25

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха,ха Холивуд продакшън нещо не им се получи както тебе май

24

Анонимен

преди 2 години

Да питам,утре като посварят шайката азовци и техните западни инструктори които са се потопили в подземията на Азовстал в Мариопул,това как ще го кръстят 'управляващите'марионетки от Киев?

23

Zеленски

преди 2 години

Слава кокаине

22

Анонимен

преди 2 години

Клошари от всички страни, съединявайте се да свалим Зеленский с викове "ДолУ!" и "Ура Капейкину!" Не щем да ни спират социалните помощи заради капризите този укрофашист и да ни карат да работим! Долу фашизма, да живее анархо-фашизма! Законите се пишат от слаби нацистки държави, но с наш Костя България е силна руска монархия, кви закони, кви пет лева, да живее рублата! България на сто морета и на всички ледници! Да живей!

21

истината

преди 2 години

24 февруари 2022 г 04 часа

20

Анонимен

преди 2 години

Нещо за украинския доктор Менгеле и скопените руски войници?

19

Анонимен

преди 2 години

Статистите са на гребена на вълната.

18

Анонимен

преди 2 години

Някой от улицата да хванеш ще нарави по качествени фейк снимки.

17

До16

преди 2 години

Ами не всички сме политкоректни неориентирани сукалчета като теб,някой от нас поназнайват и руски език и могат да сверят всичко което ни поднасят като "новини"отвсякъде!

16

Анонимен

преди 2 години

"Ако украинското разследване "показва наказателната отговорност на Путин,,," И в кой съд, и в коя държава, една от заинтересованите страни провежда официалното разследване? Това прийом на новата демокрация ли е?

15

Анонимен

преди 2 години

А клипчетата със стрелба в краката на пленени руски войници и убивания на тежко ранени руски войници, ще е достатачно за осъждане на виновните урки?

14

Анонимен

преди 2 години

По принцип общото мнение е ,че или украинците са го извършили или руснаци.Но има и външни сили които имат най голям интерес за продължителна война и най вероятно именно те са вмъкнали тази провокация която отговоря на техния интерес много добре и е в техен стил провокацията.

13

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 10. *** нещастен, не са те инструктирали достаъчно добре или не си внимавал на инструктажа. По заповед на "Щуката" окупираните от "Руския свят" жители на населените места трябва да се движат през деня (през ноща е забранено) с бяла лента вързана над лакътя на лявата ръка. Нещо като жълтата еврейска звезда по време на Третия райх. Ако изобщо знаеш какво е това. *** ...

12

МАТЕРЕН ЕЗИК

преди 2 години

РОДЕН ОТ РУСКИНЯ.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 руските медии ги има на редица езици, голяма част от материала е писан на английски директно от журналисти на свободна практика, и превеждан на руски.

10

Анонимен

преди 2 години

До 1 Че ти на колко години си , за да слушаш руски новини? Младите незнаят руски - следователно ти си или нравствено извисен млад човек решил да научи руски или си просто руски ***.

9

Анонимен

преди 2 години

Има много материал който твърди, че показва руски военни престъпления, но нямаме НИКАКЪВ който да доказва, че действително русия ги извършва. Но това което ИМАМЕ са редица видеота, които показват как укронацитата извършват военни престъпления, призовават към извършването на военни престъпления, и открито си заявяват, че не им дреме за женевската конвенция. И още първия ден лъснаха лъжите им - героите от острова, призрака на киев и т.н. Фактите засега сочат че Буча е дело на укронацитата.

8

ФАЛШИФИКАТИ

преди 2 години

СЪЩО КАТО ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО - ПУНТА МАРА. СНИМКИ НА ПЛАСМАСОВИ КЮЛЧЕТА И ПАЧКИ РЕКВИЗИТНИ БАНКНОТИ.

7

Натовеца

преди 2 години

фалшивият флаг с Буча го измислиха за да прекрият укропските военнопрестъпления където разстрелваха завързани руски военнопленици отклоняване на вниманието !

6

Anonimen

преди 2 години

За милиони няма закони.