573

Анонимен

преди 2 години

643 Ние не сме слуги на САЩ а съюзници. Русия е заплаха за мира в света. Русия носи бедност, безправие и войни.

572

Анонимен

преди 2 години

384 Не е вярно, че Украйна е могла да задържи Луганск и Донецк. Путин дълго де е подготвял за тази война. Измисли си повод с фалшиви новини, за преувеличени и измислени нападения над руснаците там, за да я нападне, унищожи и да превзема чужди територии, докъдето му позволим. Широко известни са манипулираните руски видеа. Ако наистина е имало насилие над руснаци, защо не сезира СС на ООН, където имаше силно влияние? Защото всичко е лъжа. Защото искаше да нападне непредизвикано, суверенна Украйна

571

Анонимен

преди 2 години

Правилно е! Ще направим жилки и прашки! И веднага!

570

Анонимен

преди 2 години

575 КГБ е тойната, мракобесна човеконенавистна, фашистка организоция на руските служби. Като нашата ДС/БКП,БСП.

569

Анонимен

преди 2 години

581 Урсула и Мустафа, сега те горчиво съжаляват, че поставиха Киро просто на този пост.

568

Анонимен

преди 2 години

638 Ако не спрем Путин с оръжие за Украйна, като нищо и това ще стане. В Украйна се решава съдбата на ЕС, на свободния свят. Нали не искаме, да ни върнат във времето на СССР, каквато е целта на Путин.

567

Black Metal

преди 2 години

Брато, хОди си у Канада там с евротраверсите да си щастлив и ни остави на спокойствие! Оръжие ще им дава той, милия. Дай хуманитарна помощ - храна, завивки, вода, продоволствия. Засилил се, оръжия да дава - и какво ще им дадеш, бе, Киро...като ние за нас нямаме? Много е кофти, когато си неинтелигентен, а още повече, когато си недалновиден. Турците не дават, дето са първа пушка в НАТО, нашия се раздава, като жрица на магистралата... Имай малко достойнство!

566

Анонимен

преди 2 години

Който си поставя пръста където скърца, остава без пръст.

565

П.К.

преди 2 години

Доколкото ми е известно, СУВЕРЕНА ИМА ПОСЛЕДНАТА И РЕШАВАЩА ДУМА ПО ПАРЛИВИТЕ И ПРЯКО ЗАСЯГАЩИ СУВЕРЕНИТЕТА НА СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ. И ТОЙ, СУВЕРЕНА, Е ИЗКАЗАЛ СВОЕТО СТАНОВИЩЕ. КОЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ИЗКАЗАНОТО ТУК.

564

Щерев

преди 2 години

Браво на г-н Премиера.Не гласувах за него но на следващите избори ще го направя.

563

Анонимен

преди 2 години

Кирчо трябва да го пратим на фронтовата линия заедно с другите слуги на САЩ, а ако не искат да ги обесим на Цариградско шосе по стълбовете. Продажници.

562

Анонимен

преди 2 години

Кой нормален човек ще подкрепя един убиец (путин ) освен ако и той не е убиец

561

Анонимен

преди 2 години

Няма да спра да пиша Днес бг. Всеки си има мнение!

560

Анонимен

преди 2 години

Ако прочетете коментарите след 1 час всички които са в подкрепа на Русия ги няма. Е това не е ли пропаганда?

559

Анонимен

преди 2 години

Православните християни посрещат Възкресение а православните християни в Украйна ги убиват и изнасилват мосюлмани и ще спорим за оръжие трябва да помогнем на Украйна веднага

558

Българ

преди 2 години

На протести братя тоя кавал ни пали къщата!Когато почнат да изпращат нас и децата ни със шапакрите вече ще е късно!Какво чакаме когато обявят военно положение,купонна система,затворят границите и станем като украйнците на някой от "съюзниците" ще му дреме за нас само ще си го премести отлево в десно и ще трупат политически рейтинг!

557

Кой му тегли конците

преди 2 години

Киро готви пропагандна акция в полза на изпращането на оръжие за Украйна. Той начело на делегация от коалиционни партньори ще ходи в Киев. Ще им покажат украинците няколко разрушени сгради (без значение от кого и защо) и телевизионните камери ще вървят след тях. И след това приказки за солидарност, морал и още от този род и уверения че ще получат оръжия от нас. Питам се кой му тегли конците на Кирил Петков, за да действа не като българин, а кaто bulgarian.

556

Всичко давам

преди 2 години

Ще дава, страх го е да не го сменят като предшествениците му Борисов и Янев. Па, ако му дойде Владко, ще се чуди накъде...

555

възмутена

преди 2 години

Дайте оръжие на Украйна Нинова твоя путин е пуснал диваци мосюлмани да се гаврят изнасилват цивилни и деца християни тези хора трябва да бъдат защитени

554

Анонимен

преди 2 години

Долен предател е този Кирил Петков, с шепа избиратели избран, абсолютно нелигитимен. И този безродник ще взима толкова важни решения без грам да се съобрази с мнението на българския народ. Трябва да го уволняваме веднага.