98

Анонимен

преди 2 години

Въпреки че руска рубла се покачи до шестседмичен връх в сряда, служители на пиндостанския минфин казвали ... И тук лъжат. В сряда курсът на рублата беше 77 рубли за $1, а днес е 76,25 рубли за $1. Със всеки изминал ден рублата укрепва и до края на годината може да стигне нива от 40-50 рубли за $1.

97

Язе

преди 2 години

До Анонимен 115 Урсулата няма изгода от това - на нея й е изгодно и далаверско да купува неработещи вакси :)))

96

Анонимен

преди 2 години

97 а осъзнаваш ли, че това вече е директно влизане на САЩ във войната, което много сериозно ще промени отношението на руснаците вътре в държавата им към самата война.

95

Язе

преди 2 години

До Анонимен 100Европа, целувайки дъто на УСА, стана за резил и смях - сама си направи уникална инфлация с неработещи спрямо рашките санкции и си самонавреди. Тепърва еропейците ще усещат ефекта върху себе си от неработещите санкции (щото са чисто политически), но спокойно - важното е да подкрешпяме УСА и УКР, пък каквото ще да става с Европата.....

94

Анонимен

преди 2 години

Четете Лев Гумильов.

93

Споко

преди 2 години

Ще се изненадате колко скоро Русия ще рухне и всичко ще се върне както си беше преди, ще си правим зелени сделки и гей паради. Путин е пътник, ще се изненадате колко скоро ще падне.

92

Анонимен

преди 2 години

Колхозници, урсулата купи ли ви колективно газ за хозяйството, както се пенеше преди 2-3 седмици?

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110, на кой му пука. Дъртите русофилни момчета може само да се впечатлявате един друг хахаха.

90

Анонимен

преди 2 години

Ще се изненадате колко ниска ще е инфлацията другата зима. Всичките русофилски пророкувания както винаги няма да се сбъднат, не си спомням нито един случай на русофилска клетва превърнала се в реалност.

89

Анонимен

преди 2 години

Санкционирай пр'стите европеиди! Дано изчезнат ненужните пр'мати тъпчещи тази земя!

88

Анонимен

преди 2 години

Русия освободи от данъци всички ИТ фирми и приготвя мощен пакет от грантове за ИТ бизнеса. Освен това служителите в ИТ фирми са освободени от военна служба. 80% от ИТ осигуряването в държавната администрация е руско, целта е Русия да премине на 100% руско програмно осигуряване.

87

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам да питам кой ще даде газ на Украйна зимата и на каква цена и как ще го доставя, ако наложат санкции на Русия? Как ще стане? Някой ще ми обясни ли?

86

Предложение

преди 2 години

Предлагам да наложиме некакви нови ацки осакатяващи санции на Русия и Русия да фалира и да бъде унищожена.

85

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА ЕДИННА КАКТО СЕГА. ИМАМ ПРИЯТЕЛИ В РУСИЯ. ЗА ТЯХ САКНКЦИЙТЕ СА КАТО ПРОЛЕТЕН ВЯТЪР В СРАВНЕНИЕ С 90 ГОДИНИ. ВСИЧКИ ВРЪЗКАРИ И ЕВРЕИ НАПУСНАЛИ РУСИЯ, НА ТЯХНО МЯСТО ИДВАТ МЛАДИ И КАЧЕСТВЕНИ ХОРА ГОТОВИ ДА РАБОТЯТ И ДА ИЗПОЛЗВСТ МОМЕНТА.

84

яжте македонски жаби

преди 2 години

Урсула фон дер Лайен: Напомням - сега е време да започнем преговори за присъединяване на РСМ!

83

.

преди 2 години

ЕС вече се търкаля по нанадолнището и няма сила, която да го спре!

82

Анонимен

преди 2 години

Русия извежда света от матрицата на долара.

81

До 88 хлебарницата

преди 2 години

И коя е другата хлебарница, от която ще си купим хляб? То като е само една хлебарницата в света си е доста страшно. А спокойно иначе, тази хлебарница има на кого другиго да продава хляб. Китай и Индия са се записали вече и чакат. :)

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93, едни касскети тука бълнуваха за некви ювелирни партии шах в които Путин за няколко дни щял да матира целия прогнил Запад.

79

Анонимен

преди 2 години

И преди 8 години казваха, че сега със санкциите руснаците ще си свалят rащите и ще се наведат като българите, и още чакат руснаците да се наведат, междувременно на запад не могат да си плащат сметките за отопление, заводите затварят, а еврокомисари призовавата народа да използва споделени душове и да не се къпе за да накажат Путин.