226

Бесен

преди 2 години

"Русия е загубила 15-20% от военните сили във войната в Украйна" - добро начало! Скоро процентите ще гонят 40, но и това ще им е малко!

225

Стамат

преди 2 години

Като е загубила,що не се пробва Нато?

224

Вефффх

преди 2 години

Не се притеснявайте, украйнците нямат нужда от лайнивия Нюрнбергски процес и Хага, те сами ще си организират мега версия на Мосад и заловят руските ***, върлували на тяхна територия, вече имат всички данни за окупаторите, ще ги намерят и да се скрият с променени лица в някоя бразилска джунгла , колко такива едно време пречука Мосад, но преди това ще има яко забавление с ***...

223

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

222

как

преди 2 години

-Как се нарича руски танк връщащ се от Украйна? -Пехотно звено.

221

До 259

преди 2 години

Добре де да видим сега дали знаеш можеш и дали въобще ставаш за нещо! Та явно не си спомняш, но борбата с фашизма я водеха ме само руснаците! Водеха я и американците! Значи ако има нацисти в украйна нека и американци да влезнат в украйна и те да се борят с фашистите! Защо *** като тебе и главното *** не щат да пуснат и американците да се бият в украйна!? А! Да имаш неква идея???

220

Анонимен

преди 2 години

Путин каза на официално интервю ,и 50000 да загубим няма да е много за постигане на целите които сме си поставили. Май ще загуби 100000 и няма да постигне целите си !

219

юлиян

преди 2 години

Не вярвайте на лъжите им.Това е просто пропаганден трик.

218

Анонимен

преди 2 години

Еййй тези Бандеровци ги търсите повече от месец и пак не ги намерихте. *** работа, май фашистите се оказаха в Кремъл

217

Анонимен

преди 2 години

Загуби разбира се има. Но ключовият момент тука е, че руснаците са склонни да приемат тези загуби, каквито и да са те. Защото в борбата с фашизма, всякакви загуби са приемливи. Затова и те ще си свършат работата в Украйна до край. Нацизма в Украйна ще бъде ликвидиран. Независимо от загубите. Това за руснаците е изключително важно. За целият народ. Ако сега Путин даде заден и се откаже, ще бъде свален от собственият си народ. Но той е решен да върви до край. За Украйна е по-добре да капитулира!

216

Анонимен

преди 2 години

Щом руските се хвана за ,,копчето'' толкова рано,ясно е че са само една артистична група от паляци с шарени ***.Нападнаха беззащитна Украйна,и укрите се въоръжиха с техните машини,пушки и рпг-та.Колкото повече инвентар изпраща русия в украйна,то украйна толков по-силна и непревземаема ще става.нищо чидно ако конфликта продължи още 5-6 месеца,укрите да решат да превземат кремъл.то колко му е? 200-300 чеченеца и ощр толкова казаци,и другарите в кремлин са ,,чао''.

215

Qasd

преди 2 години

Жуженцето ще нагази цялото в ***, когато поробените територии от Рф се разбунтуват и отделят от тая мафиотска структура в суверенни държави .Така жужето няма да има достъп до нищо, а тези държави ще бъдат приети по изключение в ЕС...

214

Анонимен

преди 2 години

Загубите които посочва Украйна са точни и показват действителната картина. Убити 19000 ранени 30-35 хиляди руснаци. Което означава 25-30% от началните 200 хиляди нападнали Украйна са извън строя. Американските оценки са занижени защото ги правят независимо от космоса или разузнавателни дронове. Самите те подчертават че оценките им са песимистични т.е. занижени.

213

Хохохоооо

преди 2 години

СКОРО ПАК ЩЕ СПОРИМ , КРИМ ЧИЙ Е.... ХАХАХААА.... ЗАЩОТО УКРАЙНА ПОЛУЧИ НОВИ ДАЛЕКОБОЙНИ РАКЕТНИ СИСТЕМИ....СЛАВА НА УКРАЙНА!!!

212

ЗАГУБИТЕ НА РФ....

преди 2 години

ЩЕ РАСТАТ С ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ВОЙНАТА, ЗАЩОТО УКРАИНЦИТЕ КУПУВАТ НАЙ--МОДЕРНИТЕ ОРЪЖИЯ,, ФИНАНСИРАНИ ОТ САЩ И ЕВРОПА.НЕИЗБЕЖНО Е..... ХАХАХААА.

211

Антитрол

преди 2 години

Таваришчите днес губят войната с плюсовете и минусите на коментарите...ха-ха..Що, така, бре, ***? Няма ли копейки вече, ха-ха...

210

Факт

преди 2 години

Украйна също има загуби. Явно е че имат. Но Украйна даже и да има загуби, те са 40 милионна. И Украйна, даже и да има загуби, ще учи децата си какво е защита срещу инвазия. Това е ойупационна война водена от руския диктатор.

209

Русия

преди 2 години

Инфуту от западналти наркуманци е с тежест 0!!!Саму туркулизцити им вярват.

208

variola

преди 2 години

Стара статия, много стара информация, аз пък по данни на една жена от съседния блок/неназован източник/ Ви заявявам че ВС на РФ имат още по - голями загуби. Някъде към 350 хил. от днес сутринта ! Украйна побеждава на виртуалния фронт, напред Сала Украина !

207

Марико Сан

преди 2 години

Искате ли да ви кажа мили ми дечица,кое беше най-качестения продукт в България внасян от СССР,? Това беше велосипедът ,,Украйна''.не ме разбирайте погрешно моля.Просто по някаква случайност завода за Хроммолибиденови тръби беше построен точно в Украйна.С тези тръби се правеха и съветските самолети.Това е много трудно производство,защото хром-молибиденово изделие е само във формата на тръба,в друга форма не може да се произведе.И заваряването е много трудно,и бракът е в пъти по-висок от всякакво