434

THE HELL

преди 2 години

Специалната му мисия на земята със специалната му операция ще приключи само на едно на едно специално вечно място!

433

toti

преди 2 години

ТОЯ МИ ПАДНА В ОЧИТЕ !!! КАК Е ВЪЗМОЖНО АКО Е ГРАМОТЕН И НА ТАКЪВ ПОСТ ДА ГОВОРИ ТИЯ НЕБИВАЛИЦИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА Е ТАКЪВ ЛИЦЕМЕР И ИЗВРАТЕНЯК КОЕТО Е САМО ПРИСЪЩО НА ПСИХИЧЕСКИ БОЛНИ ХОРА !!! ИЛИ ТОЧНО ТОВА ЦЕЛИ ЗА ДА НЕ ПЛАЩА ЗА ХИЛЯДИТЕ ЖЕРТВИ ПО НЕГОВА ВИНА !!! НО ЕДВА ЛИ ТОВА ТАКЪВ ТИП ПОБЪРКАНИ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ !!! ТОЙ Е МЪРТАВ ОТДАВНА !!!*** !!!

432

p

преди 2 години

Най-лошото на тази война, е че Путин осъзнава колко наистина неадекватна е войската му и при евентуален сблъсък с модерна и подготвена армия,ще бъде заличена без кой знае какво усилие. Та в този случай, ако се почувства застрашен по малко би се колебал за ядрено оръжие, просто защото няма алтернатива

431

Ясен Желязков

преди 2 години

"Целите на спецоперацията на Русия в Украйна са благородни", направо не знам ако бяха "въдворяващи", "военни", "цивилизационни" какво щеше да стане. Вероятно Термоядрен Удар по Киев, Мариупол, Одеса, а защо не и по "вражеските" столици? Най-добра цел е Ню Йорк, на морето е, много хора има. Ефекта ще е изключително добър. Отрезвяващ и хуманен. Всички ще разберат Русия и ще я подкрепят.

430

cazzo duro

преди 2 години

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на путин. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

429

до 505

преди 2 години

До Кедми иска ти се, над 30% от армията им е включена на руснаците в инвазията даже части от далечния изток са идлоцирани, и над 15% е унищожена напълно

428

благородни убийци

преди 2 години

пак руско изобретение брех. д..е...м..д..е...

427

Кедми

преди 2 години

РФ тепърва включва своята армия в действие, досега са се били само около 30 к бойци от Донецк и Луганск, срещу 2-3 пъти повече украински националисти и наемници.

426

Сашо

преди 2 години

До ГОЧОВерно ли благородни цели с ,,дивашки,, методи не могат да се постигнат? Щото американците си оправдават всички войни с благородни цели...пък и не само те.

425

П.К.

преди 2 години

Това са изявления от другата страна, които много рядко, почти никак не ни се предлагат. Добре е да имаме база за сравнение и за разсъждения. В противен случай ние сме подложени на жестока пропаганда само от едната страна. Ако това е целта на "нашата" политика, на "нашите" политолози, сеизмолози, на "нашите" джурналя - много мерси. Търсили сме и ще продължаваме да търсим и да научаваме събитията 1:1 - в реално време. Това е нашето време и ние няма да го прахосаме.

424

Анонимен

преди 2 години

До ПитанкаTOW е от 1970та... Само казвам.

423

До анонимен

преди 2 години

Не знам русофилите дали ще изпитат "благородната" руска любов, но Украинската "любов" ще я изпитат със сигурност! И Путин няма да може да им помогне!

422

Анонимен

преди 2 години

Има една руска поговорка "Кто люблю, его бию".Пожелавам на всички русофили да изпитат на гърба си благородната руска любов.

421

Анонимен

преди 2 години

До ПитанкаИ като се събуди какво стана? Щората пусната :) Погледни малко снимки със скрапта по улиците на Украйна и после пак виж "щората"

420

Питанка

преди 2 години

танкове Т-90СА, оборудвани с комплекса за оптико-електронна активна защита "Щора-1", който успешно доказа своята ефективност в сирийската война, неутрализирайки противотанкови ракети от типа на американската TOW.

419

Анонимен

преди 2 години

Ми да! Те украинците сами се бомбардират и сами се избиват по улиците! И видиш ли "благородно" те (рашките) ги доубиват за да не се мъчат! Ее наистина, този е полудял..няма просто друго обяснение. Как пък нито един бежанец не каза колко е било лошо преди ВОЙНТА-та (Янееев, слушаш ли?) и сега бяга щото "благородниците" дойдоха ..просто нямам думи.

418

Анонимен

преди 2 години

Нобелова награда за МИР за господин Путин!

417

Анонимен

преди 2 години

хаххахахаха. Е това ако не е шизофрения в класическата си дефиниция!

416

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Благородници срещу нацисти - колко романтично.......

415

Анонимен

преди 2 години

"Благородни цели" постигани с избитите хиляди цивилни включително деца и жени. Изнасилвания грабежи и разрушения - мноого много благородно. Очевидно на този акъла му е изпит от чавка ..