93

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Светът произвежда 1млрд тона царевица; 1млрд. т пшеница/ечемик/овес; 800млн. т. ориз. от тях на Русия се пада 110млн. т. пшеница/ечемик/овес. Тоест 4%. Глад няма да има.

92

доглобалист

преди 2 години

"Храни в ЕС ще има, но ще са доста скъпи за повечето от нас." --- Преведено от дипломатичен, на разбираем език ще рече - Глад!

91

Глобалиста

преди 2 години

Пред Сащ пътят е хиперинфлация на долара със загуби на кредиторите им.Неизбежно е за съжаление.

90

Анонимен

преди 2 години

вие толкова ли сте тъъпи, че не разбрахте че Путин играе комбина със световните лидери. Целта е вие да обеднеете и да огладнеете и да почнете да бачкате а не да му се селфита, почивки, мотивирате и медитирате няма кой да бачка бе индойците и китайците не смогват те да бачкат а вие да харчите свърши тази игратова е идеята на ковида, войната, глобалкното затопляне

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117Рашките сами са си виновни мен, никой не е "самодостатъчен", освен САЩ, те затова са световна сила, имат си всичко и не се съобразяват с никой, помогнаха и на Западна Европа с кредитите си по плана Маршал, изправиха ги на крака един вид :))

88

Глобалиста

преди 2 години

Очаквайте размирици в ЕС ако има голяма имигранска вълна от Африка заради глада.

87

Глобалиста

преди 2 години

Храни в ЕС ще има но ще са скъпи доста за повечето от нас.

86

Анонимен

преди 2 години

Гладът, който се задава не е заради войната в оКраина, а заради санкциите на САЩ и Европа! Заради отказа на ЕС от дългосрочните договори на Газ с Русия по 250 долара за 1,000 куб/м., а в момента е 1,176 долара и то в началото на лятото, а зимата? Рязкото съкръщение на производството на изкуствени торове в Европа пак заради високата цена на Газта. Русия е номер едно в света по производство и износ на торове! Та, по чия вина се задава гладът? А, емиграцията която ще последва от Африка и Бл.Изток?

85

Глобалиста

преди 2 години

А ние в БГ с този валутен борд към еврото какво ще правим ще бъдем слепи свидетели на идващия крах ли?Осъзнавате ли всичко това.

84

Анонимен

преди 2 години

До *** изаторИмаха конфликти които се превърнаха в престрелки с Китай, китайците не харесват рашките, тъкмо обратното :) Нали говорим за Студената война, не за измислици от рашките :)))Иначе се извинявам ако съм те обидил, но Раша и Китай през този период е силно казано да се нарекат партньори :)))

83

До Глобалиста

преди 2 години

Точно така става вече. Доларът това си изработи.

82

Анонимен

преди 2 години

До *** изатор 110През Студената война, Китай беше враг на Раша, друго ще анализираш ли русофилче :)))

81

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ти Байдън, че изпълняващ сатанинския план точка по точка.

80

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на фашистка Русия и на пcиxoпата в Кремъл за този глад...

79

Глобалиста

преди 2 години

До 102 колега аз имам предвид стагфлация за Сащ и Ес.

78

Анонимен

преди 2 години

До 101Руската техника е знаем колко е "модерна" и "икономична", все от руски газ се нуждае и гълта като за световно :))) За Индия коментара ти е излишен, там 90% живеят в пълна бедност, но щели да спасят рашките от глад :))))

77

читалище заря

преди 2 години

До Глобалиста звучи ми като да си легаш, ако още малко купените евро медии и политици се покумят, хората ще ги натрошат с летви. и, ще останеме ние и сърбите да четеме подобни наркомански опорки. другаря си и обединена европа ще останат след войната победители. останалите кой изкарал некой лев, кой не

76

Глобалиста

преди 2 години

Войната ще е катализатор на много процеси .Светът вече е друг.Много хора не си дават сметка какво предстои. Как ви звучи хиперинфлация на долара и еврото.

75

До 81

преди 2 години

Напиши в Гугъл- Индия Русия и ще ти излезе веднага - за най- новите технологии, които Русия дава на Индия в областта на въоръжаването и ракетите. Много смях удари бе! Като четеш само една преса така е, весело ще ти е, защото глупа.а няма съмнения! Отделно работих дълги години с индийци, бедна ти е фантазиата колко напред са в науката. Те имат най- големия процент, в световен мащаб, който отделят за наука. За другите области, няма място тук да пиша.

74

IQ 3.14

преди 2 години

че ви светне ли накрая , че войната е заради леба, корабните турбини и композитната танкова броня?