72

Анонимен

преди 2 години

Тоя Борел ако го хванат чеченците и ще има да повтаря 200 пъти "АХМАТ СИЛА!" АХМАТ СИЛА!"Гледах едно видео как едни нацисти от Азов, пленени от чеченците,спукани от бой, повтарят по хиляда пъти "АХМАТ СИЛА". :)

71

Анонимен

преди 2 години

Защо не призовават и Зеленски?Трябва и двете страни.От това,което казаха последно е,че по всички точки вече имат съгласие без Крим.А за Крим Зеленски се дърпа.15 години ала бала.Да може след 15 години пак да е война ,но вече с натовски държави.САЩ са отказали да стават гаранти по мирния договор.Взеха да се осъзнават,че искат да ги въвличат във война.Скоро няма и новини,че пак пари ше им пращат.Преди през ден пращаха.

70

Анонимен

преди 2 години

хахахахааааа? Санкции от бесове, че им затръшнаха вратата и не няма как повече да крадат. Аре плащай си сега в рубли и хвани санкциите за шлифера. С меш ни ци.

69

Анонимен

преди 2 години

В НАТО млъкнаха.Сега са на ход са клакьорите от ЕС.А ние как ще живеем с тия доходи и безбожни цени г-н Борел или това вас не ви засяга?И на всичко отгоре тероризирате с пропаганда,чрез масовите медий,милиони ако не и милиарди хора по света с нацистка пропаганда.Това не е ли подсъдно по международните закони?И последно.Как ще се плаща газа,след като в ЕС рублата не се конвертира и котира?

68

Путин ако не спре

преди 2 години

Русия ще умре

67

РУСИЯ затъва

преди 2 години

Ама май не се усеща !Скоро ще има неприятна среща !

66

Анонимен

преди 2 години

Тоя кayнь ще спре ли да ръси обвинения без направено разследване?

65

Анонимен

преди 2 години

Настоявал ЕС. Ти да видиш! Га ядохте кюфтетата, нИ рИвахте. Късно е либе за китка. Западът е особено виновен за израстването на охранването на това ново болшевишко чудовище Пу_тлер. Щото не му е за първи път. Грузия? Крим? Продавахте се за газ и пълнехте гушата на поредния диктатор, изпълзял от московското блато. Олигарсите му без проблеми купуваха футболни клубове за милиарди, нали така, и си печелеха индулгенции. Е, днес "магучая армия" избива мирни хорица в сърцето на Европа. Браво, ЕС!

64

Анонимен

преди 2 години

И какво като ЕС настоява? Кервана си върви, а вие си лайте. Путин ви мачка яко. Освен да пишете декларации против Русия, друго не можете. Война не се печели с писане на декларации. Ама вие от западна Европа друго не можете. За другото се иска да имаш мъжество. А вие сте меки китки. Така че нека ви мачка Русия. Заслужавате си го. Във войната печели по-силния. Такъв е закона на живота.

63

Путин трябва да бъде

преди 2 години

Арестуван и пратен в Хага! Веднага!

62

Радан, Лозан, Тафров

преди 2 години

Така както и свил устни тип "кокоше д'yпe", Борелката е много секси!

61

Анонимен

преди 2 години

ЕС е деградирал съюз.Подкрепи превратаджийското правителство на Порошенко и одобри паленето на живи хора.

60

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите

59

Кифладжията

преди 2 години

Обявете война на Русия де като били военнопрестъпници и сатрапи. Ама нещо д-то не ви стиска, а?

58

Добре дошли в ада

преди 2 години

ДАНС и МВР използват наркомани и престъпници за ударни групи за изтезания срещу неудобни активисти, журналисти!В Перник и Бобов дол е ад под небето, полицията насъсква роми срещу Българи Софиянци!

57

Пич

преди 2 години

Абе май няма да е незабавно и май ще е условно :)

56

Анонимен

преди 2 години

Зеленски може незабавно да спре войната, ако обяви безусловна капитулация.

55

Анонимен

преди 2 години

Гейлибералистите искали ...! Аз искам тях да ги няма в България !

54

Гъгнир

преди 2 години

И какво ще направят ако не спре, то санкции не останаха, война ли ще обявяват

53

Анонимен

преди 2 години

Да да. Да спира войната и да пуска газта. Бесплатно естествено защото ние сме демократични а те не са