48

Гошо

преди 2 години

Какво значение има цената за българина Важното е да не от Русия ,ако трябва от Аржентина да купим ,дори ако трябва без газ ще караме и без това малко ни остава да запалим на Путин плевнята жар от къщата ни колкото щеш

47

Ухааа

преди 2 години

Ама тоя Мирчев добре е охранен като го гледам. На времето на такива им казваха, че са за ДСО Родопа. Дано някой помни и се сети какво всъщност ви казвам!

46

Истински

преди 2 години

Бащата на Мирчев е комсомолски секретар от Добрич. Дебелот.о синче сега е виден евроатлантически лицемер. Те така с Бойкокиев..

45

Керазов

преди 2 години

Най-лесния изход от положението е кремълския джуджак да се въдвори по-бързо. За целта украинците трябва обърнат в бяг армията Z. И ето затова трябва да им пратим патрони и ккавото можем. Те са се наели да свършат черната работа така или иначе.

44

Анонимен

преди 2 години

Разбрах от русофилите че най важното нещо за оцеляването на Европа е да се купува задължително и само от Русия безценна руска газ. Аз съм на мнение че само след 3 месеца дори и да искате да купувате газ от Русия тя няма да е в състояние да ви я доставя, защото по пътя по който е тръгнала в Русия всичко ще се баталяса включително и добива на газ. Затова горещо препоръчвам на България да търси други начини и пътища за доставки на газ.

43

преди 2 години

До чадър 40лв. То и цигарите, които пушиш са пет лв, но не спираш? А бутилка олио се консумира за 20-30 дни, не като цигарите.

42

Хах

преди 2 години

И що сте ме цензурирани със звездичи? Всички знаем коя е думата след народ, и в нея няма нищо вулгарно или обидно. Ама на някои не им отърва да я видят.

41

За един преател е

преди 2 години

Дяда Путин кога ше спре газта на лошите европейци дето пращат амуниции срещу любимата му армия?

40

Хах

преди 2 години

Че то цената е най важното бре мутро дебелашка. Това ли ви е алтернативата, заменяте газа от Русия с друг, но по скъп.Растрел,разстрел за всички предатели и ликвидатори на страната ни.Ама прав е бил поета като е казал, Не сме народ,а ***!

39

Тенгри Кан

преди 2 години

Ние сините паатлажани сме така;))) Моем ви осигурим всичко, но цената е такава, че само ние можем да си го позволим;)))

38

Анонимен

преди 2 години

Този си папка добре от грантовете на Змерика за Бг.

37

Анонимен

преди 2 години

"Дори Русия да спре доставките на газ за България, вече са осигурени алтернативни начини за доставка на газ и трасетата са ясни." - кои са по точно алтернативните начини и какви са количествата. За какви цени става дума - по високи или по ниски от руските?

36

Анонимен

преди 2 години

29 май 2022 - Еврокомисията отхвърли възможността Европа да плаща руски гас в рубли. 14.04.2022 - Еврокомисията призна указ на Путин за плащане на газта в рубли за нарушение на санкциите на ЕС. 22.04.2002 Еврокомисията допуска плащане на руски газ в рубли. Европейските компании могат да плащат руски газ в рубли, и това няма да се счита за нарушение на санкциите.

35

Анонимен

преди 2 години

Европа може да преживее без руски газ половин година. След това ще започнат значителни икономически проблеми - Алфред Камер, директор на европейския департамент на МВФ.

34

Анонимен

преди 2 години

Европа следващата зима ще се сблъска с тежко последствия, ако не осигури доставки на руска газ - Макрон.

33

Анонимен

преди 2 години

Министр финансов Австрии Магнус Бруннер сообщил CNN, что его страна поддерживает все санкции в отношении России, кроме газового эмбарго.

32

Лъже

преди 2 години

Нищо не е осигурено. Един депутат от партия която в следващия парламент няма да я има се изказва от името на България какво е осигурено и какво не.

31

факт

преди 2 години

Една от хрътките на Байдън лае напосоки за кокал -това е този свинчо Ивайло Мирчев

30

Анонимен

преди 2 години

До МНЕНИЕ Високи лихви само отлагат кризата и може само за кратко. Проточи ли се както 1990 г. почват фалити и никнат финансови пирамиди и лихвари и парите на много хора изгоряха.

29

Анонимен

преди 2 години

Тази *** се изказва неподготвен.Доставки на газ от други страни може да се осъществи след 5 години, а дотогава -ФАЛИТ на България без руски газ .