109

Анонимен

преди 2 години

"Украинската армия си върна град Суми ..." - Рашистите сами се изтеглиха от там, като видяха, че не могат да превземат цяла Украйна. Само една държава им се опря, пък тръгнали целия свят да заплашват.

108

Анонимен

преди 2 години

До BBC - а знаеш ли къде е град Суми?

107

Анонимен

преди 2 години

Украинците използват Американски военни тактики и мачкат руските фашисти като стой та гледай! А със западните оръжия везните се накланят необратимо, но те не са само западни, турския Байрактар докарва кошмари на вече пренервения Путин. Руснаците единствено имат шанс единствено с ядрено оръжие, видя се, че на бойното поле са гола вода!

106

Анонимен

преди 2 години

До Krom Кой ще ги пилотира ефките. Обясни ни моля те господин 12 годишен експерт :)

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Изключително наивно е да си мислиш, че руснаците ще загубят. Пубертети, айде да ви свършва ваканцията и отивайте на училище. Не коментирайте мъжки неща :)

104

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин се яви на Червения площад на 9-ти май, първите които ще му видят сметката ще са бащите и майките на младите руски войници, които бяха избити заради безумната му маниакалност.

103

Krom

преди 2 години

До Татул - що лъжеш бе, мужик? Ако Америка искаше да ги "въоръжи до зъби" дали нямаше да имат няколко ескадрили Ф-16 и Ф-18 вместо смешните постсъветски Миг 29 и Су 27? А дали нямаше да имат ПВО и бронирана техника? Познай на какво щяха да направят колхозниците с такова оръжие? Те любимите ти мужици и сега "обосрались", познай какво ги чакаше ако беше както разправяш?

102

Дааа

преди 2 години

До АнонименНе пиши глупости, а чети. Православни са, но подчинени на папата. Ни риба ни рак.

101

BBC

преди 2 години

" Украинската армия си върна град Суми ...". Нещата си идват по местата ,до ден два украинците ще си върнат източа Украйна и Пеков ще излезе да ни убеждава, че сами са се изтеглили.

100

Помощ от НАТО

преди 2 години

как ще стигне, от къде ще се намери гориво колко бързо ще се научат да го ползват? някой мисли ли?

99

Анонимен

преди 2 години

Отивайте да веете съветски знамена пред парламента, какво кибичите тук, като някакви пенсионери? Копейкин го е платил това място за цял месец. Или сега заработвате обезценени рубли с тролене?

98

Анонимен

преди 2 години

Дъртите русофилни момчета в коментарника почнаха да издишат и се върнаха към стари опорки. Яжте банани, 30 години ядохте жаби, Русия е презадоволена........ще пооближат рани и след малко пак почват с кинжалите и ядрените бомби. Не е лесно да повтаряш едни и същи глупости по цял ден!

97

Анонимен

преди 2 години

Идеота киро обяви че наши специални части са пратени в мариупол вкл и каза името на командващия. Сега ако някой от нашите пострада този отива на бесилото

96

Анонимен

преди 2 години

До Татул Сега ще разберат с кого воюват ***. Няма да има пощада за империята на злото.

95

Анонимен

преди 2 години

Украинците са един вид поляци, те са католици като тех, също поляците са много крив народ, въобще не ги подценявайте :))) Русофилската пропаганда, че били православни християни, не е верна, поредната лъжа от рашките :))) Има малцинства в Украйна, има половин милион българи там, има и руско малцинство, държат се добре с тех, но мнозинството са си украински поляци :)

94

user

преди 2 години

До До подведени от запа Като го торят Зеления защо вие като чакал?!

93

Татул

преди 2 години

Някои хора не са наясно май, Украйна никога не е била подценявана сила. В последните години Нато и запада наливаше яко оръжия там. Петата по сила армия в Европа и 20 та в света. Освен това е подкрепяна от НАТО, САЩ и Европа. Това че руснаците успяха да парализират авиацията е добре, за тях. Обаче погледнато обективно потоци от оръжия от цял свят текат към хохлите. С една дума около 500000 хиляди армия в момента се въоръжава от САЩ и Нато. Та с кой викахте воюват руснаците?

92

Само че....

преди 2 години

До Руски фашисти: НО са били украинските нацисти - първо опашката е на точка-у - уккраинса и второ линията от падането на опашката и мястото на попадението сочи украинската армия. Тоя път не могат се скри!

91

Анонимен

преди 2 години

войната не е балет и скоро ще го разберете щото покрай сухото гори и суровото горе долу до сега беше така и дано не се превърне в истинско!

90

Българин

преди 2 години

Хубаво по-тежки оръжия, ама Русия да не мине към тежките оръжия. Че там вече говорим за друг мащаб на щетите и на загубите.