69

Анонимен

преди 2 години

Ще се оправим като изчезнете от хоризонта.

68

Поклон

преди 2 години

Бойко, който беше обект на всукакви интриги и злословие все още живее в къщата на родителите си. Не така стои въпроса с Елена Йончева и Бойко Рашков. А Боъко построи завод за преработка на отпадъци в София, Метро, втори Дунав мост /въпреки грозния филм с който се опитаха да го окепазят родните артисти/. Магистрали, спортни зали, детски градини. Бойко е втори след Хан Омуртаг строител на България. Нека всеки се замисли какво искам да кажа.

67

Анонимен

преди 2 години

Политически *** турпове правят партия?! Само с менте избори можете да спечелите вече и тези мижави 10%,които имате сега.

66

Анонимен

преди 2 години

Да се махат! Стефан Янев чака!

65

Анонимен

преди 2 години

Махайте се некадърници скапани! Страната ще се оправи и без вас!

64

само платени тролове

преди 2 години

Бойко за целите си 12 години управление успя ли да вдигне заплатите на медиците с 800лв, на мед.сестрите с 500лв? А на учителите с 400лв? А успя ли да направи детските градини безплатни? Или да доведе Амазон и Гугъл да отворят център за технологични иновации в София. Еми не успя. А ПП го направиха за 100дни. Инфлацията в момента е глобална и е в резултат на Ковид кризата и на войната в Русия, цяла Европа, Азия и Америка страдат от тази инфлация. Така че спрете да я дъвчете и вижте фактите

63

Д-р Исня

преди 2 години

"Ще си тръгнем по-бедни, отколкото сме влезли в политиката, заяви Кирил Петков" => Единственият, който си е тръгнал по-беден от политиката върна два милиарда външен дълг, окраден от предишните отпадъци и затова му разказаха играта. Нямаме политици ние - или само крадци или твърде честни и наивни, за да могат да изиграят гад-овете и да не допуснат същите тея гад-ове да съсипват държавата. Няма хорааа, няма хора!

62

Анонимен

преди 2 години

Чудят се как да угодят на укрофашистите, ние гризкаме дръвцето от всички страни. И аз пак не разбрах за какъв срок ще ги спонсорираме по 40 лева на човек на ден? Тук има една в квартала-бивша учителка, обикаля кофите. На нея тия 40 кинта и за месец ще я ощастливят. Камо ли на ден.

61

Анонимен

преди 2 години

Те хората всеки един момент ще излезнат да ги бият те партия правят малееее е не са у център тия

60

ПП

преди 2 години

Веднага изчезвайте слуги на сащ... Лицемерието ви е голямл

59

До 59

преди 2 години

Хич не са 15%, брат. Гледам извадката от април миналата година - същите стоки, същите търговци (магазин/аптека/бенз), наем и прочие - ВСИЧКО е 20-30% нагоре.

58

Анонимен

преди 2 години

Бойко Кюлчето дебне от храстите във всяка новина, и в коментарите под нея от платените *** на Севи приятелката на Каскета

57

АЙСИКТИР КИРО

преди 2 години

ОСТАВКА АМАТЬОРИ НЕАДЕКВАТНИ,ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Не вярвах, че ще го кажа, но Бойко, върни се! Тези не стават и за *** на каца за зеле. Качвай се на джипката и действай. Дотук тия и един метър път не са направили.

55

КАК ДА НЯМА

преди 2 години

БОКО ЧАКА ЗАД МАГНОЛИЯТА :))))))))))))))

54

Младо семейство...

преди 2 години

...имали сексуални проблеми и отиват при специалист. Той преглежда съпругата и поставя диагноза ПП. След това преглежда съпруга и също поставя диагноза ПП. Когато питат доктора какво значи това, той спокойно обяснява: За жена Ви това означава *** и половина. За Вас, пи6ка за пикане.

53

sofeto

преди 2 години

До Бено ... Да, и ceлянията да я няма!

52

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

51

Анонимен

преди 2 години

Страхотни сте. Дотук изтеглихте 9 млрд дълг и цените се качиха НА ВСИЧКО средно с 15 %. Не ми се мисли колко трябва да изкарвам / аз съм от производствения бизнес/ за да ви покривам стандарта на живот. В една държава дето липсва конкурентен продукт, дето университетите бълват адвокати и счетоводители и пеперудолози, вие с пилешките мозъчета, благодарение на комунистическото си потекло, твърдо сте се засилили да ликвидирате България. Лично аз и такива като мене с удоволствие ще ви извием врата

50

Анонимен

преди 2 години

Я по-добре не ни оправяйте, а оправяйте укрите. Там бързо се ориентирахте. Те са оправени безупречно.