40

Анонимен

преди 2 години

Честита промяна, друг път пак слушайте глупотевините на Радев!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43След като си толкова запознат с инфлацията в Европа, айде да ни запознаеш и с мерките, които правителствата в Европа взимат и ги сравни с липсата на каквато и да е мярка срещу инфлацията на нашето правителство..

38

Анонимен

преди 2 години

Да ве , ''при Бойко инфлацията -0.2% ".... А за 13г. , колко нарасна дългът на държавата , ''само'' 38 милиарда , и слугинаж към Ердоган и Кремъл , от герб !Не се обаждайте , калинки от герб и шайка !

37

цон кай хой

преди 2 години

идете и вижте цените по магазините и тогава ми говорете за 12%... едно триъгълно парче пица вече е 3 лева...

36

до Българинън

преди 2 години

Кой ми с . а в гащите? ЕС трябвало да ни кмпесира, защото имаме некадърни управяващи. Кризи е имало и ще има, но каква ще е инфлацията за всяка страна в момнта зависи от харвардските мошеници. Ние си ги избрахме, така че не реви!

35

Анонимен

преди 2 години

И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОДИНИ МИНАВАТ , ТОЛКОВА ВСЕ ПО-БЕДНИ СТАВАМЕ ... на практика това се вижда , но от ''другият ъгъл'' , явно друго се вижда , ВИЖДАТ САМО СЕБЕ СИ И ШАЙКИТЕ ОКОЛО ТЯХ , много познато явление от 32г. вече !Пари само за нато , за бежанците , за другите бежанци , за ромите , пак заеми за нато , пари за управляващите .... КОГА ЩЕ ОСТАНАТ ПАРИ ЗА НАРОДА ,.. пенсии от 300 лева и заплати от 600 лева , как се гледат деца с толкова пари !

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Бориспв натрупа външен дълг за метро и магистрали към Гърция и Турця.

33

Анонимен

преди 2 години

благадарим товарищу путин! да не забравяте кой е виновен за инфлацията де! братушки дрън дрън

32

Анонимен

преди 2 години

При Бойко годишната инфлация беше 0,1%, даже имаше и периоди на дефлация. А при тези мошеници инфлацията расте всеки месец.

31

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на хвавардските възпитаници за техните постижения за тези 120 дни. Нека отбележа най-великите само - очакван юлски скок на парното с едни 30тина процента; ток, вода - скромно, само 20% нагоре; олио - от 4 на 6 лева, 50% ръст; базови хранителни продукти като хляб мляко - 20% нагоре; вдигнат максимален осиг. доход за клетниците, които не работят на черно; нулева политика за пандемията, отявлени некомпетентни антиваксъри; телкови решения изтичат и хората висят без пенсии с месеци

30

Анонимен

преди 2 години

Абе какви са тия фалшиви статистически данни, реалната инфлация е не по-малко от 30%.

29

Анонимен

преди 2 години

Тази цифра май е само за януари , т. г. !

28

Анонимен

преди 2 години

Лафът на пенсионерите които изказват ''благодарности'' на всички нови политически партии , след 1989г. , ... БСП , ДПС, НДСВ, СДС , герб , ИТН , ДБ , ДСБ и подобни ,.. БЛАГОДАРНОСТИ за ЩАСТЛИВИЯТ ЖИВОТ В ДЕТСТВОТО ИМ , ... защото тогава тези партии не ги е имало , за да пречат за щастливото детство !!!

27

Анонимен

преди 2 години

така лъжете,че вече не знам..обеднявам ,а вие ми се хилите и кокорите насреща,само Украйна и Македония ви интересува..колко ви мразя само ..лъжци от Харвард

26

Анонимен

преди 2 години

Една и съща марка масло на промоция в дадена верига беше 3лв през януари, сега също на промоция е 5. От 3 до 5лв 12 процента ли са? На какво смята инфлацията нси, на палтата от норка ли? То вярно е модерно напоследък да си неграмотен, ама нека не се изКикирваме всички. Електората на пп как сте, доволни ли сте? Искате ли още инфлацийка? Ще ви сипе киро с черпака

25

Анонимен

преди 2 години

Тия са като виенските кифладжии, които вдигнали цената и намалили грамажа.

24

Анонимен

преди 2 години

Не отчитат рекламата инфлация понеже трябва да намалят реалния растеж на икономиката и да се види реалността, че в България нищо не се случва. Реалната инфлация е над 50%. Някои продукти са два-три пъти по скъпи, което означава 200-300%

23

Анонимен

преди 2 години

Е да де , преди се смяташе за 100 грама , а сега за 50 грама , разликата е ФЪФ грамажЪ , рабоАта отива , за 1 грам !

22

Анонимен

преди 2 години

Благодарения на Киро и Асен промяна вече има, след като млякото удари 3 лева лично благодаря на Киро понеже минах не Бадемово такова, благодаря му и за олиото - минах на здравословния зехтин както и за краставиците - еваларката сега ям само авокадо.

21

Анонимен

преди 2 години

ПенЦионер : Не вдигайте пенсиите , но не вдигайте и ЦЕНИТЕ !Вдигнат ти пенсията с 50 лева , а инфлацията е 200 лева , на %-ти не вярвам , вярвам само на пенсията си , в цифри !По времето на И Костов , депутатите си вдигаха заплатите спрямо инфлацията , ,, за капак Костов определи инфлацията за депутатите на 70% , а на ДРУГИЯТ ден , за народа я обяви на 3 % ?????Сега се повтарят СТАРИТЕ НОМЕРА на кабинета !