209

А

преди 2 години

Вероятно ама надали.Тоз и Южна Корея ще набута.Предстои лазене и пред Северна и Островите Папуа.Голям ***.т.

208

Спец операция

преди 2 години

Ами то реално погледнато това наистина не е война, а си е специална операция целяща да опази цивилното население и мирните граждани. Ако беше обявена война тя щеше да свърши с много бързи темпове, но съответно с недай си боже и много жертви, както си се прави резонно от нашите днешни братя с благородните оръжия като БОВ, атомни бомби, и т.н. средства за масово посещение. А в момента Зеленият наркоман се опитва да вкара цяла Европа, че и Америка във война заради подбудите от друга братска държава не малко известна със склонността си само да руши в името тя да е добре.

207

До 250

преди 2 години

Брато, ние имаме един от най-качествените обогатени урани в света, ще си направим тайно атомни бомби и после ще го заявим пред свършен факт, тогава кой ще ни бомби?!?!

206

L.

преди 2 години

До Зеленски е оксиморон - много сложни думи ползвате за аудиторията тук. Препоръчвам, както аз правя, да слагате и пояснения в скоби.

205

Анонимен

преди 2 години

До Истината:Не си добре.Точно като украинец мислиш.Те също имаха идея да си правят атомна бомба.На нас въобще не ни трябва.

204

Анонимен

преди 2 години

Те и на Хитлер така са се кефили по слабоумните, ама нали знаете как свършва накрая историята

203

Да си припомним

преди 2 години

Да си припомним и това, че преди началото на войната Путин поиска писмени гаранции от САЩ и НАТО че край границите на Русия няма да се разполагат нападателни оръжия и че Украйна и Грузия няма да влизат в НАТО. Какво получи в отговор? Нищо смислено. А им обясняваше, че и те са се подписали под договори, че сигурността на една държава не може да се гради върху несигурността на друга. Сега ще го научат по трудния начин.

202

ЩОМ РУСИЯ....

преди 2 години

...вече търси подкрепа от дрисливите наши русофилчета , значи и се пече яйцито на дупето...че и патриарха им от КГБ , вече зове за единство , щото и Сибир нещо иска да се цепи от блатнаята....ха,ха,хаа....

201

гг

преди 2 години

До Геврека -- Украйна официално е най-корупмираната държава в Европа като задмина дори Албания и Косово. Това по никакъв начин не оправдава Путтлер да ходи и да трепе. Да живее Навални!

200

Анонимен

преди 2 години

Ти чуваш ли се?Никой няма да ни позволи да правим атомни бомби в ***.Ще ни избомбят на бързо.

199

До 230

преди 2 години

Ти гледай как байизкукуригал ще трябва да се прибира в къщи само с подводница и водолазен костюм!!!

198

Истината

преди 2 години

Извода от целия тоя е цирк е, че ако искаме да сме независими и свободни и да имаме няква дума, трябва да си направим АТОМНИ БОМБИ! Това е цялата истина! Иначе никой няма да ни бръсне за слива

197

В момента

преди 2 години

След руснаците... единствено българските русофили са най-презряните същества на Земята...

196

Анонимен

преди 2 години

Това го правят от отрядите на Азов.

195

Анонимен

преди 2 години

То има кадро, кога питат Зеленски7 Тъй кто? А я руский. И това ли е фейк?

194

Геврека

преди 2 години

Също така всички плюят Путин сега, но заедно с него и Зеленски попадна в Панамските документи - Зеленката имал над 1 милиард долара, от къде дойдоха като актьорче в Украйна ли?

193

Анонимен

преди 2 години

Това Мариупол съм сигурен. че е лунен пейзаж вече. Никой обаче няма да каже какво точно е случва и кой кого трепе там. Мирното население, което не е избягало е в най-лошо положение. За него след време ше се правят филми, нещо от рода на 'изкуплението Шоушенк'. Кошмарна история. Военщината ще си отиде, но цивилните истории ще са ужасни.

192

ПУТИН Е ПАРОДИЯТА...

преди 2 години

...ЩОТО ГООООЛЕМ ГО ИЗВАДИ --АМА НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО ЗАКРЕПИ ТАМ....ХА,ХА,ХАА......ВЗЕ ДА МУ ПАДА МЕРАКА......!

191

До 218

преди 2 години

Как ше я прекратят тая доминация на САЩ, след като икономиката им е по малка от една Италия и армията им е тотално некомпетентна. Моли се САЩ да не се намесят, че тогава любимата ти россия ще рухне пред очите ти.

190

ДДРОнег

преди 2 години

Деца мои,призовавам ви към мир,да се обичате и да подкрепяте Русия в тоя кризисен момент.Русия трябваше да махне био лабораториите и заради вас.Ако не го беше направила сега щеше да има друг вирус много по-страшен от ковид.