185

Darth shadow

преди 2 години

Има кадри, където украински неонацисти прострелват и пребиват до смърт пленени руски войници, нещо за което продажни масмедии мълчат включително и българските..

184

Анонимен

преди 2 години

Кога ще отправят обвинения към украинските нацита, които са измъчвали и убивали българи.

183

еха

преди 2 години

много ефтини са станали руските и украйнските булки, мисля да си взема една украйнка и една рускиня и примата заедно да работим по отношенията ни. Пък може и да си избиват за това коя ще има повече достъп до член-ство.

182

...

преди 2 години

Рашън+нацизъм=рашизъм,рожба на руската агресия в Украйна...

181

КрумСтрашни

преди 2 години

Шанса за 3-та световна се покачва доста,ако това стане,явно,че пак ще сме в съюз срещу Русия и се надявам,че русофилите няма да си врътнат *** и да станат масово бавно развиващи се,а ще се бият за България макар и срещу Русия.........ако се наложи.

180

Антикомунист

преди 2 години

Това е ескалацията на войната. Колкото повече време путин държи войската в Украйна, толкова повече терор ще се създаде и толкова повече престъпления ще се извършат. Вън от суверенна Украйна!

179

.

преди 2 години

На Украйна ли са ги отправили тези обвинения във военни престъпления срещу Русия? И правилно!

178

Анонимен

преди 2 години

До ДзивкоМоже да е постановка, но така или иначе остава големия въпрос - какво правеха въоръжени руснаци до Киев? Сега *** обяснявай, ама не сме ние. Това е все едно да изпиеш бутлка водка, да се качиш на беемвето и да кажеш, ама то всъщност не бях аз. Виновен си си и точка.

177

Анонимен

преди 2 години

Това е пример за ' с техните камъни, по тяхната глава'. Руските главатари много обичат приказката 'победителите не ги съдят'. Да бяха победили, щяха те да си подредят нещата както искат. Сега ще стане точно обратното - на тях ще им редят условията. Остава им само ядрения шантаж, но да видим докога. Особено след последното ровене в радиоактивната почва ми паднаха в очите тотално матрьошките.

176

ИТпростН

преди 2 години

Що за *** трябва да си че да харесваш деянията на пияните *** ???

175

Анонимен

преди 2 години

Москва както винаги лъже за извършените престъпления от нейната армия.

174

Анонимен

преди 2 години

Едно от най-отвратителните качества на Запада е ЛЪЖАТА. Един ден ще отговарят директно пред Бог за тези гнус ни и злостни лъжи за престъпления които самите те и укрите извършиха.

173

Анонимен

преди 2 години

Как може нашите русофили и всички защитаващи Русия да се мъчат по всякакъв начин да оправдаят зверствата на руските фашисти? Как си лягате вечер,съвест имате ли? То май наистина z e от зомби.

172

Анонимен

преди 2 години

До АлексТе там само *** бе!Жив Содом и Гомор!

171

Анонимен

преди 2 години

Митрофснова ако не беше България сега щяхте да си говорите с пръсти и жестове, като близките ви същества маймуните. Да не говорим за държавност и армия. Пуйка

170

Алекс

преди 2 години

Трибуналът в Хага очаква новите си клиенти:Путин и Лавров.

169

Анонимен

преди 2 години

Русия правилно влезе в Украйна да освободи народа от диктаторите в Киев! България ТРЯБВА да помогне на Русия да освободи българите в Одеса!

168

Анонимен

преди 2 години

До 268"България е натискана от ссср да влезе в Югославия,но Бай Тошо отказва ..." - всъщност това е проект още докато Димитров и Сталин са живи. И оттогава този въпрос не е повдиган.

167

Промяната

преди 2 години

Аз отправям обвинение към нашите коалиционни партньори във НАТО и ЕС,че умишленно позволиха скритият геноцид и унищожаването на икономиката във България,Сърбия,Румъния и т.н. като подкрепиха бившите комунистически престъпници да управляват във техни интереси докато те ги държат със миналите компромати!

166

Z като Z световна

преди 2 години

Z като Zомби война какви са тези живи мъртъвци по улиците направо цепят мрака с тази пропаганда укрофашистите