279

Анонимен

преди 2 години

Нормално заглавие е това:"Над 30 убити и 100 ранени при ракетен обстрел на гара в Украйна".Това тук "руски ракети..." е несериозно.Журналистите трябва да са безпристрастни.Давам слаб 2 на статията.

278

Украинска

преди 2 години

армия прави фатални грешки, когато е притисната. Това е поредната грешка. Възможно е заради стреса от мащабното завладяване, украинските войници да употребяват психотропни вещества и това да е причината за замъглената им преценка на бойното поле.

277

Анонимен

преди 2 години

324 - човека ти го каза . Руснаците нямат никакна полза от цивилни жертви . Освен тона Краматорск е окупиран от всу още през 2014 г. а населението е определено като "ненадеждно" нелоялно към украйна " и "враждебно тастраено към всу" . От ясно по-ясно ...

276

Мичмана

преди 2 години

Заглавието е грешно,това е УКРАИНСКА!!! ракета Точка У от арсенала на бившия СССР

275

Анонимен

преди 2 години

До Журналистите лъжат! а ти от къде си толкова сигурен? Досега видяхме доста стара техника, която руснаците използват, от къде си толкова сигурен, че не са извадили и стари ракети? Като гледам в какъв преразход са на техника, може и от музеите да почнат да вадят железа :))

274

Анонимен

преди 2 години

до #312 Как да го обясниш на педро-атлантици ...

273

Журналистите лъжат!

преди 2 години

И каква е ползата на руснаците да препятстват евакуацията??? Точно обратното - за тях това е отлично, ще са им развързани ръцете. А ВСУ има полза да пречи на евакуацията и да държи цивилните в града като жив щит. Да не говорим, че нито руснаците, нито ДНР/ЛНР имат ракети Точка-У. Това са остарели съветски ракети, които само ВСУ използва!

272

Анонимен

преди 2 години

Укрите с пореден автогол . "Пряк свидетел на ескплозията каза че ракетата е дошла от. юго-западно направление " . А кой е там ? Кучетата та зеления човекомпазец ...

271

Анонимен

преди 2 години

Ракетата е Украинска 100%.От Краматорск до границата с Русия разстоянието е 200км. Тези ракети са с доста по-малък обсег дори и в най-далекобойният им вариант.

270

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 306 - ОТР-21 Точка е руска (съветска) ракета. Заглавието си е ОК.

269

Анонимен

преди 2 години

От Доброполие са пуснати.Там са украинските войски.Арестович първо казва,че били Искандер,после Зеленски каьва,че са били точка-у.Потвърждава се,че емот югозапад.Големи гадове са...всичко правят за пари тея украинци.Зеленски веднага се е пойвалил във Филандия за Краматорск и им е искал оръжие и пари.

268

r3v0lv3r

преди 2 години

До БобиЯвно не разбираш и трябва да ти го преведа - разположението на опашката на ракетата, показва, че е изтреляна от югоизток, точно от тероторията на ДНР и НЕСЛУЧАЙНО войниците от ДНР са пуснали клип, как две ракети се изтрелват от същия регион.

267

Анонимен

преди 2 години

Този не може да напише правилно "югоизток" ти очакваш да те разбере траекторията на ракетата...украински са.Това е ясно.Заглавието на статията е грешно.

266

Анонимен

преди 2 години

Да не говорим че дари екраинксото сомандване определи населението на Сланянск и Краматорск като цитирам по памет - "вражески настроено" . Тоест за тях тези фора нямат никаква стойност и са исеална цел за болната им пржпаганда

265

r3v0lv3r

преди 2 години

До БобиАха, а тея от ДНР/ЛНР как могат да обслужват най-модерното руско оръжие, което даже не се продава на други държави ?Стига лъгахте, пуснаха клип как по железницата в Беларус се прехвърлят системи точка у с изписана буква V.

264

Анонимен

преди 2 години

Руска ракета ,изстреляна от у(к)роди . Руснаците снеха от въоражение ракетата "Точка-У" и я замениха с "Искандер" зеленски ще завърши на площада в Грозни ...

263

Щази

преди 2 години

Не само това ,но и да разкарат един два дрона на терористи...

262

Леля ти

преди 2 години

Каквото и да правят,първо стябва да заловят сепаратистите,да затворят и махнат Зеленски, после да ликвидират Z отрядите иначе има огромна заплаха...

261

Брад Пит

преди 2 години

ПреАтели, скоро нещо от някъде ще се пропука и тогава доста ще ви запари под д-тата.

260

r3v0lv3r

преди 2 години

До БобиТака е Боби, затова опашката е насочена югоисточно, защото идва от контролираните от ДНР теротории, които използват и по-старо съветско оръжие.