18

...

преди 2 години

И чингиз хан е правел така, който се предаде е бил пощадяван, а който не убиван. Нищо чудно, че и руснаците така действат все пак са наследници на златната орда, даже герба им е същия. Слава на славянският украински народ! Смърт за монголските орди!

17

Гиб Мелсън

преди 2 години

Кремълския джудист нареди на Шойгу така да бъде обкръжен завода, че муха да не може да прелети. Пред нацистите има само три опции. Или да развеят бялото знаме и да излязат, или да умрат от гладд или да започнат да се самоизяждат. Опасявам се, че третата възможност е най-вероятната. Но в крайна сметки няма как да жалим за нацисти. Те сами са решили съдбата си предварително поемайкит по пътя на глупостта и ненавистта. Като нашите русофоби меки китки. И те няма да свършат добре.

16

Пак лъжат !

преди 2 години

Е нали вчера за пореден път руснаците обявиха превземането на Мариупол значи пак са излъгали !

15

Коварен

преди 2 години

Не вярвайте на коварният Адолф путин!20

14

Анонимен

преди 2 години

Няма страна в света която да не се е борила за свобофата си срещу окупаторите си Всички бивши колонии са изгонили колониалистите Така ще стане и с руските окупатори Както немските фашисти бяха изгонени така и руските ще бъдат изгонени и ще плащат репарации

13

Анонимен

преди 2 години

Ако са убивали руснаци или цивилни , за да правят фейк пропаганда , не заслужават прошка, но ако пропеят, може даси изкупят половината вина

12

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярва на Русия и затова никога няма да се предадат. През 2014 г в Иловайск украинците се предадоха и бяха разстреляни след това. След тоя случай руснаците да не чакат някой да се предаде на Русия. Между впрочем командира който разстреля украинските войни в Иловайск беше един от убитите генерали в Украйна преди няколко седмици.

11

Слава на Украйна

преди 2 години

Какво примирие от тези азиатски терористи! Лъжат до побъркване слугите на малкото злодейче с ботокса.

10

Анонимен

преди 2 години

Украйна постояннополучава най-съвременни западни оръжия Украинците никога няма да се съгласят с тази окупация и постоянно ще атакуват руснаците с новите оръжия войната ще трае дълго Руснаците тепърва ще пострадат от икономичаските санкции и накрая *** ще бъде свален от самите тях

9

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че всеки ден чета едни и същи новини.

8

ДА

преди 2 години

До Чичо Сам от Тексас--ама това НЕ Е ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ!Още повече;че завода и катакомбите под него са строени по съветско време!Има тайни там;дето трябва да излязат наяве!!!

7

До11

преди 2 години

И какво лъже #6 ?Мариупол е под руски контрол,освен ТКЗСто Азовстал-това не Ти харесва ,но ще трябва да свикваш оттук нататък,натам отиват нещата.

6

IQ 3.14

преди 2 години

До Асан тя и женка ти така каза.

5

Начев

преди 2 години

Защо тгряпбва да ви се предадат,бре,руски съвременни фашисти ?!Защото отбраняват Ро дината си,защото се борят за живота и щастието на своите семейства,защото искат да запазят цялостта на страната си ли ?! Отвратителни сте и скоро няма да сте симпатични на никого по света - анатема за вас !!! Смърт за окупаторите и агресорите !!! Слава на Украйна и нейния храбър народ !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че не иска да бомбардира завода, той е ОГРОМЕН, мисли после да работи за Донецк и Русия, да не е луд да го разруши .....Те тия или ще се предадат, или ще умрат от глад, толкоз.. Да се крият ония като мишки в тунелите под завода, бетер партизаните :)))

3

Чичо Сам от Тексас

преди 2 години

Още едно доказателство, че когато си на чужда територия и най силния може да види зор

2

Анонимен

преди 2 години

Ем неще войниците му да умират но и ракетите не пуща,е как ще стане тогава бе г-н Путин?

1

Истината

преди 2 години

Тия азовци от завода им строшиха нервите руски. А в началото казваха че са ултраси на шахтьор....е бая корави излязоха тия ултраси