24

Димитров 7112136860

преди 2 години

"Край на българската собственост в Русия, Путин я конфискува"(Поглед-Инфо). Благодаря Свети Руснаци! Това е начинът! През Анархия,а не през капитализъм се достига до обичният ни Комунизъм. Защото не е Законът,който дава справедливост,а Произходът..Семейството. Отнемате от богатите,значи давате на Бедните Българи! Да живее Руско-Българо-Сръбската Держава! Да живее Н.В. Володя Путин! Обичам Ви!

23

Анонимен

преди 2 години

И Каримански като и Гюров, удари единия, та да падне другият. Готви се голямото лапане. Старият гуверньор е по-достоен и от двамата но ще пречи на управляващите, да крадат на едро. Ако спечели опериращият с руски пари в австрийските банки, допреди идването му в България Гюров, ДБ и ИТН, само ще легитимира кражбите на ПП . Борбата е кой да намаже повече от кражбите.

22

Анонимен

преди 2 години

Петков, предлагайки пост в Световната банка, разкрива пред обществото, че там има корупция, след като са възможни подобни назначения. Самият той знае от опит, как става издигането в кариерата защото цял живот се е изкачвал нагоре в нея, по "оня начин". Как може, да търпите такъв премиер?

21

Анонимен

преди 2 години

'' е логично и близко да се сетим откъде идват тези заплахи. '' ............................... айде бе, ... румънец влязъл в България за 5 минути и активирал карта само за един смс ? ... На мен пък ми прилича на активно мероприятие на едно посолство, дето вчера го изцапаха с червена боя.

20

Анонимен

преди 2 години

И Каримански като и Гюров, удари единия, та да падне другият. Готви се голямото лапане. Старият гуверньор е по-достоен и от двамата но ще пречи на управляващите, да крадат на едро. Ако спечели опериращият с руски пари в австрийските банки, допреди идването му в България Гюров, ДБ и ИТН, само ще легитимира кражбите на ПП . Борбата е кой да накаже повече от кражбите.

19

Кой?

преди 2 години

Кой сложи на власт такова мутренско, бандитско правитеслтво , което заплашва магистрати, арестува опозиционни лидери и дори собствените си депутати заплашва със смърт и саморазправа?Кой?

18

та така

преди 2 години

сега живеем по добре , купуваме си обещания , гледаме едни усмихнати костюмчета как ни го слагат и им се наместваме даже . няма протести , няма блокиране на кръстовища и мостове , значи всички сме доволни от промяната .

17

каримански е мошеник

преди 2 години

Вижте историята как Каримански е откраднал 1млн с помощта на малоимотният рoм Васил Колев. Каримански даже не отрича - неговият подпис е под редица документи.

16

мвр

преди 2 години

Рашков всичко знае но този път мълчи не измисля лъжи.

15

Киро Тъпото

преди 2 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ СМЕ ПОЧТЕННИ! ЗАПОМНЕТЕ!!! !

14

Аз промяната

преди 2 години

Оставка Оставка Оставка Държавност разрушена Мутри кой от кой по голяма мутра се настаниха на софрата Просперитет небивал възход цари в България вече втора година ИМА ЛИ ИЗОБЩО ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ЕВРОПЕЙСКА ИЛИ

13

Бонго Бонго

преди 2 години

Карамански е история

12

Анонимен

преди 2 години

Тези от итн са много агресивни и нагли. Така ли ще управляват?

11

Хах

преди 2 години

Малко ви е , скотоve, лятото пак *** Орлов и докарайте някой инфантил от Йейл да ви оправи :)))

10

не знаещ

преди 2 години

е айде осветете ни кой и защо е заплашил кандидата .

9

Анонимен

преди 2 години

Когато се избира гешев е лошо,че няма втори кандидат, когато се избира председател на Върховния касационен съд - не е проблем, за БНБ - двама кандидати - не е добър знак - странни стандарти

8

Херо каза

преди 2 години

на Киро да предаде на Карамански...

7

Нане

преди 2 години

Една оставка за Великден на всичките тия некадърници, ще се отрази Благотворно на Българският Народ...)))

6

Анонимен

преди 2 години

Киро тpaHзиcтора в затвора ВЕДНАГА!!!

5

Баце

преди 2 години

Ще ревете за мен