71

Слава богу

преди 2 години

Че Гюров се отказа . Такива лъжи на говори в "Панорам" за западното образовани , направо се същисах. Няма такъв филм в нито един западен университет от бакалавър директно да започнеш докторантира . Никой никъде няма да го допусне без магистърска степен да кандидатства, та като ли да получи докторска степен, особено ако си решил да се занимаваш с академична дейност.

70

ТУК МИ

преди 2 години

ХАРЕСАХ ТЕ. БРАВО ТАКА СЕ ПРАВИ. А ДЪЛГУНА ДА СИ СТОИ У ДОМА И ДА СИ ПРАВИ ДАЛАВЕРИТЕ СЪС ТУЛУПЧЕТО И ДПИСЕТО. И ДАВАЙ ГО МАЛКО ПО НАПЕРЕНО СЪС САМОЧУВСТВИЕ.НЕ МЪНКАЙ КЪТ, ЧЕ ЛИ СЕ ОПРАВДАВАШ ЗА НЕЩО.

69

Анонимен

преди 2 години

Уф, слава богу, поне в БНБ няма да успеете да бръкнете с келявите си ръчички! Нека си остане досегашният управител, та поне за тази институция да сме спокойни!

68

Дуле Савич

преди 2 години

Айде още неколко сътресения и да идва края на тая пародия наречена коалиция че да ходим на избори. Междувременно провалената градска либерастка партийка проДайБългария дано се разпадне на съставните си партийки и веднъж завинаги да бъдати изритани от властта, защото е ясно, че поотделно надали ще минат дори 2%. А тези, за тях е ясно, че ще са и те някъде на бунището заради провалените надежди на стотиците хиляди, които гласуваха за тях.

67

Анонимен

преди 2 години

Невероятно,но факт:Бойко ми липсва вече!

66

Края на ДС проектите

преди 2 години

Дано Просто Киро да е края на ДС и КГБ проектите за България! Всичките тези 32години ДС ни натрисат нови проекти и успяваха да излъжат народа.За премиери се изредиха явни и не дотолкова агенти на ДС като Станишев - без ден трудов стаж с майка комунистка от братския СССР, цар вербуван заради дългове от комар който натресе една кахорта юпита сега достойни милионери, агент Буда задържал се на трона 12год. и сега Просто Киро с баща с легенда на избягал преди 1989 в Куба заради ала-бала.Идва ли края?

65

Данъкоплатец

преди 2 години

Много интересна теза днес... Как така един от кандидатите е компрометиран за БНБ, но няма проблем да оглавява Бюджетна комисия в НС! Стига локуми, това е шизофренично поведение! Оставка!

64

Е

преди 2 години

Не трябва да се позволяват зависими партиини назначения .Да няма пак КТБ тоз виновен оня виновен.

63

До Ха!

преди 2 години

Кире ти ли си?

62

Анонимен

преди 2 години

Умник е Киро.

61

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС постигнаха целта си - сегашният управител на БНБ Димитър Радев остава за неопределено време.

60

Анонимен

преди 2 години

По делата им ще ги познаете. Наблюдавайте внимателно ИТН и ще стигнете до кукловода. Моля се само, когато Украйна заедно с демократичния свят строшат врата на московския фашизъм/болшевизъм/нацизъм/пу_тинизъм и РаZZия бъде натикана обратно в московското плато, откъдето е изпълзяла, да си отдъхнем от тяхната "братска любов", че да спре кранчето към прокситата им у нас - ДПС (ИТН, ИZраждане), БZП и резидента РадеФ и (Киряк)Стеф(чов) Радев и най-накрая на спокойствие да си подредим къщичката.

59

към 56

преди 2 години

май ти си се запътил към ада т.е. към 50% инфлация!

58

Емии

преди 2 години

И сега накъде, Слави? Петков си оттегли човека, опроверга ти македонските фантасмагории, какво ново ще измислиш, за да де заяждаш, вместо да се държиш като мъж и да отидеш на някой коалиционен съвет да си свършиш работата поне веднъж? Мaзен чaлгар.

57

София

преди 2 години

В една съседна новина пише, че се очаква ръст на парното. Това ли ви е пакета от мерки за справяне с инфлацита, Сириле? Що сте толкова некадърни и неграмотни? Баце може да беше тъпо парче, ама поне му се разбираше и си беше научил урока некои неща да не ги бара. На теб едно, че нищо не ти се разбира, другото е, че хал хабер си нямаш какво правите в тая коалиция. Дори един представител не можете да стигнете до съгласие да излъчите. Що за *** сте вие всичките, бе?

56

Анонимен

преди 2 години

Киро, това не е детска игра, тръшкай си се у вас. На си ги куклите, дай си ми парцалките. Смешни сте

55

Стига

преди 2 години

си се занимавал с глу пости! Здравеопазване, образование, пътища....чакат. Всичко в тая държава е на точката на замръзване, а ти кадруваш, сплетничиш, ниски поклони пред Урсулата, приемаме тук някакви чужденци и ги краним и гледаме като, че са високи гости. Я се приземи и се захващ с дела, че инак дните ти като министърпредседател са преброени

54

паф

преди 2 години

"правителството" е една детска градина - щом не обичат иванчо, аз няма да обичам петърчо!......и чакаме от такива лиг-льовци държавно управление

53

Пожелавам ви

преди 2 години

Отново Толу.па на власт. Толкова ви е потенциала на тази територия.

52

агитпроп

преди 2 години

Горната снимка да се изкара в 10 000 екземпляра, да се рамкира и постави по кабинети в министерства и на всякакви други видни места, както едно време портрета на Живков. Ей този друcан кебап ни докараха Мустафата и Прокопи да довърши Бългапия!