129

Сметки без кръчмар!

преди 2 години

Плановете на кремълския тиранин са фантазии, предназначени за безпросветните мужици и техните под.логи у нас. Путин е очакван в Хага за военните му престъпления.

128

Правда

преди 2 години

Ако е вярно че Путин цели завладяване на света чрез престъпни дела като инвазия,терор,анексиране-ограбване на чужди земи и собственост,отвличане,изнасилване, убийства, геноцид, лъжлива пропаганда с лъжи и клевети и др. дяволски дела все повече прилича на управляваните от дявола неморални престъпници срещу човечеството,истината,мира и Бога като нацисти, комунисти, ислямски терористи,които са толкова корумпирани че са изгубили съвестта и разума си, продавайки душите си на дявола за пари и власт.

127

Анонимен

преди 2 години

Коя държава в момента извършва убийства на цивилни в това число изнасилвания дори и на деца като извършителите бяха наградени от Путлера и това при положение, че превъзхожда 10 към 1 и е толкова некадърна, че вече два месеца чакат някой да се предаде, за един преятел питам.

126

Анонимен

преди 2 години

До До 160Вие ставате за последовател на Гьобелс умело извъртате истината в полза на прозападни илюзии.

125

Анонимен

преди 2 години

Нали Русия е бензиностанция с ракети и икономика колкото тази на Италия? Ама, ако махнеш заборчлялата Итталия от световната икономика никой няма да забележи, а сега ореваха орталъка, че заради Русия и икономическата криза и инфлацията спред западняците.

124

Анонимен

преди 2 години

Това няма да стане, но нещото което е сигурно ако бяхме нападнати ние със сигурност за 3 дни щяхме да бъдем превзети и поне 50% щяха да отговорят на призива да се предадат.

123

анонимен

преди 2 години

Поредният сеирджия, дето радостно потрива ръце и се моли да не се спрат. То сигурно вие си прибрахте Виетнам, Сирия, на не говорим за Афганистан. Само се моля Русия да не вземе блестящия пример от вас от близкото минало, имам предвид два японски града.

122

До 160

преди 2 години

Ама като ги питаха, защо ви спасиха руснаците? Моряците казаха, че то няма други там освен руснаците ахахаха и единият си призна че безпоасния коридор е бил договорен чрез бг държавата, но не знаели кога е станало това, докато руснаците са ги накарали да напишат декларация че ако им се случи нещо по време на евакуацията да не търсят нито обещетения нито нищо, също така руснаците са им взели компютрите и телефоните...

121

Т

преди 2 години

До АнонименНаистина е прогнил само, че не ви изнася да го виждате. Глупакът не може да разбере,че е ***.

120

Анонимен

преди 2 години

Значи в момента никоя от тези държави не е фронтова, да извинява специалистът. В България няма фронт. Ние не граничим с Русия и Украйна. Ако Русия ни нападне, излизаме и се бием българските патриоти, а соросоиднатаа *** като деца на комунисти и партийни секретари ще предаде Родината на руснаците, но тежко ще страдат тогава. Освен това този спец защо не говори че по член пети всички държави стават фронтови ако една е нападната? Да не мислят да ни предадат ако е така срам и позор.

119

Анонимен

преди 2 години

Отварям бутилка с ракия по случая. :-)

118

Анонимен

преди 2 години

Това малко дрипаво джудже да вземе да се гръмне, че да не занимава целия свят с неговите шизофренични помисли и действия, абе ще яде дървото, то е от ясно по ясно...

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен153 не бързайте да раздавате смъртни присъди. Много в този живот заслужават смърт и много умрели заслужават живот. Може те ли да им въздадете това

116

то всичко хубаво

преди 2 години

До АБЕ ЗАПАДЕ Ама ако си мислиш,че като дойде това време на теб специално ще ти сипят баклава,направо много се лъжеш!Бедна ти е фантазията какво те чака!И то вече се случва!Няма кътче от света,където да няма китайци!Само стой,та гледай!То вече идва!

115

Анонимен

преди 2 години

Азимов, вас русофилите, освен да "скърцате със зъби" на онези, които не са съгласни с мнението ви, май на друго не ви е научил вашият идол Путин! Не искам да си имам работа в живота с такива страшилища като вас. Затова интелигентните и възпитани хора тук напускат тази руска губерния и се спасяват в "прогнилия" Запад

114

Реално

преди 2 години

България от от двна е в ръцете на Путлет -БСП Копейкин

113

Анонимен

преди 2 години

САЩ да престанат да подклаждат и насъскват!!!!!!

112

Т

преди 2 години

В днешният американофилски свят робът не знае,че роб и робът трябва да плаща на робовладелеца за да живее и то се чувства щастлив от това. Когато измамата изглежда като не измама то това е истинска измама.

111

Гадняр

преди 2 години

Време е другарката Нинова и Компания да излязат в нелегалност и да чакат новия 9-ти Септември скрити в добре уредените си палати. Проблема е, че в момента цялата икономика е в ръцете им и не е ясно, ако Русия ни "освободи" за пореден път кой кого... За обикновения българин е ясно - мизерия както винаги.Има и втори сценарий. САЩ случайно решават, че някои хора по върхушката са неудобни и ги обръсват без ***.

110

Анонимен

преди 2 години

Коя страна е атакувала с атомно оръжие друга страна питам просто?