107

Бай Иван 2

преди 2 години

Ех че си глупава ***! Знаеш ли на какво е способен гладният руснак? Той няма какво да губи , а вие си имате охолен живот.Той пък има ядрени ракети,така че не го натискайте много да не стане ......морков.Европа ще са първите потърпевши.

106

Анонимен

преди 2 години

Тази прилича на леля от митингите на БСП: Много сме!, Млади сме!, Силни сме!...времето мина, нито се умножиха, нито подмладиха. Така и със залязващия ЕС. Чака сега Русия да фалира. И докато чака, си реже клона на който е седнал.

105

ИмаНема

преди 2 години

Не можем да пръднем на онази работа на Русия!

104

Анонимен

преди 2 години

До115.Бъдещето е непозната територия за теб шопе.Яж си салатата и слушай си чалгата.Ще те заболи главата от много мислене.Русия не я мисли.

103

Анонимен

преди 2 години

Забележете, не износът на русия се е сринал със 70%, а износът на ЕС за Русия. Не бих се хвалил с такива цифри. Проблемът на ЕС, че такива Акушерки вместо да пипат по специалността си, пипат по европейската икономика.

102

Анонимен

преди 2 години

Формалният фалит на Русия е въпрос на време, просто защото със запора на валутните сметки на Русия, те няма технически как да извършват текущите плащания към кредиторите и всеки опит да преведат средства към кредиторите им се блокира. Виж, ФАКТИЧЕСКИЯТ фалит на Европейския съюз вече е факт - напечатаните милиарди на хартийки, безумията покрай ковид и бумеранговият ефект на т. нар. санкции срещу Русия го правят неизбежен. Урсулката и *** капацитети като нея ще го разберат май последни.

101

Адмирации

преди 2 години

Освен че ще фалира, Европа ще спи на студено и ще събира центове за хляб. Декември, ще си говорим пак скъпа Урсула и скъпи друзя европейци! Купувайте си родопски одеяла! 44 % дефицит на газ от къде ще се компенсира?

100

Qanon

преди 2 години

Да работиш ср/у Русия не е особено здравословно. Това ли е ценностната система на ЕС?!

99

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам кога ще фалира Русия,ама по вероятно е по напред Европа да сдаде багажа без техните ресурси!Шефът на Bosch го заяви в прав текст: Отказът от руска газ ще доведе до унищожаване на индустриалният сектор в Германия!

98

Анонимен

преди 2 години

А па тоя, след 300 години, смех!Ти къде ще бъдеш ,след 300 години.

97

Анонимен

преди 2 години

Мръсен натсистки изрот

96

Анонимен

преди 2 години

През 2014 г. всяко парченце храна, която руснака изяждаше, беше от внос. Русия почти нямаше собствено производство на продоволствие и селскостопанска продукция. Тогава казаха, че ще наложат санкции на Русия и ще спрят износа на храни за Русия - така руснаците щели да умрат от глад или с гладни бунтове да свалят Путин. Е, не умряха от глад - създадоха модерно селско стопанство и в момента се изхранват напълно и от износа на селскостопански продукти печелят повече отколкото от износ на оръжия.

95

Анонимен

преди 2 години

И баба Ванга е права че в бъдеще светът ще признае превъзходството на Русия.По американски прогнози след 300 години Русия ще изпревари по население Индия и Китай и ще бъде водеща световна икономика.

94

Тая леля

преди 2 години

или не си е пила хапчентата или е на някаква странна субстанция!То бива неадекватност, ама ПА чак толкова, не бива!

93

Анонимен

преди 2 години

Надебелях с тез пуканки докато чакам д.ба

92

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е Русия да стигне до ръба на пропастта и да надникне да види какво прави там долу ЕС...

91

истината

преди 2 години

ЕС до зимата е приключил .....,ако Путин не ги потопи по- рано....., ако продължат да вършат и говорят глупости...Киро и Асен на самолета и да си вземат чека от краварите за свършеното в България.

90

Зайо Байо

преди 2 години

И като как ще фалира като всъщност намаляват разходите си и не купуват от ЕС. За първите 3 месеца на годината имат излишък от 50 милиарда дорара. Е как фалира държава с подобни излишъци!? Тази леля е пълно куку.

89

Анонимен

преди 2 години

Американските и лондонските банки блокираха огромни авоари венецуелско злато. Блокирани са милиарди долари, принадлежащи на Либия. Сринаха Либия уж заради Кадафи, но парите не са отблокирани. Списъкът може да се продължи. Извод: САЩ и Великобритания са най-големите крадци. Но има Господ! Ще има възмездие!

88

Анонимен

преди 2 години

От времето на монголските орди, които руснаците са отпратили обратно далече на изток, все чакат потъването на Русия и все не го дочакват.