52

Не

преди 2 години

На този като каже "добър ден", може да е нощта, сутрин или привечер но не и ден! Какво ли има в главата този наглец? За мен в главата му има навита Путин лента. На записа има само, не нападаме, не заплашвали, не убиваме, но мисъл няма. В русия "мисли" само Путин, а останалите които повтаря живее които не повтаря точно затвор, които мисли смърт. Така че старата комунист хашиска мисъл е " повтарям глупостите"

51

Анонимен

преди 2 години

Тоя лъже повече и от пинокио, скоро ще последва съдбата на шойгу

50

Анонимен

преди 2 години

А червенопитеците за Киев мечтаехаа....

49

Анонимен

преди 2 години

щом не можете да победите във войната а отстъпвате огромни територии, нима Украинците няма да си повишат исканията. НОРМАЛНО БЕ ТЪ ПА НАР, КАКВО ОБАКВАШ ОТТЕГЛАНЕТО СИ Е ПРИЗНАК НА СЛАБОСТ. ОБСАДЕТЕ КИЕВ И НЕЩАТА СТАВАТ ДРУГИ, А ВИЕ ОТСТЪПВАТЕ, ЗАЩО НАПОЛЕОН АКОТ БЯГАШЕ ОТ РУСИЯ НЯМАШЕ ИСКАНИЯ ТЪПИНГ ПАРОДИЯ ЛОВРОВА ПОЗОР ЗА РОДА СИ

48

Анонимен

преди 2 години

Що не внимавате гогато говорят хора от ранга на Лавров. Той поне за разлика от западните му колеги има ясен и точен изказ.Той е всред хората които са наясно с всички игри на планетата и всред единиците които могат да отворят очите на публиката за някой моменти, омазани с пропаганда в западните му колеги.В Турция стана нещо, което принуди Русия, да смени версията. Това обаче даде криле на Зеления, да се къпе с собственна пропаганда за велики победи. Чака Поляците да го окупират ли? Ще видим.

47

Джудже болно от рак

преди 2 години

Българските русофили най големите *** скоро западните служби ще ви подпукат няма да има прошка за вас

46

Анонимен

преди 2 години

Жириновски жив ли е?

45

До 54

преди 2 години

Отказват заради клането в Буча

44

Анонимен

преди 2 години

рашистите са новите фашисти!!

43

Анонимен

преди 2 години

До 50 заминавай си ти ***. Такива като тебе дето плюят запада а цял живот ядат и серсатт там под всеки камък. Такива *** като тебе нямат думата. Украйна се бие за свободата си и не и дреме за теб.

42

Анонимен

преди 2 години

Западно оръжие пътува към Украйна, тая фаза на войната ще е много трудна, но залагам че Украйна ще е победител накрая.

41

До я кремълските

преди 2 години

Трябва анонимните да кажат, нали следят заседанията в реално време.

40

ама

преди 2 години

Ами ситуацията се промени и в момента Украйна е в по изгодна международна позиция

39

до 42

преди 2 години

В специализирана болница в Сибир.

38

Я кремълските

преди 2 години

Шебеци да се координират в изказванията си . Премиерът на Русия Мишустин днес каза " Русия ще преговаря за всяко предложение от украинска страна." Сега Лавров , казва обратното . Изобщо има някой с всичкия си в Кремъл, А?!

37

Анонимен

преди 2 години

ЕТО ТАКА ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ ЦАР БОРИС ПОСЛЕДНИ И ТРЕТИ ИЗГУБИ ЗАВИНАГИ БЪЛГАРСКИЯ ХАРАКТЕР НА МАКЕДОНИЯ ПРЕЗ ВТОРОТО СВЕТОВНА ВОЙНА. ОТИДЕ ТАМ ЗА ТРИ ГОДИНИ И ТИЯ КОИТО ИГРАХА ХОРА И ПОСРЕЩНАХА ВОЙСКАТА С ПЕСНИ И ЦВЕТЯ, ПОСЛЕ СЪРБИТЕ И СЪРБОМАНИТЕ ГИ ИЗБИХА ДО КРАК. ТАКА ЛОВРОВАТА С В И Н Я ЕСКАЛИРА НАЦИФИКАЦИЯТА НА КИЕВСКА ОБЛАСТ И ВЕЧЕ ЧОВЕК ДА МИЛЕЕ ЗА РУСИЯ ЖИВ НЯМА ДА ОСТАНЕ - ИЛИ МЪРТЪВ ИЛИ БЕЖАНЕЦ. ОСТАВКА НА ТЕБ И НА ПУТИН И СВОБОДНИ ИЗБОРИ В РУСИЯ ПО БЪР КАНЯ ЦИ!!!!

36

От Бахамите

преди 2 години

Ее тая война като гледам ще оголи и всички руски агентури в България и най после със семейството ми може да се върнем не мога да повярвам!!

35

?!?

преди 2 години

Това не е истина! Това е пропагандата за продължението на Войната. За оправдание на новите много жертви който трябва да даде Русия и Украйна, за постигане на едни неясни и необясними стратегически интереси на някой си в Кремъл.

34

Анонимен

преди 2 години

Значи комунистите откраднаха Крим, откраднаха Домбас , нападнаха Украйна, разрушиха куп градове , искат да подменят властта с тяхна, искат Украйна да се разоражи, да имала неутралитет? Алооо добре ли сте ? Тука си говорим за окупационна власт и нищо повече. Какви преговори? Само бой до последния човек и крах на окупатора.

33

Анонимен

преди 2 години

Абе някой знае ли какво става с Шойгу? Да не го посети втори инфаркт?