69

Въпрос

преди 2 години

Koлко атома са разграбили от централата Росатом? Защо са би непълни новините? Консерви с храна ли са разграбвали от складовете? Или от Росатом са взимали съмнителни субстанции за изследване? За кодош ставате с такива "новини", ама сте свикнали.

68

До Анонимен 113

преди 2 години

Ами, чете бе,брат'чед................има дебели книги...............там пише за идеологията на фашизма и националсоциализма.................Степан Бандера например е бил 100 % фашисти.............той е убивал не само руснаци,но и поляци!!!

67

?

преди 2 години

Заглавието показва колко са невежи журналистите и колко е плоска пропагандата............не може да има завишена радиация на места................или има повишен радиационен гама фон и изпускане на радиоактивни изотопи или няма...........но какво да ви говоря за ядрена физика и за радиационна защита..............все едно да обяснявам на невежи...............а вие,патологичните русофоби сте толкова промити мозъци с омраза към Русия,че нищо не може да разберете, прости сте като ***!!

66

Анонимен

преди 2 години

Какво означава ,,фашист''?

65

До Анонимен 105

преди 2 години

Путин не е сам.............80 % от руснаците го подкрепят...........Украйна се превърна в една фашизирана и престъпна държава............затова ще бъде разрушена и ако трябва камък няма да остане от нея...........и не ми казвайте, че украинците са ангели небесни, да подкрепяш фашистите, значи да си като тях!!

64

^

преди 2 години

Не вярвам и на дума от западнатата и украинската информация................по-точно пропаганда и дезинформация..............най-много се лъже по време на война, това е стара истина!!И защо давате само едната гледна точка??Никой не казва истинските причини за войната!!Защо така, бе, демократчета лъжливи???

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 Имай малко търпение и Възраждане ще я забранят.

62

3-тата информационна

преди 2 години

*** пропаганда. Днес доста ги е заболяло нацитата - в Мариупол над 1000 азовци са сложили оръжие. Да видим Киевския Хълк утре каква песен ще запее! А месомелачката откъм Донецк още набира обороти - а като тръгне.....

61

рушкия примат

преди 2 години

е способен единствено за грабеж и разрушения.

60

Анонимен

преди 2 години

Съдбите на милиони хора се промениха, заради един единствен пcиxoпат в Кремъл... Теглете му куршума на това бясно пce и да се връща нормалния живот в Европа и Украйна...

59

Анонимен

преди 2 години

Руснаците, като цяло са бездуховна нация... Ckoтове, които се интересуват единствено от войни, алкохол и лапачка... Нашите русофили са същите и'диоти, като тях и затова ги подкрепят ... Дай им само да убиват или издевателстват над беззащитни хора..

58

Анонимен

преди 2 години

Чернобилското плашило отдавна не е в състояние да обслужи пропагандата. Време е да го оставим погребано под бетонния саркофаг, откъдето не е излизало вече почти 40 години.

57

Анонимен

преди 2 години

До 96: Тъ-пня-та ти искрено ме развесели. Подпийнал си малко, няма лошо. Веселяк си.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85.........Има - ти! И още пишурковци-русофоби!

55

Анонимен

преди 2 години

Лъжи! Лъжи! ЛЪЖИ! ОГРОМНИ ЛЪЖИ! ПОСТОЯННИ ЛЪЖИ! Кой гръмна Чернобил? Умните украински оператори! сега използват всяка възможност да оплюят руснаците! Сигурно са си солили хляба с чернобилска пепел! Чернобил, ЧЕРНОБУДЕТ!

54

Анонимен

преди 2 години

Руски мародери... Напълно в техен стил...

53

До скапана работа

преди 2 години

Вижда се, че много разбираш от радиация - почти колкото свинче от оперетна музика !

52

Мда

преди 2 години

В славната и велика руска армия не се намери кой да обясни на тия глпаци, че в земята радиацията се запазва много по-дълго, отколкото на повърхността ! Но.. хората ненапразно са казали, че рибата се умирисва откъм главата !

51

Анонимен

преди 2 години

няма по голям фашист от путин

50

Да грабят радиация

преди 2 години

Да бе да руснаците дори и самата радиация я разграбват.