294

До Анонимен 346

преди 2 години

Трета фаза е бегом наобратно

293

Анти пропаганда

преди 2 години

Ами ако незмаеш война се печели, като печелиш територия

292

Анти пропаганда

преди 2 години

Пропагандата е едни, истината друго, има достатъчно добри анализатори и хора които споделят реално какво се случва и вместо жял ден да пиюете глупости из нета и във фейк сайтовете, отделете това време за да разберете истината.

291

Анонимен

преди 2 години

Втората фаза започва с провал в Мариопол. Много добре, този път ще бъде още по-кърваво за рашистите. За трета фаза няма да имат хора и техника.

290

Анонимен

преди 2 години

До Анти пропаганда: и какво като са заграбили много чужда територия? Само овенни празни тикви биха се радвали на животинското: заграбване на територия. да не би да заживеят по добре и по дълго? И изобщо няма да ги преследва цял живот кошмара за убитие украинци, а?

289

До Анти пропаганда

преди 2 години

Видехме... два месеца ги мажат у 3 села. Загубите в сила и техника им са колосални. Пропаганда

288

Куку

преди 2 години

Първо Украйна не е 39 мил.Второ Русия не е 160 мил.Трето В Украйна колко са мъжете между 18 и 60 години скоро ще разберете!!! Само се кръстете да не тръгнат към Москва

287

Анонимен

преди 2 години

До Анти пропаганда: за тези които знаят: пълно е с росс-***, които разнасят лъжлива дезинформация и пропаганда за "магучите" рашисти. А какво правят те на чужда територия?

286

Анти пропаганда

преди 2 години

За тези, които незнаят, Зеленски е просто заложник на азовците и чете американскоя сценарии ежеднеяно. Много е вероятно скоро да бъде убит именно от азовците.

285

Анти пропаганда

преди 2 години

Руснаците омазват натовските сили в Украйна, ама в нета едва ли не украинците побеждават във войната, нищо че вече загубиха територия по-голяма от България. Няма такава дезинформираност, хубавото е, че хората които осъзнават истината са повече от заблудените клавиатурни бойци, чиято информация получават като напишат Русия-Украйна в гугъл и четът американска пропаганда.

284

КГБ до ХА ,ХА,ХА

преди 2 години

Стара ти е бирата приятел ,Руски пазар няма там от много години на Трите Чучура ,затова пък НАРОДНИЯ СЪД работи вече !

283

Браво!

преди 2 години

Така се прави!

282

Анонимен

преди 2 години

Руските окупатори извеждат войската от Мариопол към други градове. Очаквайте включване от завода и изненади за рашистите.

281

българин

преди 2 години

"Куку",за теб малко география:На територия на Укроина живеят 39 млн.От тях,поне 15 млн. са етнически руснаци.Двете области-Донецк и Луганск са общо 7 млн.Та,драги "Куку",къде видя 50 млн укроинци.А,5 млн./деца и жени/ са вече извън Украина/това е офизиална справка/.Има-няма 18 млн./мъже,жени,деца,стари,млади/украинци.Срещу руално 160 млн. руснаци.Проста аритметика.Едно е желаното,друго е фактическото.Мен ако питаш,това е братоубийствена война.И губим цялото славянско население.

280

Анонимен

преди 2 години

И дали путин ще спи по-спокойно на дългата маса като е превзел украински гради и избил много украински граждани? Дали джуджо няма да рИве когато започнат да превземат руски градове и да свалят диктатурата?

279

Информиран

преди 2 години

Просто Вовка разбра ,че с добро не става и разреши на Мишо-Ножа да действа както знае ,той истинския звер там ,казват му още Синия-Вампир ,заради сините очи и Месомелачката .Той може много повярвайте ми !

278

...

преди 2 години

Епа след месец и половина обсада и още има места дето не са се предали! Явно е, че руската армия е непобедима! :) Но да видим де! щото тука и кораби потъваха и непобедимата руска армия се изнесе от киев за да може да превземе мариопол! та да видим да видим! Ако им отнема по месец и половина за малък град да го превземат то май май войната няма да свърши до към 2025 - 2026! А то има и по-големчки градове!

277

Защо

преди 2 години

Шойгу няма и един ден прослужен в армията,а е главнокомандващ .На всеки парад клечи накичен с ордени,все едно е превзел Берлин.

276

християнин

преди 2 години

След няколко дни,като започнат да се показват плъховете,ще видим кой е американски,кой е английски,кой френски,и т.н.Ще стане весело,но не и за САЩ, и за Зап.Европа.Но какви помия се изля върху Русия.Ще почакаме още малко.

275

Куку

преди 2 години

Тепърва украинците ще започнат да воюват,50 милиона ще се въоръжават и попиляват руските нацисти!