603

Анонимен

преди 2 години

Българските Комунисти работят за Русия затова F-16 през крив макарон

602

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски *** "взехме ви парите" Нищо не са "взели". Това е русофилски фейк, на който се базира и цялото последвало тръшкане за това колко са "лоши" американците. А то се оказва, че Русия се опитва да получи чрез нашите "натовски генерали" като Мууннннчо достъп до американски военни технологии.

601

Платени

преди 2 години

Зеленият скоро може да поръча няколко ф 16. А нас да ни изритат от алианса.

600

Мужик

преди 2 години

Накрая пак ние ще платим сметка и за зеленски, и за пенбенски

599

Анонимен

преди 2 години

без саможертва ама истинска, няма да се махнат никога. едно време що народ са изклали както Азов сега, и тогава са дошли руските войни. Но сами срещу съвременна римска империя, никакъв шанс без то се знае, ама му се живее на стадото с гмо трохите.

598

Анонимен

преди 2 години

Такова унижение никога не съм изпитвал. Няма такива продажни душици. САЩ са завоеватели и не им пука за никого, но унижението го правят нашите изр0ди, нагли, безпардонни, глупави. С такива управници врагове не ни трябват.

597

Анонимен

преди 2 години

В ЕС е добре да си произвеждаме наш изтребител, но всички да се включат като по Вазов! Всеки да прави по нещо което може! Това е решението! Без авансови плащания и извиване ръце!

596

Анонимен

преди 2 години

ами никой не вярва на България в момента единствена държава в света,коятоЕвентуално би защитила от нещо, би била единствено Руската Федерация, не се заблуждавайте, но с подобни управляващи, не се заблуждавайте че до 5 години ще си изгубили тотално геополитически авторитет,колко и нищожен да е. Оставяйки чужди агенти да ни точат ресурсите , като човешки, умствен потенциал, за нас не остава нищо друго освен, разпродажба на земята и ликвидация на държава за неопрделено като векове време.

595

Мошеници

преди 2 години

САЩ, НАТО и Брюксел са най-големите мошеници. Пладнешки обир. А уж сме съюзници от десетилетия!? Да вземем да направим един български EXIT от тези ДУШМАНИ

594

Анонимен

преди 2 години

Да изгоним американците от България. Всички, до последния.

593

Анонимен

преди 2 години

Къде са ни самолетите питам аз ?

592

Анонимен

преди 2 години

Липсват ми руснаците.

591

Херо Мустафа, USA

преди 2 години

Има грешка в превода. Отлагането е не с 2, а с 20 години. А за парите които дадохте, може да пиете една cold water.

590

Анонимен

преди 2 години

Може би ги е страх да не дадем чертежите на руснаците.За янките сърби,унгарци и българи са рискови държави.Така че може да ги имаме само на снимка.Поне ако може дедо Байдън да ни върне парите.

589

САЩ

преди 2 години

България, да се оплаче на комисията за защита на потребителите...

588

Инфо

преди 2 години

Само за информация към 1990 г. в България има 12 авиобази, самолетите са МИГ-156 бр. СУ-60 бр. дадени ни от руснаците без авансови плащания. В момента се пазарим за 8 бр. втора ръка. До къде я докарахме с американците?

587

Комунист

преди 2 години

Един комунист беше казал, Че когато умре последният комунист на планетата той ще е българин. Руската агентура и българската продажност и простотия са така сплав,от която се пръкна...атентата в църквата Св. Неделя,българският чадър, атентата срещу папата, троянският кон в НАТО.....на нас само Мигове и излезли от употреба щайги. Заслужаваме си го!

586

1-н

преди 2 години

върнете парите със законната лихва

585

Анонимен

преди 2 години

Кога санкции срещу поробителите САЩ?

584

ОРОЗ

преди 2 години

По тази логика ,за изтичане на данни, може да си останем само с чертежите.