37

Анонимен

преди 2 години

Какъв кеф. Още снощи украинците обявиха, че са ударили кораба и че ще оставят моряците да бъдат евакуирани. Все повече става ясно, че доктрината на руската армия е нападателна - танковете не са защитени от кашимерия, а кораба с огромна огнева мощ е ударен от дозвукови ракети. Тоест, те изобщо не мислят за отбрана.

36

Русия

преди 2 години

ПРИЗРАКА ОТ КИЕВнасочен от Кличкоту дет са скри ф чужбината.

35

до 62

преди 2 години

С ей такива се е напълнил интернет - 'Разсъждавайте логически!' и дeбилa гледа клипче, на което корабът така си пуши по принцип ахахахахаххах

34

ДжоБаеца

преди 2 години

Да ги оставят те руските кораби сами ще се потопят...

33

DIvanov

преди 2 години

Не очаквам руснаците да кажат "Много сме зле, взривиха ни кораба", та поредна руска лъжа за пожар. Много руски лъжи, мнооооого.

32

Анонимен

преди 2 години

Казах му на Путин да не правят муниции от дърво, а той ми вика "Гледай си работата аз съм завършил Краснознаменната школа на КГБ от по-прости хора акъл не ща". И ето стана белята. Курили опять до мунициите.

31

Анонимен

преди 2 години

Една ракета Нептун тежи 870 килограма (1920 lb), от които 150 килограма (330 lb) е бойната глава. Технически е невъзможно две ракети Нептун да предизвикат само лек пожар вътре в кораба. Димът излиза от средата на кораба и това си е техническа повреда в кораба вероятно при изстрелване нещо се е самозапалило. Разсъждавайте логически! Не се оставяйте да ви луготят и манипулират!

30

Zlata

преди 2 години

До "МАСКВА УТОНУЛА На 13 април силите на Народната милиция на ДНР заедно с ВС на РФ евакуираха 15 членове на екипажа на товарния кораб "Царевна": сред тях 14 граждани на Република България и един гражданин на Украйна. В момента чуждестранните моряци се намират в Донецк, властите на републиката са им оказали цялата необходима подкрепа, настанили са ги в хотел и са им осигурили храна. Освен това служителите на МВнР на ДНР вече доставят моряци на територията на Руската федерация, за да се върнат в родината си, докато се оформят необходимите документи

29

lol

преди 2 години

американците са пратили 300 чисто нови дрона-камикадзета. Успех на руските танкови отряди хахахахаха

28

Анонимен

преди 2 години

Голям кораб, голямо торпедо.

27

Кривондел

преди 2 години

Кадрите във видеото не са от ударения кораб, а просто кадри. Просто си пуши, както пуши и безаналоговият дядя Кузя.

26

Анонимен

преди 2 години

Докато не покажат акула в басейна на кораба не вярвам да са го пробили две или колкото и да е ракети.

25

Хай Буй

преди 2 години

Бълбук бълбук , замина си ръждясалия *** . Oчакваме още !

24

Анонимен

преди 2 години

Украинските противокорабни крилати ракети се казват Нептун.

23

до Бум

преди 2 години

То се старае човекът, ама толкова си може. Зарежи опорките, че не воювали с пълни сили за да щадят цивилните. Това са си изверги, мародери и изнасилвачи. Ако са можели повече, да са го направили сто пъти.

22

ИСТИНАТА

преди 2 години

Москва е Построен в Николаев.Каква Ирония

21

Кривондел

преди 2 години

Взрив на боеприпаси, евакуиран и сериозно повреден. Малко след като Великобритания достави противокорабни ракети на Украйна.Руската армия понесе неописуем удар по имиджа си. От нация, в която най-новият изтребител е на 40 години.

20

Бум

преди 2 години

Ако това е вярно за ракетната атака, на Путин ще му се наложи да отговори и то сериозно. Иначе рискува да го наритат в самата Русия заради срама и бездействието.

19

Анонимен

преди 2 години

Това е същият кораб, дето украинците го пратиха *** още първия ден на войната.Сега вече - буквално...

18

Анонимен

преди 2 години

Украинците си правят реклама на ракетите. Украйна подписа меморандум с Република Индонезия за сключване на договор за доставка на редица ракети Neptune, съобщено за първи път през декември 2020 г. Сега се възползват от някакъв инцидент възникнал на кораба и промиват мозъци на вярващите в конспирации. Като е ударен кораба от 2 ракети Нептун що само от 1 място излиза пушек? Или ракетите са били вързани като десерт Туикс?