53

Анонимен

преди 2 години

Европа и САЩ искат продължителна и кървава война и ще дават до откат оръжия и ще принуждават Зеленски да продължава войната докрай. Всъщност Зеленски май го държат като заложник, около него непрекъснато има едни главорези в униформа, които се предполага, че го охраняват, но говорят само на английски и не се отделят от него. Много хора се питат дали това е охрана или го държат под контрол да не му хрумне да своеволничи.

52

Анонимен

преди 2 години

До "Програмист" правителството дава на бежанците много повече пари от на българите.

51

питам

преди 2 години

Кой българи недаи си боже ще избягат от войната па че си земат куче коте папагал че и аквариумните рибки

50

Анонимен

преди 2 години

Дано и днес има новина за свален хеликоптер с натовски съветници в мариупол!

49

Анонимен

преди 2 години

ЕС е по агресивен дори от Нато. Аз това го разбрах много отдавна. Лидерите им са абсолютно неразумни и посредствени. Вкараха Украйна във война без да им мигне окото. Така ще направят и с Европа.

48

Анонимен

преди 2 години

За да има мир на земята светът трябва да наложи тотални санкции на САЩ.

47

Анонимен

преди 2 години

Миротворците вкупом казват "бийте се, докато не остане жив украинец". От борба за мир в Украйна камък върху камък няма да остане.

46

АНОНИМЕН

преди 2 години

До сега не бях чувал пожар с бензин да се гаси.

45

Избирател

преди 2 години

Големи миротворци се оказаха брюкселските зелки. От фонда за мир ще купуват оръжия, тия ни се подиграват или изобщо не им пука за избирателите.

44

dakotabg

преди 2 години

Опазване на мира,с оръжие!!! Тея,т ъ п и ли са,или са го научили от някъде?

43

Анонимен

преди 2 години

Много са нагли тези украйнци. Вижте поведението им в България. Не искали да бъдат настянявани в други градове освен Варна и Бургас. Искали апартаменти с пълни удобства. ЕЕЕЕЕЕЕ ало я по-полека. От война ли бягат или на почивка са дошли?

42

програмист

преди 2 години

Нека и всеки българин да даде своите дневни джобни и дари сто лева в помощ на бежанците

41

Анонимен

преди 2 години

Укрите крадат от всякъде! Секвастираха вчера всичкото руско имущество на териоторията на Украйна. Настояват да им бъдат дадени и голяма част от замразените руски авоари в разни страни. Т.е. като ги откраднат там местните власти - да им ги дадат на тях! Настояват за кинти от ЕС....... На немците вече им писна от тях, а на ЕС - кога?

40

А СТИГА БЕ

преди 2 години

За първи път чувам мир да се осигурява със закупуване на оръжия. И не знам защо никой в ЕС не говори за преговори, а само за снабдяване на Украйна с оръжия. Само Ердоган говори за преговори. ФАКТ! ЕС, в частност Урсула, само врещят и пискат, но нито дума да преговори, за посредничество и натиск за такива.

39

PG

преди 2 години

Миротворците от ЕС да седнат и да започнат преговори за спиране на този ад там ,а не да наливат оръжие на Украйна,така няма да има мир и интересното е защо не опитват да станат посредници между двете страни,защото не е само вината на едните,но явно на ЕС и НАТО така им е изгодно,това са две долни и гадни организации

38

Европеец

преди 2 години

Не желая с мой пари да бъде закупувано оръжие,с което да се убиват хора!

37

MONAD

преди 2 години

Джордж Карлин беше казал, че да водиш война в името на мира е като да правиш секс в името на девствеността. Та и ЕС така, от фонда за мир, пари за оръжие.Оруел е направо пророк, Войната е Мир, Свободата е робство, Невежеството е сила.

36

Анонимен

преди 2 години

До СМЪРТ ЗА РУСИЯ... защо проклинаш моето семеиство. смърта обикаля около твоята глава и семеиство.вие сте гладните вие сте без енергоносители и се палите живи от глад и мизерия

35

Анонимен

преди 2 години

Путин съвсем кротко им каза "изтеглете войските, които сте струпали в Донбас или ще се стигне до конфликт". Украинците предпочетоха конфликта. Получават това, което си изпросиха.

34

Анонимен

преди 2 години

И като им даде ЕС пари, как ще си купят оръжия?