157

хм

преди 2 години

Ако на САЩ им дремеше за Украйна и хората, войната да е приключила с преговори и отстъпки още в началото на март. САЩ обаче не можаха да повярват как Русия сама им се поднесе на тепсия с неразумната и необмислена война и сега гледат да я съсипят. Резултатът чисто геополитически е ясен. Крим и Източна Украйна за Русия, но пазарите на газ в Европа за САЩ. Омразата на целия свят за поколения напред за Русия. Европа отслабена. Продажбите на оръжие за САЩ са гарантирани за десетилетия.

156

Анонимен

преди 2 години

Погледнете картата и ще ви стане ясно какво иска Путин.Иска Източна Украйна и цялото Черноморие до Одеса за да отреже достъпа на Украйна до море.Крайната цел е Одеса,но ако се провали губи войната.Украинците обаче от месец укрепват отбраната на Одеса и се очаква доста тежка битка.

155

Анонимен

преди 2 години

До Димитър Мите, закъснял си моето момче розовобузо. Тази война е вече спечелена. Просто има още малко ходещи трупове из окраина. Запиши си го ти сега какво съм казал на 06.04.2022 и се опитай да го запомниш.

154

Димитър

преди 2 години

Боби трола пак ли изпълзя. Тази война тавари, Русия няма как да спечели. Запишете си, написаното от мен на 06.04.2022 и го запомнете. Войната ще приключи, с изтегляне на Русия от границите на Украйна и то с още много нейни жертви. Целият свят снабдява Украйна, в това положение и Украйна може да води много продължителна войнаа, което не е в ничий интерес. Ако Запада наложи и санкции на трети страни, подкрепящи Русия(Китай), войната свършва...

153

Анонимен

преди 2 години

До Тираджията Z, абе не случайно си тираджия :). Каквото и да е загубила УК като пари, не го мисли, има кой да им даде. Виж обаче Просийка е на 100% загуба, никакви компеснации за хил. потрошени танкове, БТР-и и тн. За живота на ваттенките е ясно, не струва нищо "как всегда". Доп. никакви кредити, спиране на износа на петрол, газ и сие. Или иначе казано, от догодина Путтлер ще има бюджет наполовина на тазгодишния и 1/3 от този за 2021г. Как точно ще оправи поразиите си в новите придобити земи?

152

Анонимен

преди 2 години

до ХМ: не можеше да се предотврати. Путин го е планувал отдавна, даже планът малко се забави заради Ковида, а в тактически значим времеви план, заради олимпиадата в Пекин (изпуснаха мразовитото време и затънаха в калта). Всякакви отстъпки, мекотелстване и др, които ги имаше само подсилваха и подсилват позицията и апетита на звяра.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 бавен касскет,Новина от 08,03,2022г. "САЩ налагат забрана върху целия внос на руски нефт и газ, съобщи американският президент в свое обръщение, цитиран от АФП." Какви +43% внос от Мордор бе др0гаре? Вноса на САЩ на матрьошки петрол е 0!!! Можеш да го умножиш по каквито си искаш %. Знам, че русофилете сте с 2 гънки за равновесие, ама не правете на маймуни и останалите.

150

Таня

преди 2 години

Преди войната всички се страхуваха от Русия. Но сега се видя, че никак не са страшни. Провалят се много много сериозно

149

пуко

преди 2 години

Драги умни страхливи главици,не крийте като щрауси главата си в пясъка! Във военната доктрина на многообичаната Россия е записано че България е враг който веднага трябва да бъде унищожен.Така че платените копейкаджии и същества хвалещи дребният Царь също са врагове,интересно защо нашата държава нищо не прави по въпроса.Тези *** са първите които ще тръгнат да убиват българи.

148

Тираджията Z

преди 2 години

Русия победи още в първата секунда на специалната операция.Украйна ако успее някога да се възстанови инфраструктурно,никога до края на света няма да успее да върне парите където ще получи,и винаги ще са бедни и зависими.Ще си загубят и излаза на двете морета.

147

Анонимен

преди 2 години

След зверствата в Буча, има ли още същество, имам предвид ако не му се плаща или не е психичски болно, да подкрепя античовеците.

146

Анонимен

преди 2 години

По принцип Путин е задал срок на генералите си да приключат инвазията до 9 май.Ден на победата и парад в Москва няма да е успешен ако Русия е във война.Втората офанзива на руснаците престои до седмица в направление Одеса.Но ако украинците отблъснат втората атака която се очаква Русия ще трябва да се оттегли безславно.

145

хм

преди 2 години

Едно е ясно.Русия без "трофей" няма да подпише мир.Не говоря като русофил,путинофил,а като реалист. Това ще означава признание за поражешние пред собствения народ, което няма как да се прикрие от каквато и да било пропаганда в Русия.Накрая ще си вземат под някаква форма източна Украйна, Крим от 9 г. и без това си е техен.Украйна ще се откаже от НАТО и ей така, за нищо ще са умрели десетки хиляди от двете страни, а половин Украйна ще е разрушена. А всичко можеше да се предотварти още март. Жалко

144

Българин

преди 2 години

Поредната глупост на Дойче веле. Русия няма да тръгне да прави каквото и да е в западна Украйна. План минимум е Донбас и Херсон. Като те са вече около 80% под контрола на руската армия и армията на ДНР и ЛНР. План максимум включва Запорожието и Харков.Но Русия може и да има полза конфликта да се проточва по-дълго. Както се вижда руската валута се върна на нивата от преди операцията. От тук нататък времето няма да е против Русия.

143

до 150

преди 2 години

вас па какъв протест ви гони - матрьошките от Възраждане :)))

142

Анонимен

преди 2 години

До дядо йоцо гледаЗарязаха Киев, щото не могат да го превземат :) Сега искат да направят континентален мост между Крим и Донбас, ама и там виждат зор могучая.......хахаха :)) Такова е положението, когато един диктатор се заобиколи само с близачи, тоест само му казват колко е велик и премълчават истината :))

141

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Падна ли Киев другари?..........а, пак ли се отлага. Е, поне Мариупол взехме....още не сме?

140

Анонимен

преди 2 години

Вече има събрани 40 000 подписа, метресата на Путин Алина Кабаева и децата им да бъдат изгонени от Швейцария. Швейцарците не ги искат там.

139

Shark

преди 2 години

Сценарий 7. Свалят бай Дън от власт и войната приключва.

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - още миналата седмица излезе тази новина, САЩ натискат ЕС да мръзнат и да гладуват, но увеличават вноса на петрол от Русия с 43%, (но забраняват газ, то така и така не внасят газ от Русия)