84

Анонимен

преди 2 години

Я, излезе да кажеш на хората колко е социално 3 години да не увеличиш минималната работна заплата!!!! Бойко на 6 месеца я увеличаваше!!!

83

Анонимен

преди 2 години

Това ли е идеята за справяне с кризата? 710 лева заплата до 2025? Така ще се справите с народа, нали? Както го оставихте да измират по болниците??? ***, прави сте! И а народ - има проблем, няма народ, няма проблем

82

Тази

преди 2 години

още преди да си отвори устата е казала 2-3 лъжи,ако си осъществят ИДЕИТЕ за справяне с кризата,жална ни майка-загиваме.

81

Анонимен

преди 2 години

Не внасяхме както в Сирия, само дето опонентите на Асад беха с български калашници и гранатомети, произведени в Казанлък :))))

80

Анонимен

преди 2 години

Нинова, а нещо за минималната работна заплата да кажеш? Че до 2025 няма да я повишат? 3 години - хората ще умрат от глад!!!! Що не ги кажеш това?

79

Анонимен

преди 2 години

Руснаците спасиха нашите моряци! Не Нато, ЕС, не зеленото, не киро! Бкагодаеим на Русия, на ДНР, на братята руси! Важното е, че 15 българи ще се върнат у дома! Нинова, напускай този змиярник!

78

Кико

преди 2 години

Тази знае само как да се справя с нейните лични кризи - как да се закрепи на власт със зъби и нокти .

77

Война можеше да няма

преди 2 години

До Хаха: Да, украинците си решиха бъдещето след Майдана. Крим беше даден на Украйна защото тя беше в състава на СССР, а не за да го дава за американски бази. Затова и го загуби. Но това не и беше достатъчно за да избере мира. Създаде неонацистки батальони които тръгнаха да тормозят рускоезичното население в Донбас. Президентите на Русия, Украйна и Франция и канцлерът на Германия подписаха Мински стъглашения - изтегляне на тежките оръжия, автономия за Донбас. Украйна избра войната. И я получи.

76

Анонимен

преди 2 години

Сериозно се включвате в този милиард и половина евро за военна помощ за Украйна! Голяма борба за мир, няма що!

75

Превод

преди 2 години

Осъждаме войната, искаме тя да спре. Затова не изнасяме оръжие за Украйна. Щото тя, ако има оръжие, нали, ще се бие...А така, хем осъждаме войната, хем я спираме. Умно, не ли?И въобще, имаме идеи за справяне с кризата. Не може една стока да се доставя за 5 лв. до търговеца и той да я продава за 15 лв. Ако си спомняте, не можеше и една бутилка олио да се продава по 5 лв. И ето, не се продава. По 7лв. е вече...

74

Опаа

преди 2 години

До Сандо 73, Ти в Арсенал ли работиш че знаеш такива подробности кой колко и как работи ? А ако изнасяме за Руския ботуш тогава какво ще кажеш ?

73

БСП

преди 2 години

Колкото по-рано БСП напусне коалицията, толкова по-малки ще са щетите за тях и разбира се за държавата.

72

Анонимен

преди 2 години

Тавариши пролетари, червената мечка се събуди! Оставете я Корнела с идеите за еврофондове, развейте отново червеното знаме и ударете капитализъма и парламентаризъма!

71

Хаха

преди 2 години

До Война можеше да няма 74, Ти нормален ли си ?След като Путин реши да си вземе първо Крим, след което да спонсорира радикали в източна Украйна как очакваш да има мир ? Украйна си седеше кротко и реши да гледа към ЕС и НАТО и вместо Путин да са резбере с тях той реши да граби територия и да напада. Само Украйна и Украинците могат да решават бъдещето си и никой друг не трябва да им се меси. Това важи за всяка малка или голяма държава в света

70

Нищо ново

преди 2 години

До Сандо: Всичкото демократи, европейци и англосаксонци гледат да спечелят от войната, а на думи са първи борци за мир и благоденствие на украинския народ.

69

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо преговори за мир.

68

Сандо

преди 2 години

ние продаваме на американците и те ги внасят в Украйна, ние нищо не правим!Арсенал работи от месеци на 3 смени!

67

Анонимен

преди 2 години

България трябва да продава оръжие. Това е продукт ,като всеки друг. Стотици държави продават оръжие газ петрол и тн. Петрола не е ли оръжие ? С какво се движат танковете ? Барута ? Компонентите за руските ракети да не мислите ,че всички се правят там ? Всяка гайка и шайба значи е оръжие. ?

66

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Корнинчето плаче за още копейки!

65

Мишо

преди 2 години

мислете само, че войната рано или късно ще свърши, и който е барал хоно да хвали нашественика ще му се наложи да отговаря пред съюзниците от една страна що парите дето са ни дали да се пазиме са отишли в русия, и от друга страна пред украинската мафия, щото въпреки че парите не миришат, тия хора съвсем не са съгласни некой да бомбардира жени и деца с хипербарично, а ние да го възхваляваме. ше има промоции на мездренско пиво налево и на десно