226

Анонимен

преди 2 години

Гражданите на Украйна трябва да кажат дали искат примирие или не,а не някакъв дрогиран да ги хвърля към смърт и разрушение заради болни амбиции.Днес го гледах и си личеше,че пак има достъп до наркотици.Пак излишни гримаси правеше.

225

Анонимен

преди 2 години

Победителите не искат примирие. Примирието трябва да го иска пребития до посиняване военнопрестъпник Путин.

224

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

...АБЕ ....НЕ Е МНОГО ОЧЕВИДНО 255--ТЪКМО ОБРАТНОТО...

223

Анонимен

преди 2 години

Доста неадекватно поведение. Ти си нападнатият, но поставяш условия?!? Не се ли усеща, че буквално бъдещето на страната му зависи от решението на Путин? Разбирам, че руснаците са агресорит, но след като е факт каква е логиката да се държиш като победител като очевидно си губещ.

222

Анонимен

преди 2 години

Точно след Буча никой не иска да е гарант по мирния договор.Преди имаше съгласни.Явно всички мислят,че е постановка от страна на украонците,но не го казват гласно.Партизанските движения,които организират Зеленски и Арестович ще са си чисти кланета на отделни окупирани места.Даже анкта са пуснали и 45% са съгласни.

221

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 Режат им гърлата, щото като ги пътат що дойдохте тука и чий го дирите в Украйна те не могат да отговорят.

220

О ,Буча...

преди 2 години

75-изпържени руски бронирани *** за 40-мин. и оцелелите после са тръгнали да избиват цивилните за да си го върнат, ама ги снимали от космоса.....НЕМА ДА Е ПОСЛЕДНО ИЗПЪРЖВАНЕТО ОБАЧЕ.....!

219

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на другарката Гунчева от и3раждане, която чака с разтворени крака руснаците, да я денацифицират поне 50 руски асвабадители.

218

Анонимен

преди 2 години

Бой по фашистите , Вова !!! Да си научат добре урока !!!!

217

Анонимен

преди 2 години

Като че ли по-добре да няма примирие отколкото да завличат натовски държави в конфликта и да има ядрена война.Не могат да намерят гаранти по мирния договор.Гарантите взеха да се дърпат включително САЩ.Русия пък не е съгласна с тея преговори 15 г. за Крим...това си е война след 15 години.Да си го решават сега обаче нас да не намесват.Накрая украинец там няма да остане.Хвърлят ги на смърт.

216

СМЕХ БАКЕ...

преди 2 години

Нема кво да преговаря , ами да бие руските *** със всичките дронове, джавелини и стингъри , щото иначе ще се измъкнат в Белорусия и нема има възмездие за "НЕПОБЕДИМАЯТА РУСОКОЧИНА".....Вече са се нагъчкали между Херсон и Николаев и са адски сгодни за бастисване...!

215

О,Буча

преди 2 години

И урките тръпнат,друг път не видели,в едно да да се бият с живи и умрели.

214

Анонимен

преди 2 години

Зеленски каза че има хиляди украинки които се били денацифицирани и демилитаризирани многократно от руските асвабадители. Една украинка вчера се оплака по телевизията че са я денацифицирали 30 асвабадители.

213

Анонимен

преди 2 години

Няма да има примирие.Зеленски и Арестович обсъждат партизанско движение.Ще се бият до последния украинец докато САЩ им дава пари.

212

Анонимен

преди 2 години

Руските денацификатори оставят прекалено много трупове след себе си. Ако бяха правили мобилни крематориуми вместо тези танкове дето задръстиха улиците и пътищата на Украйна с останките си поне щяха да скрият хилядите трупове на денацифицирани и демилитаризирани украинци.

211

Анонимен

преди 2 години

Ами ако ще да преговаря, Путин не е на зор, Зеленски обаче е.

210

Анонимен

преди 2 години

Последната укро-далавера: Тия от западна Украйна избягаха в Европа първи и хапнаха най-хубавите помощи самостоятелни жилища, настаняване в хотели, финансова помощ и т.н. Едновременно с това, дават под наем свободните си жилища в Лвов на бежанците от централна и източна Украйна. За огромни цени. Нищо лично, просто бизнес.

209

Радев фигурант

преди 2 години

В Гугъл пишат, че Радев е Фигурант, понеже Янев бил троянски кон на Русия.

208

ха-ха-ха

преди 2 години

Руснаците спечелиха първата фаза на спецоперацията по денацификация и демилитаризация като избягаха позорно от Киев, Чернигов, Харков и Сума. Сега са се съсредоточили върху втората фаза на спецоперацията по денацификация и демилитаризация позорното бягство от Луганск, Донбас, и Крим.

207

Анонимен

преди 2 години

*** те Севастопол го взеха 2014, сега от себе си ли ще го вземат? То все едно утре България да освободи Варна от Турция!