165

пияница мистик

преди 2 години

"Два реда за 18 стотинки. Това е всичко, което си струва да знае човек за руските ***. Толкова им се плаща за коментар в защита на Русия по социалните мрежи. Откритието принадлежи на журналистката от руското издание fontanka.ru Ксения Клочкова. Тя самата постъпва на работа при "шефовете на троловете" в Петербург, след като отговаря на най-обикновена реклама за работа, публикувана в Телеграм." https://svobodnaevropa.bg/a/31766935.html

164

хахахахахаах

преди 2 години

путин акбар . . .

163

Да

преди 2 години

Факт...

162

Анонимен

преди 2 години

Животът и моралът е личен избор. Кагебейската фекалия скрит в термоядрения бункер може да говори каквото си иска. Слушат го и му вярват само тези които зависят финансово от него. За негово съжаление от тях войници не става

161

Анонимен

преди 2 години

Путин пак е милостив, обещава достойно отношение към войниците от украинската армия, чуждите наемници и националните батальони. А такова според международните закони заслужават само и единствено първите, останалите са *** и за тях отношение по преценка на победителя.

160

анонимен

преди 2 години

На нито една дума на този лъжец не трябва да се вярва.След като опитваше да убеди целия свят,че светът изпада в ненужна истерия и Русия няма никакво намерение да напада Украйна и после най-безочливо го направи,каква вяра може да му имаш?! Вдна руска поговорка гласи-единажи совравши,кто ж тебе поверит.

159

За Витков!

преди 2 години

До 184-ти. Абре лолйо Наблюдателите от ОССЕ какво казват за тези 8 годи са измрели 13 000 от които 4 000 са цивилни. За сметка на това Над 3000 не са жители на Украйна ,а необозначени вкарани през граница от боклучивата мацква. Такаче не размахвай ОССЕ ,а чети малко повече. Русия е скапания агресор в този конфликт и ще бъде наритана сериозно.

158

пияница мистик

преди 2 години

Ами не е така, другарю джудже убиец. Не Зеленски, а самите военни и цивилни не искат да се предадат, защото жените ще бъдат изнасилени и убити, цивилните застреляни в тила с вързани ръце на гърба, а военните ще бъдат изтезавани, ще им режете ръцете и краката и ще ги палете живи и накрая всички ще свършат в общ гроб. Това се случва, когато си имаш работа с диви орkи от Мордор и украинците го знаят и затова предпочитат да умрат от глад

157

ДО СЛАВЯНИН

преди 2 години

РУСИЯ ВИНАГИ ЛЪЖЕ ГРАБИ И УБИВА!АКО НЕ ГО ЗНАЕШ, ЗНАЧИ НЕ СИ ХОДИЛ НА УЧИЛИЩЕ.ИЛИ СИ ОТ ОНЕЗИ СЛАВЯВИ С ТАТАРСКИ ПРОИЗХОД.

156

Фюрера

преди 2 години

Ей славянин, мълчи бе умопобъъркан, рашистки троол! Ега парите от тролене за лекарства да ги дадеш всичките!

155

Анонимен

преди 2 години

Леле, как бякой ше ми забрани да се предавам ако има оръжие пред мене. Айде по-сериозно .

154

Анонимен

преди 2 години

Вашата РаZZия що не пусна ООН да разследва "зверствата" в Донбас, а другарЕ рашисти? 8 години не ги пуска, що така. Аз ще ви отговоря - на лъжата краката са руски.

153

Анонимен

преди 2 години

По вероятно ми се струва Украинските военни да мародерстват и злоупотребяват, защото се чувстват безнаказани, предвид масовата подкрепа към тях. Лично мнение, руски не зная , а и чавдарче дори не съм бил.

152

Анонимен

преди 2 години

Опорката "Защо мълчахте, когато..." се изтърка, другарЕ. Сменете плочата.

151

Анонимен

преди 2 години

Вчера слушах едни дъртаци 80+ в автобуса, ....те нашите медии лъжели НТВ и Русия 24 казвали истината....Разни хора, разни едеоти дет казал Алеко Константинов!

150

До168

преди 2 години

Да ама шубето е голям страх.Два месеца немогат с 1000 войника да се оправят.виж да убиват мирни жители ,жени деца ,да разрушават блокове и сгради ги бива .фашиска руZка сг ан

149

Слава на Украйна

преди 2 години

Бункерният плъх вова все повече заприличва на хроничен махмурлия. Как така е обградена украинската войска в Мариупол без никакъв пряк контакт с Киев, обаче оттам не им позволявали да се предадат? Вова нацистът,.. с развинтената фантазия като на средношколец, обграден от ултра-нацисти като онова средновековно плашило Дугин, или от слабоумни психопати като Рамзито, или от монголски алкохолици като Шойгу. От оскотяването в бункера съвсем си е загубил малкото разсъдък, който някога е имал.

148

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

РУСИЯ ВИНАГИ ЛЪЖЕ, ГРАБИ И УБИВА.

147

Анонимен

преди 2 години

Велика Русия. Велик Путин. Каза и го стори..КРИМ,ДНР и ЛНР, са вече вечно руски.

146

Анонимен

преди 2 години

Ние многократно показваме че сме държава и народ от плазмодии , страхливци и ***! Ние сме позор за Левски и Ботев, Раковски ,Бенковски, Захари Стоянов....Ние сме позор за родителите си!