148

Ястребител

преди 2 години

Според гениалните ни местни русофили, войната в Украйна на пияното мужик върви точно по гениалния план на гениалния гений лилиПутин. Така както вървеше точно по план и в Афганистан. След като им чета брътвежите, започвам да се питам - русофилите по естествен път ли се раждат такива колосално охлювофреннични тъпатси, или се възползват от някаква свръхсекретна извънземна технология за изкуствено зазтъпяване?!

147

Аз

преди 2 години

Путин така се наигра с тази война. Няма такъв ***. Ако го е направил от алчност и злоба е просто ***. Ако американците са го подлъгали за да си напомпат оръжейната индустрия и да му откраднат европейския енергиен пазар, значи е още по-голям ***. Всеки месец този балък връща Русия с 10 години назад. Влезе в историята като адския некадърник, който не успя да си реформира държавата и да я модернизира и от яд направи мизерия на целия свят, но най-вече на себе си.

146

Анонимен

преди 2 години

Не трогайте Россию, господа ***/nikitabsg/23

145

Анонимен

преди 2 години

До Спокоxa-xa-xa-xa-xaaaaaaaaaaaamnogo si prost

144

Анонимен

преди 2 години

Смяната на генерали по време на война е индиректен сигнал за провал. Хитлер 45-та година в бункера е сменял генерали - Хитлер започва да сменя генералите си още през 1941 година, Сталин също. Само американците не сменят генерали, защото идват в Европа на 6 юни 1944 г, когато Германия вече е разгромена на Източния фронт и за по-малко от година смазват победената германска армия с бомбардировки. Франция също сменя генерали - например Де Гол, ако изобщо знаеш нещо за него.

143

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 149 - не мрази народа си, и не го обиждай!

142

Анонимен

преди 2 години

Путин за пореден път се провали. Абсолютен лузър, съжалявам ги руснаците просто ми е жал за тях.

141

Споко

преди 2 години

Споко, Алжир подписва договор за увеличаване на доставките на газ със 240% и спиреме да купуваме руска газ.

140

Анонимен

преди 2 години

Българския народ може да е 99% *** но те разпознават лъжливите статии!!!!

139

Анонимен

преди 2 години

До Споко Бе, като гледам как са те впрегнали, не ти е много "Споко". :))))

138

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Самкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

137

Анонимен

преди 2 години

Руските батальони, които превзеха половината Украйна вече не са боеспособни, а украинските батальони, които загубиха половината Украйна и претърпяха катастрофални загуби, все още са боеспособни - толкова за английските учени!

136

Анонимен

преди 2 години

До Пян_Гъ Какво стана с Шойгу, или отиде на "почивка" в Сибир?

135

Споко

преди 2 години

Споко, Русия губи по всички фронтове, икономиката и рухва, до няколко дни, даже до часове украинската армия ще влезе в Москва с байрактарите и джавелините и Путин ще бъде изправен пред съда в Хага.

134

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости! "Да пускат бмбардировачите да тъкат бомбени килими" Да пускат, но нещо откакто в Украйна се появиха Стингъри и нещо "безаналоговите" руски самальоти вече само отдалече пускат по някоя друга ракетка, а те взеха и да свършват. .... Да пускат да пускат, колко да "пускат"?

133

Анонимен

преди 2 години

За съжаление никой не знае каква е истината, какви са намеренията и т.н. Всичко като винаги е в сверата на предположенията и какво са чули от бабите пред блока. До тук всички предположения са вятър и прах. И двете страни дрънкат, маниполират и се ocирaт. Заради властолюбието, егото и кинтите на шепа хора. Страдат обикновенните хора докато се дърлят кой ще ги окраде по качествено

132

Анонимен

преди 2 години

Опитите да се преструваме, че всичко със Зеленски е наред и той е велик пълководец, койгото никой и нищо на света не може да разочарова, продължават. Отчаяни опити да бъде заблудено гла вато европейско население, за да не се оплаква от цените и дефицита, които вече бродят из Европа. А също да търпят капризите на "бежанците", дащото те много страдат, нали така?

131

Пян_Гъ

преди 2 години

Сега сериозно - КОЙ ви каза, че Путин е "разочарован", и откъде знаете какви са истинските му планове, та да заключите, че не вървят? Ако може източника, за да не си чешем езиците!

130

Анонимен

преди 2 години

Путpкин сменя генерали. Смяната на генерали по време на война е индиректен сигнал за провал. Хитлер 45-та година в бункера е сменял генерали

129

Цирк

преди 2 години

Поредната измислица.