90

Анонимен

преди 2 години

Всичките бивши соц републики там не искат да има нищо общо с Русия само тук русопитеците драпат към Русия ...ама ония са го яли руския и знаят за какво става дума РЕАЛНО.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 Ти не си "баща ти" :)))) Даже може да се окаже, че проектираш отношението ти към него към "емигрантите". А това, че си отишъл в провинцията, където си "могъл да дадеш" е най-голомия виц, който напоследък съм чувал. Емигрантството е борба, но като чета, ти нищо не си разбрал от нея, емигрантите ВИНАГИ са ощетени. И дума не може да става, че са отишли да "вземат". Явно паричките на тати са ти го спестили този момент.Вече ти обясних по какво се познавате русофилите.

88

Спрете руския газ

преди 2 години

ТЪРГОВИЯТА С РУСКАТА ГАЗ Е ТЪРГОВИЯ С ЖИВОТА И КРЪВТА НА ИЗБИТИТЕ ОТ РУСКИТЕ ГАДОВЕ УКРАИНЦИ!!!.... СПРЕТЕ РУСКАТА СМЪРТ!!!!... ВЗРИВЕТЕ РУСКИТЕ ГАЗОПРОВОДИ----ТЕ НОСЯТ СМЪРТ!!!!

87

Анонимен

преди 2 години

До Голям праз ... и стискат, за да го боли.

86

СС

преди 2 години

До 99 НИКОГА!! Това би било най-голямата простотия! Дано нашите не се подведат по глупостите на презокеанския памперс.

85

Анонимен

преди 2 години

Нормално! Литва останаха един кораб народ. Въпроса е като си зазимят къщата (спират ток, вода, газ) къде ще мигрират.В ингилизки бе дежурна дестинация, но и там иде криза.А забравих, имат версия Полша. Там ще е сборния пункт за интернационалните бригади срещу Раша.Прибалтиките се провалиха като независими държави. Така че други ще решават съдбата им. И като държава и като независима нация.

84

Анонимен

преди 2 години

До АХА, Ооох, и понеже самите народи не са убедени, че на гърба им се извършват експерименти, руските "братя" ще влязат с танкове да им покажат, че това е така. Те и украинците така бяха "зле" и руснаците решиха да ги "спасят" от "гнилия Запад" и да им помогнат да видят къде е хубавото, нали другарю?

83

Анонимен

преди 2 години

"Приказките за това, че не си се бил "асоциирал с мисленето на емигрантите" само показва, че никога не си се приспособявал към американските условия." - баща ми има три етажна къща в Стейтън Айлънд и над 15 родинни. В момента, въпреки, че съм роден в София и имам 3 апартамента там, живея при 85 годишната си баба в провинцията. Аз живея там където мога да дам, а имигрантите живеят там където могат да вземат. Елементарен си ми както имигрантите, русофилите и американо-подобните им.

82

До 108

преди 2 години

Ами спри си я сам. Не ме карай мен. .

81

Спрете руския газ

преди 2 години

ТОЙ Е КЪРВАВ ОТ КРЪВТА НА УБИТИТЕ НЕВИННИ УКРАИНЦИ!!!

80

АХА,

преди 2 години

Ще им фалират бизнесите до няколко месеца. Само гледайте. Запада и САЩ подкокоросват новите членки на ЕС на правят глупости, за да видят какво ще стане и дали замислите им ще заработят. Експерименти на гърба нахората

79

Анонимен

преди 2 години

До ТОВА Е ИСТИНАТА Колкото повече време минава, толкова повече такива неща ще стават. Денги ньет.

78

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

Държави лилипути се правят на смешни и ПОДБУЖДАТ НАГЛО ЕВРОПА !!! Тия много се напънаха пък и си въобразяват че са ....

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 Никой, който е избрал да живее в една страна не живее там заради такива като него, а заради себе си. Приказките за това, че не си се бил "асоциирал с мисленето на емигрантите" само показва, че никога не си се приспособявал към американските условия. Търсил си си защо да се махнеш. Русофил е епитет, който се лепва на всеки, който си затваря очите за същността на ставащото в момента в Украйна. Ти си един такъв. Както казах, поне си спрял да замърсяваш една нормална държава.

76

Анонимен

преди 2 години

"Ти поне си спрял да замърсяваш читава държава" Върнах се защото опознах мисленето на имигрантите и не мога да се асоциирам с тях. Русофил е епитет, който емоционално нестабилните опитвате да лепнете на всеки който осъзнава каква па-плач са управляващите в Украйна. 30 години олигарси и политици крадат народа си. И ги докараха до просешка тояга. Искаха пари от Е.С. искаха пари от САЩ, искаха пари от Русия. Продават се, на който им го подаде, а виждам, че и ти го правиш.

75

Костя Копейкин

преди 2 години

Туй не е възможно - западна пропаганда. Рассия, Рассия!

74

Голям праз

преди 2 години

Голяма работа са свършили. Все едно удрят врага си със задните си части по половия орган. Това прави в момента и лигавия ЕС докато се подмазва на ония зад океана.

73

БАНко

преди 2 години

,, ГАЗПРОМ СПРЯ ГАЗА ЗА ЛИТВА "- НЕ СА ПЛАТИЛИ !!!

72

Анонимен

преди 2 години

Радев, а у нас КОГА? Нинова? Заков?

71

Анонимен

преди 2 години

Сега са зависими от друг !