71

Анонимен

преди 2 години

82 Жертва си на руската пропаганда.

70

!

преди 2 години

Военни престъпници!

69

Анонимен

преди 2 години

Русия можеше да сезира международните институции, ако бе установила жестокост в Украйна, но не го направи. Тя е членка на Съвета за сигурност към ООН, с право на глас. Сега ще загуби тази позиция, защото предпочете кръвопролитие и война, на територията, на суверенна Украйна, призната от ООН. И от Русия.

68

До Анонимен 53

преди 2 години

Да сравняваш конфликта в Афганистан(който е Руско начало) или Ирак или Сирия с това в Украйна е абсурдно. Културно, религиозно, езиково ако щеш сме много сходни с украйнците и за разлика от афганите и африканците, които идваха здрави и прави мъже, а жените и децата стояха там, то в случая мъжете оставят да си пазят страната, а пращат жените и деца тук. Че във всяко стадо има мържа е фатк, но предвид демографската ни катрастрофа, това ни е абсолютен плюс! А за Сирийците се грижеха техните съседи!

67

Анонимен

преди 2 години

А отидохте да налеете масло в огъня. Бравос! Вече не само крайните националисти ви мразят, ама и кучетата и котките в Украйна само украински ще разбират. Нали ако за 10 минути бяхте врътнали кранчето на Запада и веднага в един глас световните политици щяха да закрещят, че искат международно разследване на случаите в Донбас и Одеса и трибунал за виновниците. Ама пусти пари! Пуста военщина и култ към тиранията!

66

до 83

преди 2 години

Слава Украини, не Зеленски нападна суверенна държава след като я нападна 2 пъти преди това и откъсна части от признатата и международно територия.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 На русофилите всичкото ви "знание и опит" в живота се свежда до елементарни биологични нужди. Дотам се изчерпва "развитието" ви, и както казах, това си личи.

64

Анонимен

преди 2 години

до 81И какво виждаш в погледа на Зеленски? Как не те е срам? Точно Зеленски е най-големият из верг в тази война.

63

д

преди 2 години

ако бях руснак щях да искам да се заровя жив...

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "Какъв пример вземаме от американците ако е възможно да ни обясните по-конкретно ?" Конкретно русофилите - нищо и реалността ви го показва ясно.

61

Анонимен

преди 2 години

Този чичак си обърка лъжите, няма какво да ми говорите като го видя този и като погледна Зеленски се вижда кой лъже, ще се помни дълго тази война и сори ама сами се прецакаха русите и много добре знаем как точно се надъхват войници да убиват и деца и жени - яка пропаганда.

60

ало

преди 2 години

не говориш пред джуджето путин, а пред целия свят. И този свят е нормален и може да различава смъртта и позора от мира.

59

Анонимен

преди 2 години

63 НАТО ще достигне граници, които пожелаят всички незавидлсими държави, решили да членуват в Алианса. Никой не може, да командва суверенни страни, щъде да членуват и къде, не. Ако Русия е толкова велика, нека стане привлекателна за страни, които да членуват в Евразийското търговско споразумение, например, или да бъдат в тесни договори с нея, извън НАТО.

58

Хахаха

преди 2 години

Руските дечица ще гаснат от рак, божието наказание ще се върне на тях.

57

До40

преди 2 години

Ние гаснем, от рак от убеднения уран, от бомбите на Нато в Сърбия. Знаете ли, колко беше завишена радиацията тогава. Лично баща ми мереше тогава, с гайгеров брояч. Ама вие си говорете.

56

до 56

преди 2 години

Къде по-точно Русия е бомбардирала? Има големи поражения посградите, защото украинците се укриваха там. Даже в първите дни на инвазията го чухме от човек от Киев във връка с БНТ. Гонят хората и в жилищата остават снайперисти, след това, като видят, че не могат, палят. Вижте поражениятаЯ НЕ са отгоре в 99% от случаите. Такива хора ли харесвате и поддържате?

55

Хахаха

преди 2 години

Руските дечица ще гаснат от рак, божието наказание ще се върне на тях.

54

Анонимен

преди 2 години

В Русия първо сами да си оправят cкaпаната държава и едва тогава да имат претенции към другите.... 20 години един същи сатрап коли и беси опозицията за да оцелее на трона си. Всякакви протести са забранени и законите им са абсолютно фашистки...

53

до 53

преди 2 години

Щом американците са лоши защо взимате пример от тях?От 70 години повтаряте че сте "ПО" от лошите американци а все от тях взимате пример.Мама не те ли е учила да не взимаш пример от лошите деца.

52

до Алекс

преди 2 години

Рамбо ли гледаш моето момче?!?А какво е украйна за сша?Да те светна малко,гледам седиш на тъмно и четеш ню йорк пост и гледаш cnn и всичко в главата ти е-велика америка. украйна е средство на американците за провокация срещу Русия,така е от 2014 г. когато направиха революцията в иначе "свободната и независима" украйна.Тези големите батковци си мерят....на територията на украйна, само оня шут на зеленото кресло не може да го проумее.Като гледам и ти се числиш към групата на зеленият "звяр".....