349

Анонимен

преди 2 години

ШОЙГУ ЗАЩО НЕ Е ХОДИЛ В КАЗАРМА,А Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ РУСКАТА АРМИЯ И КЛЕЧИ НАКИЧЕН С ОРДЕНИ НА ВСЕКИ ПАРАД?

348

Хасан Генов

преди 2 години

Слава кокаине! Зеления комик наркоман поздрави нацистите от Азов, след това си направи една линия. След като шмръкна набързо коката, каза на своите генерали...започва битката за Донбас влизам в Туитър да се сражавам смело :)

347

ние да му мислим

преди 2 години

Ако някой още не е разбрал положението е следното: САЩ, чрез смешника зЕленски ръчкаше Русия, за да си оправи Байдън бизнеса в Европа. Путин накрая не издържа и започна "специалната" операция, като той (а и всички) очаквхавме тя да приключи за седмица. Зеленски (заради САЩ) обаче реши да жертва страната си в името на хАмериканските интереси и взе за заложници ЦЯЛОТО мъжко население на страната и ги ПРИНУДИ или да *** или да се бият. Путин смени стратегията и почва внимателно пълно прочистване!

346

Няма значение

преди 2 години

До Иванов ама и ти не си си написал името, а Иванови в България бол...

345

Анонимен

преди 2 години

До Русия е бита карта Абе влакът,натоварен с оръжия вчера много бързо спря.Един Калибър го стопира на място,та даже и на разтопено желязо го превърна.

344

Fukrssa

преди 2 години

Украйна ще победи, защото се сражава за земята си. На тъпите *** не им стига едната шеста от земното кълбо! Обаче този път не познаха, много кофчези ще се върнат в москва. Е, понеже са варвари няма да им правят и кофчези, направо ги горят на място и после - безследно изчезнал, що да се харчат за погребения. В русия всичко е мизерия. И ми е чудно що ли на руските тролчета децата учат в прогнилия Запад?

343

Анонимен

преди 2 години

Милосърдието и търпението на Путин приключи.Сега почва драмата на клоуна Зеленски.Ако укрите сами не го хванат ,то освободителите от Русия ще го сгащят.Нацистите никога повече няма да бродят по планетата Земя.

342

Иванов К.

преди 2 години

До Анонимен 390.Напиши си името бе смелчак, та да те барнат украинците. Ще ти стане тясно в БГ, болшвеик!

341

Русия е бита карта

преди 2 години

Русия се помоли на САЩ да престанат да въоръжават Украйна. Отговорът на САЩ бе, че до сега са се въздържали да въоръжават Украйна с тежки оръжия, но това вече се е променило и в момента тече специална въоръжаваща операция. За да се спрат специалните доставки за Украйна, ще отнеме неопределено време, защото влакът лесно потегля, но бавно спира.

340

:-)

преди 2 години

Според картата в уикиистината Кремина още не е превзет хахахаха. Също така няма и руска офанзива, защо Зеленски не вярва на западните медии, а продуцира фалшиви новини, че има нападение в Донбас...

339

Анонимен

преди 2 години

Междувременно: американците отлагат с още две години забавят да ни доставят заплатените вече самолети. Нямали ни доверие, добре де, като взимахте парите ни имахте доверие. И понеже ни нямате доверие ние изпълняваме всичко, което е във ваш интерес, дори да е в наш ущърб. Сега ще купуваме руска газ от вас, ще подпомагаме нацитата и ако трябва пушечно месо ще станем. Изобщо - унижение. Ама виновен е раша, дето нищо не ни е направил.

338

Боби

преди 2 години

Чудя се, как можете да измислите толкова много глупости, че и да ги напишете, и то само под една статия!!!!!!!!!!

337

Анонимен

преди 2 години

Русия действа изключително меко и внимателно в Украйна, защото са едни и същи, братя, но братята са с промити мозъци, а правителството им добре платено за да защитава чужди интереси.

336

юбералес

преди 2 години

Да пожелаем успех на нацистите, и нека господ е с тях. Слава Украини.

335

Олег Комисаров КГБ

преди 2 години

Продължаваме с издирването за Полският Еврейн Зелински. Колкото по-бързо се предаде толкова по-добре за всички ни

334

В.

преди 2 години

Само 3 за мен важат повече от 666 за Трансформъра...

333

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите

332

Анонимен

преди 2 години

Във кой цех на АЗОВСТАЛ ще е чевермето?- Путин е приготвил ръжена.

331

ПроСоТо

преди 2 години

На мен ми е интересно защо толкова се протака тая "война" ?...Нещо много мудно върви..Все едно че става въпрос за ПСВ."Прегрупиране,флангове"...Със сигурност не е заради "непобедимата армия" на Украйна,защото тия непрекъснато реват към "запада" да им праща оръжие и муниции..И волунтериици..Тогава?..Най-вероятно руснаците искат да "пипат с кадифени ръкавици" за да няма излишни цивилни жертви...Но така може да продължи тая сага още година-две..ЧичоСам ще поддържа огъня..

330

Анонимен

преди 2 години

Всички скочихте против Русия после щте я търсите САЩ никога неби подкрепил Бг