60

БАНко

преди 2 години

ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА НЕ ЗНАЕ , ЧЕ КРИМ Е ДАДЕН НА ПОКРАЙНА ПРЕЗ ...1954 г. ОТ ТОГАВАШНИЯ ВЛАСТЕЛИН НА СССР КИРИЛЕНКО И ОТ РУСКИ СТАВА ЧАСТ ОТ УКРАЙНА , ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ ЛЕНИН И В ПРЕДЕЛИТЕ НА СССР !!! ЛЬО ПЕН Е ПРОЧЕЛА ДВА РЕДА , БАЙДЪНЧО ...НЕ !!!

59

Анонимен

преди 2 години

Видя, че като Румен Радев каза, че Крим е руски и спечели изборите на балотажа и сега прилага същата тактика. Крадат ни ноухауто. Ама де във франция толкова русофили?

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72Крайнодесните са рашките, начело е Джуджа :))) Ако ми кажеш, че е ляв Путин, хвърли се некаде да не ни занимаваш :)))

57

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да е остави да спечели !

56

Анонимен

преди 2 години

Тая противна лелка трябва да отиде в кофата на историята както отиде и българския и пендант Болен Сидеров

55

Анонимен

преди 2 години

крайно десните не бяха ли украинците? Пак не разбрах с какво се бори Путин и кой и защо го подкрепя? Това да се опитваш да си неутрален в цялата ситуация е разбираемо, но да си на страната на руснаците в тази ситуация показва посредствен комплексарски интелект.

54

Оох

преди 2 години

Вече съм малко по спокоен! Мислех че само у нас има платени руски политици, ама те във Франция даже са по зле. Тук си имаме коп..ейкин, а при тях направо си е руб...льова! Тази преди 90 години щеше да е първа дружка на Хит..лер...

53

Minuva42

преди 2 години

До АнонименПроблемът е, че никой не вярва на Путин... Русия без Путин - може би.

52

Анонимен

преди 2 години

При един пълноценен съюз между моторите на Европа,Германия и Франция в който да бъде приобщена и Русия с нейните ресурси,бъдещо на света ще бъде съвсем различно,фактори като САЩ и Китай ще намерят достоен съперник в лицето на един такъв съюз!За жалост обаче сме свидетели на обратното,Европа е на път да си запали къщата под диктовката на САЩ а Китай доволно потрива ръце за ресурсите на Русия!

51

Minuva42

преди 2 години

тя Франция е известна със силната си защитна армия :) Историята не може да се пренаписва... Трябва да са луди да излязат от НАТО. Това значи да приклекнат пред Русия и лудия Путин.

50

Анонимен

преди 2 години

Тръгне ли си Франция от Африка , изведнъж всички симпатизанти от Сенегал и т.н. на Льо Пен (защото избирателите и са от там), на което разчитат че ще се случи , рязко ще се почувстват Европейци и ще решат, че мястото им е в Европа .

49

Анонимен

преди 2 години

До Ама Виж ся гугутке, верно е това което пишеш, обаче на нас тази територия ни стига :))) Ако искаш война ще си е получиш, стига с тази руска психика дето те обременява :))) България не е малка като територия, погледни колко държави са по малки от нея, стига със северномонголската агресия :)))

48

Анонимен

преди 2 години

След избора на Орбан в Унгария и при един евентуален успех на Марин льо Пен във Франция,дано страните от ЕС съюз почнат да се усещат една по една,че са насадени на пачи яйца от Краварите в тоя конфликт между Русия и Украйна!

47

Анонимен

преди 2 години

Единствено нацитата подкрепят Льо Пен, а знаем, че по големо наци от Джуджа нема :)))

46

Анонимен

преди 2 години

Ти сериозно ли ме питаш какво доставя Франция от Африка ??? Доставя Уран , петрол ... нещо което ги прави до голяма степен НЕЗАВИСИМИ!

45

Qanon

преди 2 години

Якоо! :)

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен- 55----Че с какво НАТО спря през 2015 година милионите икономически мигранти които влязоха в ЕС и продължават да влизат. Не си ли разбрал че НАТО всъщност е зависимост от САЩ и политическа обвързаност с него. А САЩ няма интерес от силен ЕС обединен с ресурсите на Русия и в добросъжителство с Китай.

43

Анонимен

преди 2 години

Франсетата ще нахендрят много яко с тая патица.

42

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Скоро ще има май "горчиво" за леля Пена и копейкин, освен ако не се намеси Долен, ягодко и още един!

41

Анонимен

преди 2 години

Ха дано,време е в Европа да се намерят политици които да се дистанцират от говедарските имперски интереси и да почнат да работят за бъдещето благоденствие на ЕС!Успех на на Марин льо Пен във вота на 24 април!