156

Хахахахахахахахах

преди 2 години

Все едно пише за африканци, араби, афганистанци, кюрди и турци дето се надпреварват кой да отиде в Европата нелегално първи.... тази статия е по-подходяща за 2015-2016..Тоя обяснява как бели европейски християни, добре образовани и рабтоливи ще станат проблем за други бели европейски християни които са добре образовани и работливи..БРЕЕЕЕ. тоя мина по-пропаганда всички...Или има страх че белите ще видят кои пара-.. зи... тириат върху белите европейци в момента.. Сега има 2015-2016 срещу 2022

155

Анонимен

преди 2 години

Искра хубаво е че помагаш и те били много мили и добри твоите приятелки украинки.Но като минеш по центъра виж на пейките колко млади и стари хора българи спят,ровят по кофите и няма какво да ядат.Вземи се сети че и на тях трябва да помогнеш с нещо а не само като ги видиш да гледаш бързо да отминеш и да се правиш че не ги забелязваш.

154

тъй де

преди 2 години

Аааа не бе, дали па не е вЕрно?!

153

Искра

преди 2 години

Защо сте толкова зли? Повечето украинци са много добри хора. Има и лоши, но има много повече лоши българи. Приятелките ми си търсят работа всеки ден. Помагам им да си попълнят CV на български. С високо образование са и говорят английски. Ще си намерят работа със сигурност и това е добре за страната ни.

152

Анонимен

преди 2 години

До ИскраМоля те направи едно видео... Ама искам да ревете и 3-те...Между другото, те хванаха ли се на работа или само си чешете езиците?

151

до 164

преди 2 години

И аз не вярвам в пенсионната и в здравната системи, ама плащам. И те ще плащаш. Мрънкаш, не мрънкаш - плащаш. Не се прави на ербап, щото не си.

150

Анонимен

преди 2 години

На никой не само нужни укрофашистите, а на който са му нужни да си ги приеме вкъщи и да им готви. и чисти. Но няма да са доволни, дяволите.

149

Анонимен

преди 2 години

Минали покрай бежанци !!! Това са си чисти имигранти. Мфчтата на хохлите се сбъдна да избягат легално в европа. Честито !!!

148

Анонимен

преди 2 години

Абе защо хора като мен, които не искат да поддържат укренски фашисти, трябва да плащат по обща платежница? Защо да плащам за нещо в което не вярвам, а?

147

Анонимен

преди 2 години

Избирайте 5 българоговорящи украинки с 5 бели, руси и красиви деца или 29 Хасана които бръщолевят на арабски и през живота си работа не са пипали ама се движат на групички от по 10 и преследват непълнолетни ученички с ножове. За мен изборът е ясен.

146

до Искра

преди 2 години

И през какво са преминали? Киевският елит беше информиран навреме, имотите продадени банковите сметки в Европа, още първия ден се метнаха на SUVтата и на хотел на Златните.

145

до 134

преди 2 години

А ти имаш време да разговаряш с украинки и да им съчувстваш? Аз щото трябва да изкарвам пари.

144

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМи те повечето араби тръгнаха в Европа след американската демокрация там... Ако не беще демокрацията, намаше и в Европа да ги има...

143

Анонимен

преди 2 години

Да живее Русия! Вън украинска и-з.ме.т от България

142

Заложил съм

преди 2 години

малкото което имам, че до края на годината - Евро няма да има!

141

Анонимен

преди 2 години

До войната украинците се допускаха в страните на ЕС с визи за 3 месеца, поради изключителна голямата престъпност в Украйна. Сега, именно тези престъпници, плащат на границата по 10000евро за да ги пропуснат, въпреки забраната мъже в годна за военна служба възраст, да напускат Украйна. Сбъдна се мечтата за нахлуване в ЕС на украинските мошеници!

140

Анонимен

преди 2 години

Ако Еврооа не беше отворила широко врати за всичките арабски и африкански същества, умишлено не казвам хора защото хора е друго, сега щеше да има място за украинските МАЙКИ И ДЕЦА. Всеки етнически африканец, афганистанец и т.н да си заминава удома ако пак се върне - бесило.

139

Искра

преди 2 години

Аз вече имам две нови приятелки от Украйна. Много лъчезарни жени с прекрасни дечица, но и много болка и тъга в душите им. Миличките, не мога да си представя през какво преминават, а така силно се държат.

138

Анонимен

преди 2 години

Една вярна публикация

137

Анонимен

преди 2 години

Тези, които могат да окажат негативно влияние, не са бежанци, а се преструват на бежанци. Онези яки (макар и тлъсти) мъже с мутренски осанки и скъпи коли, дето трябваше да са мобилизирани, а се разкарват необезпокоявани и даже се държат нагло. Това са войници. Готвят нацистки ядра. И когато вкарат България във война, те ще екзекутират тези, които не искаме да се бием. Както екзекутират бесарабските българи, които не искат да се бият.