва от видео от средата на руски Т-72, ​​който бойците от ДЛНР се опитаха да представят за трофей.

74

Анонимен

преди 2 години

89 защо спасяват сумати хора и после отвличат някакъв който е само почетен консул? Тия работи яко смърдат на Азов и сие. На тях им свършва оръжието в оня бункер под завода. А само дявола на който се кланят знае какви военни и от кои държави са там. Ако руснаците ги изкарат на светло ще лъсне цялата истина, за това гарантирано биха отвлекли всеки.

73

Руското оръжие

преди 2 години

Дронът Орлан-10 съдържа GPS модул на швейцарската компания U-blox, двигател на японската SAITO, стартер-генератор на американската Texas Instruments Incorporated и полетен контролер на френско-италианската STMicroelectronics.Дронът Outpost е копие на израелския IAI Searcher. Аванпостовете се сглобяват в Уралския завод за гражданска авиация по израелска технология от американски и немски резервни части.

72

До 94

преди 2 години

Раша да си събира желязото и да напусне Украйна. Какво прави в Чужда земя!!!

71

Смело сърце

преди 2 години

Плюващите по руснаците да взимат пушките и да заминават за Украйна.Те имат нужда от подкрепление и свежа сила.Азовсатал ще ги приеме,там имат най голяма нужда.

70

Анонимен

преди 2 години

България има оръжие за три войни с Русия, защо го държите само ръждясва

69

Анонимен

преди 2 години

Притрябвал им е на руснаците тоя. Виж на укрите им трябва. Иначе как ще изнудват бг правителството. Но ние сме американци и като тях НЕ ПРЕГОВАРЯМЕ С ТЕРОРИСТИ! Сериозно хора, първо какво прави тоя там при условие че нашите дипломати ги евакуираха от тоя регион преди сумати време? Кой го изпрати там и с каква мисия? И дали е само с бг гражданство?

68

Я, па Я

преди 2 години

Русоробите да се успокоят. Лесно ще се разбере истината. Обаче това се случва след като руснаците не получиха никакви благодарности за "спасението" на БГ моряците. Типично поведение за ***. Отвелечени са още много хора заедно с консула.

67

Анонимен

преди 2 години

България трябва да изпрати 10 000 войници и половината си оръжие, 5 батареи С 300, 200 танка, 1000 БТР, 50 гаубици, 100 минохвъргачки, 500 000 калашника с 20 милиона патрони

66

Румениге

преди 2 години

Ако продължаваме с тази антируска политика нищо добро не ни очаква.Най бедната държава в ЕС сме,не го забравяйте.България е като жабата която видяла че подковават коня и тя навирила крак.

65

Анонимен

преди 2 години

Еее... няма да ни оставят на мира, докато не ни вкарат пряко във войната. На тоя Кулеба не му се получиха нещата, 3 дни се въртя тука да ни нарежда и заплашва, не получи оръжия, сега ще продължават провокациите. Явно краварите са решили, че им е много важно и ние да сме въвлечени в патакламата. То не е кой знае колко трудно да се досетим защо, де.

64

За Великден

преди 2 години

Кмета на Одеса Труханов: В момента са потвърдени 8 загинали, сред които 3-месечно дете, момиче от Одеса, което никога не е виждало живот. "Животни, които ще горите в ада!"

63

Анонимен

преди 2 години

Путин убива българи.Там в Одеса има над 100 000 българи.Да дадем оръжие и каквото можем за да помогнем на Украина!

62

Анонимен

преди 2 години

А така. Наш Кире за това ли искаше да води в Украйна по 1 представител на всяка партия? Да ги вземат за заложници и ние да ги освободим като платим за тях с пари или оръжие?! Абе Киро, ако го направиш току виж целия народ ти благодари и вземе че ви остави в Украйна. Даже може да ви прати и лидерите на опозицията да не сте самотни. Ей тогава вече наистина ще смятаме украинците за герои, гарантирано.

61

Искандеръ

преди 2 години

Ако България подари на Украйна само половината си оръжие, 5 батареи С 300, 200 танка, 1000 БТР, 50 гаубици тогава украинската армия ще изгони руския окупатор през девет планини в десета

60

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

След като РАшистите са отвлекли мирен български гражданин,с дипломатически имунитет, веднага реципрочно и тraвестита Митрофанова в кауша.

59

Анонимен

преди 2 години

На практика, България вече е във война с Русия. Заради убийствата в Одеса на 3 месечни бебета и покушение на почетния консул

58

Анонимен

преди 2 години

Путин е Велик.Русия е Голяма военна сила.